12
-
Merces #12 szerintem ez egy másnapos rendező asszisztens.....vagy sminkescsaj......... -
Razide #11 A második képen mögöttük a jelmezes(?) simán leverné mindkét wannabe superherót :-) -
#10 Egy kattant tyúk, aki odavan a macskákért? :) -
Quantumleap #9 Állítólag a magassaurkú a talpra esést segíti elő.
Arra kíváncsi leszek, hogy a Macskanővé válása (előtörténete) hogy lesz elővezetve Nolan realisztikus univerzumában. Itt nyilván nem lesz 9 élete. -
#8 A Madárijesztő szerepelt a TDK-ben -
Etinger #7 CGI majd megoldja. -
Yagami #6 Miért, milyen az a "Nolan-stílus"?:D Valami "hatalmas" fan és filmmogul elmagyarázhatná (kalapos? fatraktor?).
További szép napot... -
Csumbi #5 En nem tudom ti, h vagytok vele, de szerintem ez a Macskano szerko eleg bena. A Tim Burton-os verzio sokkal jobban nezett ki, bar teny, h az nem illik a Nolan stilushoz, de attol fuggetlenul meg valami jobbat kitalalhattak volna, mint pl a Batman: Arkham City-ben.
Oh well. -
kalapos01 #4 Fura, mert a Begins Joker nélkül volt tökéletes. És a harmadik rész is nélküle lesz az. A Dark Knight meg a Madárijesztő nélkül volt tökéletes és a harmadik rész is nélküle lesz az.
Sőt, én úgy olvastam, hogy a Macskanőt jeleneteit ne fogják belevágni sem a Begins-be, sem a Dark Knightba. -
FoodLFG #3 Szekeres mindig is perverz volt. :D
Ilyen tűsarkúban kissé estlennek tűnik egyébként a cicus. Így hamar seggbe rakják majd a kemény fiúk. -
KP27 #2 a francnak se hiányzik macskanő. a begins és a dark knight tökéletes volt nélküle.. -
wolruf #1 Képfájl neve: cica :D Lehet, hogy túl korán van, de ezen felvinnyogtam :)