Barátság extrákkal - Így kell ezt csinálni!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én sem tudom mi volt benne az eredeti. Ezeknek a történeteknek csak egy vége lehet, ezért mindig a "töltelék" a lényeg. Voltak benne jó poénok és tényleg jók voltak a szereplõk.
De kifejezetten EGY célcsoportnak szánták és abba nem tartozok bele😊
Vagyis szerintem nem azt nem tudták elérni, hogy a párocska férfi tagja, akik elmennek a moziba megnézni, ne unja halálra magát sok sok percig bizonyos szakaszokban.
Szerintem tudjuk be annak, hogy az egyik író kezdõ, a másik, aki a rendezõje is egyben a filmnek, nincs hozzászokva a sorozatok után a mozifilmek hosszúságához.
De kifejezetten EGY célcsoportnak szánták és abba nem tartozok bele😊
Vagyis szerintem nem azt nem tudták elérni, hogy a párocska férfi tagja, akik elmennek a moziba megnézni, ne unja halálra magát sok sok percig bizonyos szakaszokban.
Szerintem tudjuk be annak, hogy az egyik író kezdõ, a másik, aki a rendezõje is egyben a filmnek, nincs hozzászokva a sorozatok után a mozifilmek hosszúságához.
Nagyon-nagyon tetszett a film! Volt egy jó történet, vidámság és elgondolkodtató mély rész is. Egyetértek a címmel, így kell ezt csinálni!
A Sony Ericsson Xperia X10 (Justin Timberlake telefonja) és a Sony Ericsson Vivaz (Mila Kunis-é) "fõszerepei" is jók voltak, csakúgy, mint a SONY Vaio, Bravia és PS3 (Move-val)... Najó, a kicsit "meghülyült" apple termék is jó volt 😊
A Sony Ericsson Xperia X10 (Justin Timberlake telefonja) és a Sony Ericsson Vivaz (Mila Kunis-é) "fõszerepei" is jók voltak, csakúgy, mint a SONY Vaio, Bravia és PS3 (Move-val)... Najó, a kicsit "meghülyült" apple termék is jó volt 😊
Nekem tetszett bár talán Timberlake helyett mást is találhattak volna és akkor talán az éneklõs jeleneteket is megúsztuk volna. Gõzöm sincs, hogy Woody Harrelson mit keresett ebben a filmben tök felesleges volt. És a mobilos/ipad-es bemutatót is hanyagolhatták volna. Egyébként csak hozzátenném, hogy akik ezeket a romantikus filmeket nézik azokat nem a valószerûség érdekli.
Ezt az ex enszinkes faszti sose bírtam. A förtelmes fõnökök (bocsánat: FF) jobban tetszett.
Tegnap láttam, nekem tetszett.
Tele van normális, magukat komolyan vevõ romantikus filmekkel a piac. Blue Valentine, Angele és Tony, Nader és Simin, jövõ héten lesz a Hétköznapi pár. Jobbnál jobbak.
Nekem a mûfajnak nem is annyira a "romantikus", mint a "komédia" részével van bajom.
Miért ne lehetne nagy ritkán egy normális, magát komolyan vevõ romantikus filmet is csinálni, mint régen, nem csak ilyen fél-paródiákat?
Miért ne lehetne nagy ritkán egy normális, magát komolyan vevõ romantikus filmet is csinálni, mint régen, nem csak ilyen fél-paródiákat?
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Jó kis film volt, nekem nagyon tetszett. Fõleg, hogy voltak benne pontok, amik meglehetõsen jól másolták a való élet ilyetén szituációit.
A színészek pedig nagyon jók benne. 😊
A színészek pedig nagyon jók benne. 😊
Gaming is believing.
Úristen, szerinte, gyúrj rá IQ-ra. 😊) És nézd meg, hogy az IQ-n kívül milyen szavak kezdõdnek a szótárban az "i" betûvel.
"a hatásvadász szerelmi propaganda filmekben!"
Haha. Majd, ha elõször leszel lánnyal (vagy fiúval), akkor te is meg tudod, hogy milyen az.
"a hatásvadász szerelmi propaganda filmekben!"
Haha. Majd, ha elõször leszel lánnyal (vagy fiúval), akkor te is meg tudod, hogy milyen az.
"Végre egy igazán eredeti ötleten alapuló filmet is láthatunk a mozikban"
micsodaaaaaaaaaa? tényleg nagyon eredeti, mert Gyllenhaal-Hathaway és Portman-Kutcher páros után, most Timberlake-Kunis játsza el uggggynazt a rohadt történetet...
mellesleg a mûfaj is már kurva unalmas. romantikus komédia? a legszarabb magyar, rongyos költségvetésû horrorban több egyediség van, mint ezekben a hatásvadász szerelmi propaganda filmekben!
micsodaaaaaaaaaa? tényleg nagyon eredeti, mert Gyllenhaal-Hathaway és Portman-Kutcher páros után, most Timberlake-Kunis játsza el uggggynazt a rohadt történetet...
mellesleg a mûfaj is már kurva unalmas. romantikus komédia? a legszarabb magyar, rongyos költségvetésû horrorban több egyediség van, mint ezekben a hatásvadász szerelmi propaganda filmekben!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.