24
  • SANTANTICA #24
    akinek van XOOM-ja (3G) és olyan ami független, az meg tudná mondani, hogy pl a dominó web-et (t-mobilos feltöltős net) lehet benne használni?

    mert egy eladó azt írta, hogy nem (asszem speedshop).

    kicsit furának találnám, ha csak a szolgátatóktól vásárolt + 24 hónapos előfizetéssel lehetne használni a 3G részét.

    köszi a választ előre is
  • Sir Ny
    #23
    Nekem kifejezetten tetszik a dizájnja amúgy -.-
  • Sir Ny
    #22
    „Szerintem egy IT termék esetében is több tényező számít, nem lehet leegyszerűsíteni, hogy legyen jó a processzor és bőséges a memória. Egy geeknek nyilván ezek a legfontosabbak,”

    Wrong.
    Egy kicsit helyesebben: A hozzánemértőknek az a fontos, hogy minél nagyobb szám legyen ráírva, a hozzzáértőknek meg minden más ( kinézet, illesztések, szoftver ellátottság, akkuidő stb )
  • asgh
    #21
    Tök mindegy milyen a formája és milyen erős a hardver, azon fog múlni a sikere, hogy mennyiért adják. Ha ez is az 500USD körüli szegmensben jelenik meg, akkor garantált a bukás, mint az összes eddigi nem-ipad tábla esetében. Lásd: HP TouchPad - amint elfogadható áron adták, azonnal rácsapáztak az emberek, míg iPad áron a kutyának sem kellett.
  • G_ArchAngel #20
    es asszonynal sem eleg, ha jol tud agyban es konyhaban teljesiteni, ha olyan ronda, hogy csak sotetedes utan lehet kivinni az utcara...
  • aronvirginas
    #19
    Szerintem egy IT termék esetében is több tényező számít, nem lehet leegyszerűsíteni, hogy legyen jó a processzor és bőséges a memória. Egy geeknek nyilván ezek a legfontosabbak, de azért van bőven normális ember, akinek a formatervezés sem mellékes. Ahogy egy háznál sem csak az a fontos, hogy hány szoba van benne és le van-e szigetelve polisztirollal, és egy autónál sem csak a fogyasztás és a motor teljesítménye számít, ugyanúgy tabletet sem feltétlenül otrombát akar az ember. Mondom, nekem az eredeti Xoom nagyon tetszett, de ezért 1 eurót sem adnék, inkább körülnézek még a piacon.
  • kvp
    #18
    A sun kiadta open source formaban a java-t. Ezt a google gyorsan le is fork-olta, hogy nehogy valaki mas beleszoljon a fejlesztesukbe. Tovabba a teljes motort kicsereltek, igy a java mar csak egy programnyelv, de a virtualis gep mar nem java alapu. Az oracle pattoghat, de az open source matricat nem tudjak levakarni a java-rol. Persze ez az ami miatt a google is pattoghat, de teljesen zart forraskoduva mar o sem teheti az android-ot...

    A motorola tablet-rol meg csak annyit, hogy a kijelzo kerete es a kulso keret kozott illesztesi resek vannak a foton, mintha nem azonos lekerekiteshez keszultek volna. Viszont igy legalabb biztos nem nez ki ipad-nek...
  • a_n_d_r_e_w
    #17
    Attol az Oracletol loptak, aki csak azert vette meg a Sunt, hogy a javahoz hozzajuthasson es trollkodhasson az androidon (es kesobb barkin, aki hasonlo sikereket er el java alapokon)? Na alljon mar meg a menet, mindjart megsajnalom az oraclet. A leallitas meg vicces lenne, mert akkor oda a fejostehen. Ezt gondold meg at....
  • G_ArchAngel #16
    Oracle kozben betamadta a Google-t eleg hatarozottan, mert ok leszarjak az ifost es szardroidot. Loptak toluk, raadasul eleg kemenyen az alapokhoz, igy milliardos karterites jon, de dolgoznak az Android teljes leallitasan is.
  • sathinel
    #15
    Google ahogy felvásárolja a motorola mobile üzletágat akkor az igen sok szabadalmat fog jelenteni. A Samsungot, HTC-t pedig a google támogatja az apple-el szemben. Ha nézed a híreket pont erről szólnak hogy a visszatámadásoknak a Google az irányítója. Lehet még pár cég szintén csatlakozni fog.
  • CybeRick
    #14
    Ha jól sejtem, a forma azért lett ez. hogy elejét vegyék a további pereskedéseknek az Apple-val. (Ez a dizájn, tuti nem volt sehol alapon)
  • Szefmester
    #13
    Szerintem is erre gondolhatott.

