Végre megjelent a PC-s Limbo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Elindítom a játékot és azt irja h ,,a limbo mûködése leállt".
Valaki tud segíteni?
Köszi
Elindítom a játékot és azt irja h ,,a limbo mûködése leállt".
Valaki tud segíteni?
Köszi
zola2000: szerintem attol, hogy ff-re veszed a tv-t meg nem ezt a latvanyt kapod.
Ez kb olyan mintha a boloffot venned fekete-feherre es akkor mar olyan is mint a sincity.
Azert felesleges irni, hogy hallasd a hangod csak akkor irj ha ha ertelmes hozzaszolast tudsz idebofogni....
Ez kb olyan mintha a boloffot venned fekete-feherre es akkor mar olyan is mint a sincity.
Azert felesleges irni, hogy hallasd a hangod csak akkor irj ha ha ertelmes hozzaszolast tudsz idebofogni....
utolsó 4 komment teljes baromság skynet megint hülyeséget írtál pedig múltkor már fejlõdést láttam
Ha ki sem próbáltad, akkor miért kell róla baromságokat írnod?
Mégis mi köze lenne a nehézségének a konzolokhoz?
A jatekot nem probaltam, de a super mario galaxy 2 hosszu, nehez (neha game overt is kaptam benne), es a legtobb tvn azt is le lehet venni fekete-feherre, persze ez a limbo az olcso kategoriaban biztos elmegy, de nem kene elajulni tole.
A
kb 3 óra alatt vittem végig<#wave>#wave>.
lassan 2 hónapja kint van már. grat az sg nek õk is felfedezték..
lassan 2 hónapja kint van már. grat az sg nek õk is felfedezték..
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
2 hónapja...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Sikerült végig félrebeszélned,grat 😊"
?????????
?????????
Ötletes, és jó a megvalósítás, DE:
1) Baromi rövid
2) baromi könnyû, gondolom a konzol miatt lett az.
Kevés, és egyszerû gondolkodós részek. Rendes játék is lehetett volna belõle, de az egytized élvezetnek az ára is baráti, de már necces.
1) Baromi rövid
2) baromi könnyû, gondolom a konzol miatt lett az.
Kevés, és egyszerû gondolkodós részek. Rendes játék is lehetett volna belõle, de az egytized élvezetnek az ára is baráti, de már necces.
Akkor még sincs idõgépe wareztirexinek 😛
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Zseniális játék. Ööö. Többet nem is kívánok hozzáfûzni 😊
VÓÓTMÁ
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)