12
  • Merces
    szerintem ez egy másnapos rendező asszisztens.....vagy sminkescsaj.........
  • Razide
    A második képen mögöttük a jelmezes(?) simán leverné mindkét wannabe superherót :-)
  • Chocho
    Egy kattant tyúk, aki odavan a macskákért? :)
  • Quantumleap
    Állítólag a magassaurkú a talpra esést segíti elő.
    Arra kíváncsi leszek, hogy a Macskanővé válása (előtörténete) hogy lesz elővezetve Nolan realisztikus univerzumában. Itt nyilván nem lesz 9 élete.
  • tmk
    A Madárijesztő szerepelt a TDK-ben
  • Etinger
    CGI majd megoldja.
  • Yagami
    Miért, milyen az a "Nolan-stílus"?:D Valami "hatalmas" fan és filmmogul elmagyarázhatná (kalapos? fatraktor?).
    További szép napot...
  • Csumbi
    En nem tudom ti, h vagytok vele, de szerintem ez a Macskano szerko eleg bena. A Tim Burton-os verzio sokkal jobban nezett ki, bar teny, h az nem illik a Nolan stilushoz, de attol fuggetlenul meg valami jobbat kitalalhattak volna, mint pl a Batman: Arkham City-ben.
    Oh well.
  • kalapos01
    Fura, mert a Begins Joker nélkül volt tökéletes. És a harmadik rész is nélküle lesz az. A Dark Knight meg a Madárijesztő nélkül volt tökéletes és a harmadik rész is nélküle lesz az.

Sőt, én úgy olvastam, hogy a Macskanőt jeleneteit ne fogják belevágni sem a Begins-be, sem a Dark Knightba.
  • FoodLFG
    Szekeres mindig is perverz volt. :D

Ilyen tűsarkúban kissé estlennek tűnik egyébként a cicus. Így hamar seggbe rakják majd a kemény fiúk.
  • KP27
    a francnak se hiányzik macskanő. a begins és a dark knight tökéletes volt nélküle..
  • wolruf
    Képfájl neve: cica :D Lehet, hogy túl korán van, de ezen felvinnyogtam :)