12
-
czyi #12 számolásból hadiláb, szv?
ha kétszer saját elhatározásból, kétszer kirúgásilag ment el Havas, akkor eddig csak háromszor tért vissza. ez lesz a negyedik. nem? -
JMáté #11 Aha. Vagy az is lehet hogy a Jobbik egy 14%-os támogatottságú törpepárt. 7*0,14=0,98. Ha 1 darab jobbikos lenne a műsorban akkor a párt indokolatlanul fölül lenne reprezentálva. Hát még az értelmiség körében. Mert ugye a Jobbik nem kifejezetten őket kívánja megszólítani. Ha elvtársakat akarsz, nézd a való világot. Ott jó eséllyel lesz pár. -
#10 En regen imadtam a musort, most mar nem nezem mert nincs idom.
Egyszeruen el kell vonatkoztatni a politikai dolgokrol, es csak rohogni rajta.
De pl a heti hetes nelkul szegenyebbek lennenk ilyen videokkal:
restaurant
uri geller -
Rotcsa #9 Nekem az a bajom ezzel a műsorral, hogy manipulatív és félrevezető...
Egészen véletlenül mindannyian bevallottan baloldali/liberális beállítottságúak, és ha feljön valami politikai hír, akkor abban általában jól egyet szoktak érteni, hogy szidni kell pl a J####k-ot, vagy a rad###lis beállítottságúakat.
AKkor rögtön elhatrolódnak, hogy szél####bb, neo###i, fasi###a, ra###ta, stb...
Az egész alapvetően a politikai identitás kifejezésre szolgál, ami ilyen ismert emberek esetében már egy nagyon jó kis tömegirányító pártszócső.
Az manipulálást pedig a poénkodás és jó hangulatkeltéssel jegyében érik el.
Ha az ember nevet, akkor könnyebben fogad el véleményt olyan dolgoktól, aki megnevetteti. Havas Henrik kicsit kaukktojás, mert, neki megvan az az egészséges értékítélete, ami a többinek nincs.... meg e-mellé a nagyképű stílusa, ami nem is tetszett az RTL-nek.
Havas azért mer úgy beszélni a cigány-magyar együttélés problémáiról, mint pl egy Jobbikos. A többieknél ha már a cigány szó hangzik is el, akkor elhatárolódnak a tartalomtól függetlenül.Kíváncsian várom, hogy mi lesz ebből..:) -
JMáté #8 Tóta W. egy kicsit erős az átlag nézőnek. De én személy szerint örülök hogy vannak olyan értelmiségiek akik fel merik vállalni az ateizmusukat annak ellenére hogy még csak a XXI. században járunk. -
FoodLFG #7 A Heti hetesbe olyan emberek kellenének, mint Tóta W Árpád, aki nem szarozik, ha véleménye van és odavágja. Akkor nem ez az "alkoholista barátok egymásra langyulása" menne a műsorban.
Persze ez sokaknak kényelmetlen lenne. Tóta még az indextől is elhúzott, mert nem látta, hogy ott tovább tudna működni (most a HVG-nél van).
http://hvg.hu/w/20110919_rkat -
maxy182 #6 Te valamit nagyon félreértettél... Utálom az egész politikát (továbbra is pártok megnevezése nélkül), én magam sem tudom eldönteni, hogy melyik pártot rühellem jobban. Egyszerűen az nem tetszik (és véleményem szerint ez a régebbi Heti Hetesekben nem így volt), hogy eszméletlenül érezhető, hogy az ott jelen lévők közül gyakorlatilag mindenki egy oldalra húz!
Amíg az előző kormányok voltak, akkor is a jobb oldalt baszkodták, h "akkor ők csinálják jobban ha tudják"... Most is a jobb oldalt baszkodják, h "na ugye nem lehet ezt jobban csinálni".
Abba meg ne menjünk bele, h gyalázkodtak vagy sem, ez már csak a szavak kifordítása, ha akarod, megfogalmazom máshogy...
"Megismered a véleményét, mi ebben a baj? Ha nem értesz egyet, akkor legalább tudod, hogy nem mindenki úgy gondolkodik, mint te."
