10
-
Béka Benő #10 Miért lenne bukta ?
Ha lesz hozzá egy remek forgatókönyv és összetoborozzák a profi stábot, akkor már hűthetik a pezsgőt az Universail fejesei. -
Relixo #9 "Az első rész az egyik legjobb képregényfilm volt."
Szóval te ilyen igénytelen vagy filmek terén.....szép izlés ficam. Amúgy csak olvass vissza sokaknak nem tetszett nem csak nekem, egy nagy röhej volt az első rész is már, 12 éveseknek talán elmegy(de csak talán).
"350 millió dollár bevételt hozott."
És ? Erről komolyan csak ez jutott eszembe: Sok millió légy nem tévedhet, együnk mi is szart! -
Bhalage #8 szerintem baromsag lenne a 1ik resz lezarult es mindenki kifingott wesleyt kiveve. erolkodes lenne ha megint visszajonne a fogonosz, uj kell v vmi mas. -
zetortraktor #7 Basszus, nem Morgan Freeman halt meg, te jó ég. A karaktere.
Nyilván nem láttam ezer olyan filmet, ahol a halottakat feltámasztják. Vagy..., most kapaszkodj, létezik visszaemlékezés és ezer másik módszer is, ha nem akarják "feltámasztani". -
jcsabi #6 a film végére én is golyót akartam a fejembe. -
pokolfiu #5 most nem azért, de nem egy golyó tépte fel freeman homlokát az 1 végén? akkor hoyg a pinnába akarják visszahozni? -
Bhalage #4 kúrva jó volt az első rész, csak nem értettétek! -
#3 Az első rész szörnyű volt, alig bírtam végigszenvedni. -
kalapos01 #2 Az első rész az egyik legjobb képregényfilm volt. Az első meg annyira megbukott, hogy 350 millió dollár bevételt hozott. -
Relixo #1 Wanted 2 ?
Már az 1 is éppen hogy 1x nézhető volt... minek ebből 2 ??
"Angelina Jolie nem vállalja a Wanted 2-t, hiszen ezt már korábban kijelentette, arra hivatkozva, hogy ha már meghalt karaktere, szeretné, ha halott is maradna."
Vagy csak okosan örül annak ,hogy megúszta az első bukását.
Nagy bukta lesz Universal Pictures!