17
-
vato loco #17 cikkíró: magyarul Kadhafi. Te nem beszélni kicsit mádzsár? -
Timbu #16 Tipikis SG cikk... A cikkírónak vagy az nem esett le, hogy Gaddafi = Kadhafi, vagy csak nem tud helyesen írni. Egy újságírónál egyik sem pozitívum. -
merai #15 http://www.youtube.com/watch?v=tZ7ccBEtr6o
:O -
merai #14 azért a Battlefield 3 tankos Trailerbe van egy két jelenet amikor meg nem modnom ,hogy ez most játék vagy sem :D
-
Merces #13 mentségére a háta mögött van a tévé....de ki a faxom nem képes megkülönböztetni egy CGIt egy felvételtöl, ráadásul egy studióban dolgozik............emberek lehet még belőlem agysebész -
Herkulles #12 :) -
zord01 #11 Fúúúúúúú ez a kritikus egy kva nagy darab szr. Ízlése sincs, és még egy játékot sem tud megkülönböztetni egy filmtől. Ezzel aláírta a szegénységi bizonyítványát.
Made in hungary -
Rotyoka #10 Fake. -
Evoluti0N #9 Eh, megelőztél. Pont ezt akartam belinkelni. Ez is hasonló fail helyzet volt. -
#8 Jah meg ez:
http://www.thesource.hu/hir/batman_arkham_city/napi_humorforras_batman_arkham_city_trailer_a_mokkaban/11932 -
ADAMEX9 #7 Tipikus "brit tudósok...." cikk.
Ezek mekkora barmok! -
cateran #6 Mivel angolokrol van szo, olyan 50-50% az esely mind2 eshetosegre:S -
sanyicks #5 Amúgy még mindig közel sem olyan szánalmas mint a drazsé magyarok nyulais robbantós kamuvideoja :D -
sanyicks #4 pedig még buggol is egyet a fizika, felemelkedik a teherautó hátulja :) -
usersg #3 "de emberi mulasztás miatt az eredeti 1988-as klipp helyett a játék szóban forgó jelenete került be"
Aha... persze. :D Tök véletlenül a - szerintem nem létező - eredeti film helyett, valaki egy megszólalásig hasonló jelenetet vett fel mikor játszott az arma -val, és azt, megint csak véletlenül átalakította hogy kézi kamerásnak tűnjön, majd egy újabb szerencsétlen véletlen folytán ezt rakta bele a dokumentumfilmbe. Hogy mik vannak? :D
Szerintem csak vagy nagyon idióták és tévedtek, vagy csalók, és annyira naivak voltak, hogy azt hitték senkinek nem tűnik majd fel. Pedig nincs az a techmániás játékőrült, aki ne szúrná ki az ilyesmit. -
radical #2 -
#1 Fake.