    Másrészt a "horpadásszerű" megjelenésen kívül más bajom nem lenne vele, bár én egy tabletet nem igen tudnék mire használni értelmesen. Amire gépet használok arra ott az asztali PC. Nem vagyok annyira fontos ember hogy táblagépekkel kelljen élni, és nem vagyok olyan emberke aki ilyenekkel akar frenkizni mások előtt.

    Látva az emberek reakcióját amikor az e-readerem használom, el tudom képzelni amikor egy ilyet kezdenék el bizgurálni valahol...
  • Justil
    #12
    Szerintem felreerted, o belso alatt pontosan a hardverre es a szoftverre gondolt.
  • denes123s
    #11
    Normális embert nem érdekli a belső. A normális ember inkább használ egy esetleg hardveresen gyengébb gépet, ha azt olyan szoftverrel látták el, ami zavartalanul elfut rajta és nem kell vele szívni.
  • slickboy
    #10
    De tényleg úgy néz ki, mintha eredetileg kerek lenne a sarka, csak odaverték őket valamihez és behorpadtak. :))
  • Justil
    #9
    Azert ez enyhe tulzas, maradjunk annyiban, h normalis embernek nem kell a csicsa...de azert meg nem kotelezo, hogy vmi esztetikailag fail legyen, csak nem kell dollarmilliokat designra kolteni, ugyanis barmelyik deviantartos "jottment" grafikus $100-ert designol olyan tabletet h ihajj :)
  • sanyicks
    #8
    vagy lehet hogy csak normális embernek, és nem divatbuziknak meg plázacicáknak tervezték... ugyanis normális embernek egy elektronikai eszköznél a belső számít.
  • aronvirginas
    #7
    Ez esztétikailag messze alul marad az eredeti Xoom-hoz képest. Szinte megdöbbentő, hogy ilyen formatervezési förmedvénnyel akarnak piacot szerezni, még annak tükrében is, hogy a Motorola soha nem a jó dizájnról volt híres.
  • Justil
    #6
    A sok teglalap kozott hogy lehet barmelyik is formailag kiugro? :)
  • slickboy
    #5
    Én is erre gondoltam, nem sok értelme lenne tablet-only kijönni egy új verzióval...
  • 5c0rp330n
    #4
    szerintem ez hulyeseg, meg nem jott ki a flash player 11, ha pedig majd kijon, minden platformra szinte egyszerre lesz elerheto. legalabbis igy szokott lenni, amikor kijon egy uj flash player pc-re, androidon is szoktam egybol latni hogy van frissites.
  • slickboy
    #3
    Igen, de a Flash Player jelenleg a 10.3-nál jár... 11-es verzió ezen lesz először (legalábbis ha hinni lehet a cikknek)
  • Dragonballl
    #2
    "Legnagyobb újdonságát ugyanakkor mégsem a vastagsága vagy a hardverjellemzői jelentik, hanem az, hogy telepítve lesz rajta a Flash Player 11 és így ez lesz a piacon az első készülék, amelyen megtalálható lesz ez a program."

    Lehet, hogy rosszul tudom, de az Android összes verziójára telepíthető a Flash Player, és nem ez az első Tablet, amely Androiddal érkezik.
  • Thaison
    #1
    Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem ez a Xoom 2 olyan semmilyen. Nem nyújt semmi olyan extrát vagy, különbséget a többihez képest amiért ezt választanám. Szerintem ez a legfőbb baja...! A Samsung meg a HTC valahogy jobban megfogja az embert, az iPad,ról nem is beszélve, mert ugye az minőséget sugall, meg valahogy formailag is kiugró a többihez képest.