Így néz ki teljes menetfelszerelésben az új Batmam Macskanője

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem ez egy másnapos rendezõ asszisztens.....vagy sminkescsaj.........
A második képen mögöttük a jelmezes(?) simán leverné mindkét wannabe superherót :-)
Chocho
Egy kattant tyúk, aki odavan a macskákért? 😊

Gaming is believing.

Állítólag a magassaurkú a talpra esést segíti elõ.
Arra kíváncsi leszek, hogy a Macskanõvé válása (elõtörténete) hogy lesz elõvezetve Nolan realisztikus univerzumában. Itt nyilván nem lesz 9 élete.
tmk
A Madárijesztõ szerepelt a TDK-ben

aha...hát,persze...hihető volt

CGI majd megoldja.
Miért, milyen az a "Nolan-stílus"?😄 Valami "hatalmas" fan és filmmogul elmagyarázhatná (kalapos? fatraktor?).
További szép napot...
En nem tudom ti, h vagytok vele, de szerintem ez a Macskano szerko eleg bena. A Tim Burton-os verzio sokkal jobban nezett ki, bar teny, h az nem illik a Nolan stilushoz, de attol fuggetlenul meg valami jobbat kitalalhattak volna, mint pl a Batman: Arkham City-ben.
Oh well.

minden rosszban van valami jo, csak meg kell keresni

Fura, mert a Begins Joker nélkül volt tökéletes. És a harmadik rész is nélküle lesz az. A Dark Knight meg a Madárijesztõ nélkül volt tökéletes és a harmadik rész is nélküle lesz az.

Sõt, én úgy olvastam, hogy a Macskanõt jeleneteit ne fogják belevágni sem a Begins-be, sem a Dark Knightba.
Szekeres mindig is perverz volt. 😄

Ilyen tûsarkúban kissé estlennek tûnik egyébként a cicus. Így hamar seggbe rakják majd a kemény fiúk. <#hehe>

https://twitter.com/foodlfg

a francnak se hiányzik macskanõ. a begins és a dark knight tökéletes volt nélküle..

Képfájl neve: cica 😄 Lehet, hogy túl korán van, de ezen felvinnyogtam 😊