Leépít a Nokia Komáromban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez most tök úgy hangzott mint ha már csak Kínában vennék a Nokiát ... Elég nehéz elhinnem, még ha nem is vagyok a rajngójuk.
WP7-re meg lehet köpködni, de nemsokára a HTC kidobja a tömeges WP7 telefonjait, és figyeljétek meg, az összes nagyobb gyártó követi majd, Samsung, LG, Motorola(!), stb. A sikerét meg nem a tudása fogja meghatározni, hanem az, hogy képesek e idõben megcsinálni egy értelmes marketet az MS-nél.
WP7-re meg lehet köpködni, de nemsokára a HTC kidobja a tömeges WP7 telefonjait, és figyeljétek meg, az összes nagyobb gyártó követi majd, Samsung, LG, Motorola(!), stb. A sikerét meg nem a tudása fogja meghatározni, hanem az, hogy képesek e idõben megcsinálni egy értelmes marketet az MS-nél.
qrva billentyûzetem
Bár most,ahogy elnézegettem ezt a wp7-et, azt köll mondjam nem is rossz és gyorsnak is tûnik. Ha Nokia is belepiszkál a kernelbe, márpedig gondolom igen, akkor gyors is lessz remélem, ha már csak ez mardt !
Na, egy linket léci, léci..... Azért remélem nem fognak beperelni.<#mf1>#mf1> Majd fû alatt lerendezzük.<#smile>#smile>
M$-ék most sírnak is. Holnap rendkívüli ülést rendeznek, mert anyagi csõdbe viszed õket, tuti nem te felejtettél el venni nokia telot az elmúlt 2 évben, lehet azért csõdölnek õk is...
Szerintetek lesz még vmi abból a már fél éve fellebbentett Nokia 801-bõl? Vagy Elop azt is zárolta, mint a MeeGo-t. Ha beledöglök sem veszek WP-t.<#falbav>#falbav>
Milyen jó, hogy ex-MS vezért kapott a Nokia, így van kire ráfogni a gyengélkedéseiket - mintha az iPhone és Android megjelenése óta nem csak messzirõl (és pocsék végrehajtással) követnék a trendeket...<#idiota>#idiota>
/*WTF?!*/
a microsoft egy "etikus" cég, ez látszik a nokián :)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
A Nokia túl jó ahhoz, hogy maradhasson !
Szét kell cseszni, mert különben a konkurenciát cseszi szét, ahogy eddig is tette.
Szét kell cseszni, mert különben a konkurenciát cseszi szét, ahogy eddig is tette.
"Biztos hogy valakinek érdeke hogy a Nokia tönkremenjen."
Ugye te is a יְהוּדִים-ra gondolsz ?:)
Ugye te is a יְהוּדִים-ra gondolsz ?:)
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Sokan meg tudnák mondani a Nokiának a know-how-ot. Biztos hogy valakinek érdeke hogy a Nokia tönkremenjen. Ennyire rosszul nem lehet valamit évek óta csinálni. (~2 éve) Nem vagyok az összeesküvés elméletek híve, de ez tisztán látszik. A Nokia el fog tûnni a süllyesztõben... 100%... Pedig minõségben ott vannak még mindig...
C2D [email protected], Asus P5Q, Radeon HD4890 1GB, SB X-Fi Titanium, 4x2GB 1066Mhz Kingmax, Samsung 226CW, Chieftec BA-01, Corsair HX-520W, Zalman CNPS9900LED, Razer DeathAdder, Win7 Pro x64
Jah,15 Éve Nokiát használok folyamatosan,attól függetlenül,hogy minden mást teszteltem,és kipróbáltam!De nem ezeket az új Szarokat amiket mostanában gyártanak!És sajnos több szolgáltató belsõ emberével kapcsolatban vagyok,amit õk is megerõsítenek,hogy már nem is ajánják ezeket a készülékeket!De ha Értelmes fülekre talál a levelem,szívesen segítek kijutni az egyre mélyebb lejtõröl! <#nevetes1>#nevetes1>
Miért nem lepõdöm meg ezen?A nokia saját maga alatt vágja 10 éve a fát,a sok gagyi,felesleges,egyre ígénytelenebb telefonokkal,amiknek semmi értelme!a Nokiának nem a trendet,hanem a minõségi készülékek gyártását kellett volna tovább vinni!De jó pénzért még tudnék segíteni rajtuk!Bár olyan személyhez ez úgy sem jut el,akit érdekelne a kiút!Pedíg ismét lehetne az elsõ,eladott mennyiséget tekintve!!!
<#violent>#violent> elop
Game over!