A baj az, h egyoldalú véleményekre nem vagyok kíváncsi... Ha lenne a műsorban képviselője a másik oldalnak is, akkor értelmes, vicces, mindenre kiterjedő beszélgetések kerekedhetnének, de manapság ez már inkább csak sárdobálás. Egyébként tudom én jól, hogy nem mindenki úgy gondolkodik, mint én, de a baj az, hogy a médiában sajnos igen csak többségben vannak a "máshogy gondolkodók". Tényleg ne menjünk bele, de csak egy példa arra, hogy mennyire kikezdenek a médiában egy olyan embert aki hasonlóképpen gondolkodik, mint én: Isten nyugosztalja Makovecz Imrét! -
kalapos01 #5 Hát, bazmeg, skandallum, hogy valaki elmondja a véleményét. Akár a szurkolóverésről. Megismered a véleményét, mi ebben a baj? Ha nem értesz egyet, akkor legalább tudod, hogy nem mindenki úgy gondolkodik, mint te.
"ugyanezt valahogy mellőzték az előző kormányok idején, amikor ennél bizony jóval több gyalázkodni való lett volna."
Háhh, azért valld be, hogy ez jó komment, jelzi, hogy nem kicsit vagy elfogult, más ugyanezt gondolja csak fordítva, pedig hidd el nincs olyan, hogy több lett volna vagy kevesebb, csak annyi, hogy aki elfogult, az sosem képes kellőképpen kritikus lenni, mert sokszor hozzá el sem érnek a kritikák, csak a propagandák.
(mondjuk sosem értettem, hogy hogy lehet pártot szeretni, én ezt nem tudnám elképzelni, mindegyik ugyanolyan jó vagy rossz, nézőpont kérdése, pártos szemüvegen keresztül minden döntést lehet pro és kontra magyarázni)
Amúgy nem gyalázkodnak, van erre jobb szó, a gyalázás más lenne. És korábban is "gyalázkodtak". -
maxy182 #4 Valamennyire igazad van. De annyira akkor sem tudom kikapcsolni az agyam, és csak a poénokra figyelni, hogy ne bökje ki a szemem az, hogy gyakorlatilag az utóbbi időben az egész műsor másról sem szól, mint a jelenlegi kormány gyalázásáról... Ami egyébként érthető is, a baj az, hogy ugyanezt valahogy mellőzték az előző kormányok idején, amikor ennél bizony jóval több gyalázkodni való lett volna...
Egyébként (hogy ne csapjon át politizálásba ez a komment) akkor utáltam meg őket igazán, amikor elmondták a "véleményüket" a dunaszerdahelyi szurkolóveréssel kapcsolatban... -
Szefmester #3 Régen szerettem a heti hetest, amikor még a híreket kommentálták érdekesen, és akár 15-20 hírt is letudtak úgy hogy mellette humor is volt. Ma meg? Elkapnak egy levelet, amiben 5 perc alatt két hár mondatnyi humor akad, vagy nekiállnak sztorizgatni az alkeszok, esetleg amikor a Farkasházy nekiáll előadni egy alapból hosszú történetet a többiek még szivatják is, ami miatt többszöröse idő alatt fejezi be azt a jobbára lényegtelen történetet.
Ezek miatt én már jó ideje nem nézem rendszeresen. -
#2 Szerintem túl komolyan veszed. Ha úgy ülsz le elé, hogy az egész egy szórakoztató műsor, tök mindegy, hogy politika témában mennyire egyoldalúan akkor nem fogod felidegesíteni magad. Ez a baj a magyar emberekkel, hogy ha politika a téma akkor abban nem lehet viccelődni és minden kijelentést kategorizálnak, hogy jobb vagy bal oldali-e az illető aki kijelenti. Ebben az egy dologban irigylem az amerikaiakat mert ők tök mind1, hogy demokrata vagy republikánus az illető mégis tudnak egymáson nevetni ha vicceset mond az a valaki. Talán nálunk ennek történelmi okai vannak és azért vagyunk egy karót nyelt nép. Passz.
Utóbbi időben már én se nézem rendszeresen a Heti Hetest, de ettől függetlenül nem tartom egy rossz műsornak, néha-néha belenézek. -
maxy182 #1 Régen imádtam a Heti Hetest... De mára megundorodtam tőle! Azt inkább nem írom le, hogy miért, mert akkor rögtön én lennék a mocskos szélsőjobboldali, cionista szemétláda, aki bántja ezeket a drága, okos művészembereket...