5
  • Laza
    Nekem is az jött le :)
    És ez a központ, ezekkel a paravánok mögé rejtett fényekkel, meg Apple gépekkel (az amerikai filmek után szabadon) ......... és ott figyel a sarokban a jó kis öreg acélradiátor :D:D

Na meg Hujber okostóni részvételével gondoskodik a C kategóriáról ... persze Mo viszonylatban :)
  • czyi
    ez tök jó.
    csak kár, hogy Dunai Tamás nem egyéb, mint Jordán Tamás B-verziója; és az összes többi sem más, mint egy más kontextusba helyezett Tűzvonalban...
    na ja: ugyanaz az ötletgazda és főíró: Fonyódi Tibor :)
  • Cat #3
    Gondolom nem csak bennem merült fel, hogy ez az egész egy nagy CTU másolás. Csak míg Jack Bauer egy vasúti átjáró jelzőlámpájának kábelét ellopó cigányt simán agyonlőne terrorizmus miatt, addig itthon - ha egyáltalán elkapják! - egyszerű kábellopással gyanúsítják, és max. pénzbírságot kap.
  • Loverman
    Nem tudom miért egy angol nyelvű szójátékkal akarják megnyerni a tv nézők nagy részét kitevő nyugdíjasokat, de ők tudják. Amúgy talán a Tűzvonalbant kellene folytatni (valami normális időpontban). Persze tudom hogy Stohl ülni fog, de akkoris, az a sorozat már elért valamit, ez meg szvsz bukás lesz.
  • mkfdd
    "-Mi legyen a sorozat címe?
    -HACKTION!!
    -Egészségedre!"