15
Rail Simulator 3: Train Simulator 2012
  • ekepista
    #15
    sziasztok ha tudtak nekem ats 2014 hez kieget adni meg köszönném
  • pcgammer
    #14
  • Renault Agora
    #13
    Sziasztok! Nem nagyon láttam Off-topikot úgyhogy ide írok. Van ez a Taurus TS2012-13-hoz és valaki nem tudná nekem elküldeni? Mert én nem tudok rá ennyit költeni :( Üdv.
  • Rodman6
    #12
    Az Alföld pályákat el tudnám ezen viselni..
  • berhy
    #11
    ÜDv
    Olyan kérdésem lenne hogy feltettem a gamet minden és amikor elindítanám ki jön egy ablak alul Start Trainz Simulator 2012 fűl. Na most rákattintok fekete képernyő homokóra töltés majd semmi és kidob az ablakba ez miért lehet?
    És hogyan tudom megoldani előre is köszi
  • Büdös Bohóc
    #10
    köszi a tippet a végén, akkor arrafelé nézelődök
  • sanyicks
    #9
    Egyáltalán nem új játék. Mint írtam a Rail Simulator tákolt fejlesztett verziója, ez kb a 3. nagy patch hozzá átnevezéssel(mert úgy hiszik a fejlesztők hogy sokan azt hiszik ez új és azt fogják hinni hogy már nem olyan problémás mint az eddigiek (pedig de)).

    Pályák a szokásos magyar vasútszimes átok miatt nincsenek (vasútszimeseknél a pályakészítők/járműkészítő nagy része 1 db vinyón dolgozik, ami nagy eséllyel tönkremegy és elszáll, nincs mentésük, és újra márt nem kezdik, msts-eznek inkább), meg azért mert annyi hiba van az alapjátékban amiknek többségét nem is akarják kijavítani a készítők, mivel szépnek szép lehet hozzá szép dlc-ket letölteni szép pályákkal szép járművekkel, és ezt zabálják az angolok, a hemzsegő hibákra csak azt mondják "ez egy bonyolult szimulátor, majd javítják (ezt 4 éve mondják), különben is ezt legalább patchelik (ja mint minden játékot)".

    Nincs random, mint írtam a forgalomirányító, és a vonat AI/botok hülyék mint a segg, beáll az egész egy váratlan dologra, előre megírt forgatókönyvek vannak.

    Nem vagy egyedül benne, szembe a másik vágányon jönnek a vonatok (mert ezt még képes lekezelni az AI), de nem sok piros lámpával fogsz találkozni. Ha találkozol akkor is azért mert előtted megy egy vonat. Semmi bonyolult forgalmi szituáció nem lehetséges a retardált mesterséges unintelligencia miatt. Jelenleg 2 játék van ahol intelligensen, dinamikusan közlekednek a gépi vonatok: Trainz, és az OpenTTD.
  • Büdös Bohóc
    #8
    szoktak készíteni (általában mondjuk nem hivatalos) mapokat Magyarhonra is, de ez még totál új, gondolom nem lesz. Engem is érdekelne, hogy maga az alapjáték mit tartalmaz.

    Más: agyon rég játszottam már ilyen játékkal, itt most már botok is vannak meg minden, ha jól láttam, amik az activityt meg is akadályozzák néha stb. Kérdés: mennyire jól scriptelt ez az egész, van egy egész menetrend a területre kitalálva és azt random betartják vagy kicsit nem (esetleg időjárás miatt pont) a botok? Jó lenne olyan játékban vonatozni, ahol nem azt érzem, hogy egyedül vagyok és csak megyek mint a hülye :D
  • kakimakifsz
    #7
    Tehervonatok is szoktak késni. szal várakozni lehet(ne).
    Magyar pálya van amúgy? pl: Záhogy>Kelenföld (de fullos, felismerhető városokkal)
    Nem játszottam még ilyenen... ez akkor annyi, hogy felküldi az ember 80 km/h-ra? és 50 km-en keresztül percenként nyom egy éberséggombot?
  • Büdös Bohóc
    #6
    Ez is olyan, mint másoknak a kamionos game: én pl szeretem a vonatokat és valami perverzió lehet az, hogy az unalmas vonat tolatgatás-vezetés tetszik. Nem, nincs ilyen, mert utazót szerintem nem tudsz választani, max a vonaton belül tudsz végigsétálni a beltéren (?).
  • kakimakifsz
    #5
    Szeretem a szim-eket, de ebben mi a szórakoztató? Nagyon kötött játék
    Olyan pálya van benne (vicc nélkül), hogy késik a vonat és csak állnod kell realtime-ban 4 órát az állomáson aztán go?
  • Büdös Bohóc
    #4
    az alapjátékhoz milyen mapek és vonatok vannak?
  • wollnerd #3
    Ott is rákerestem a "keresés a témában vagy ugrás a sorszámra"-ban a szavakkal, nem dobott találatot.....
  • sanyicks
    #2
    De van topikja, a railworks 2csak még nincs átnevezve.

    Ez ugyanis még mindig a Rail Simulator tákolt foltozgatott változata...
    Szimulátornak meg távolról sem nevezhető, olyan alap dolgok hiányoznak a fizikából. Emellett bugos is mint az állat.

    Az AI annyiban más az msts-hez képest, hogy ott nem volt. Droidok mentek előre meghatározott útvonalon. Most sem van ez másképp csak most magától kiszámolja az útvonalat activity készítésekor. De az is kőbe van vésve, ha valami nem úgy történik ahogy várja beállhat az egész forgalom. Nem véletlen hogy 90%-ban szembe jövő vonatokat látunk, néha egy másik mögött vánszorgunk, de keresztező útvonal, vagy egyéb bonyolultabb szituáció nincs, mert beállna tőle.

    Szóval 1-2 dologban jobb mint az msts, viszont van amiben ROSSZABB! Ami elég szánalmas teljesítmény 10 év után.
    Gyakorlatilag a fejlesztőcsapata 2 retardált programozóból áll, akiknek 4 év kellett ahhoz hogy megcsinálják a rázkódást, és ívtúlemelést, és van még 18 3d modellező dlc gyáros, meg egy álmodozó bullshittelő főnök.
  • wollnerd #1
    Sziasztok!
    Csodálkozom hogy még nincs külön topicja...
    Ez a legújabb és nagyon jó vasútszimulátor! A grafikában és a játékmenetben (Activity-kre gondolok főként) túszállalja a MSTS-t!
    Az egyik különlegessége hogy a belsőnézetben élvezhetjük hogy a pálya egyenletessége miatt rázódik a vonat!

    Az eső is megjelenik végre az ablakon!

    A világítás:

    A grafikája csodaszép! (csak be kell kapcsolni a Train Simulator 2012 Game Technology-t a setting fülnél)
    Activity-k:
    Nagyon jók! SOKKAL több AI vonat is közlekedhet mint amennyit a MSTS engedné!
    A Legjobb route a Horseshoe Curve nevű vonal. A feladatai tele vannak animációkkal!
    A Free Ride-ben bármilyen, bárhol heverő kocsikat csatlakoztathatunk a pályán!
    Minden eddigi Railworks-os addon kompatibilis ezzel a játékkal!
    A játék hivatalos oldala Részletes leírás a játékról magyar nyelven (FAQ)
    Játék megvásárlása a Steamen

    Jó játékot!!! :)
    Egyenlőre a warezt is elfogadom...