7
  • Solmenir
    #7
    Valóban, az enhanced kapott egy teljesen új csomagolást is, de alapjába véve minden játéktulajdonos ingyen letölthette.

    Egyébként a kalapom megemelem a srácok előtt. Azt hiszem, nem is véletlen, hogy mind a Witcher 1, mind a Witcher 2 eredetiben van meg - nagyra értékelem a minőséget, és hogy vásárlás után még nem akarják a huszadik bőrt is lehúzni rólam.
  • bakagaijin
    #6
    koschwarz, mondjuk az Enhanced több volt, mint maga a játék frissítése. Adtak hozzá két audiocd-t (egy OST és egy inspired by), egy promó könyvet a Witcher-világ szerzőjétől, szerintem még egy így készült dvd is van a csomagban - erre már nem emlékszem.

    Azt a "csere" szót meg valaki javítsa már ki.
  • koschwarz
    #5
    csak hogy egyértelmű legyen, ha a cikk nem is az: ha megvan az alapjátékod, egyszerűen ingyenesen letöltöd és telepíted rá a 2.0-ás "patch"-et. és gondolom - hasonlóan az első rész enhanced edition-jához - kiadnak egy "witcher 2 EE"-t vagy "witcher 2 2.0"-t is.
  • koschwarz
    #4
    a telepítése ajánlottan kötelező lesz,
    természetesen csak ha jót akarsz magadnak :D

    egyébként meg meghajolok a lengyel srácok előtt, példaértékű a hozzáállásuk, és nem csak a játékosok felé, hanem az is, ahogy a játék fejlesztéséhez eleve hozzáálltak/nak. látszott a sok előzetes videóból is.
  • fery02
    #3
    Nem értem, hogy miféle cseréről van itt szó.
    Ingyenes, többet ad (nem vesz el)...nem egyértelmű, hogy kötelező, legalábbis ajánlott a telepítése?
  • h143570
    #2
    "Nem kell félelmetes DRM a jó eladásokhoz és nem kell fizetős DLC a jó üzlethez. Elég korrektül kezelni a vásárlókat és így nem csak anyagi biztonságot nyerhetünk, hanem rajongókat is, akik mindvégig kitartanak mellettünk. És ez megfizethetetlen."

    Ehez meg eremes hozza tenni, hogy megfelelo minosegu jatkot kell kesziteni.
  • Palinko
    #1
    nah ezt írjuk ki a kéményre:
    Nem kell félelmetes DRM a jó eladásokhoz és nem kell fizetős DLC a jó üzlethez. Elég korrektül kezelni a vásárlókat és így nem csak anyagi biztonságot nyerhetünk, hanem rajongókat is, akik mindvégig kitartanak mellettünk. És ez megfizethetetlen."