13
  • TeDDyRuSh
    #13
    Én sem tudom mi volt benne az eredeti. Ezeknek a történeteknek csak egy vége lehet, ezért mindig a "töltelék" a lényeg. Voltak benne jó poénok és tényleg jók voltak a szereplők.
    De kifejezetten EGY célcsoportnak szánták és abba nem tartozok bele:)

    Vagyis szerintem nem azt nem tudták elérni, hogy a párocska férfi tagja, akik elmennek a moziba megnézni, ne unja halálra magát sok sok percig bizonyos szakaszokban.

    Szerintem tudjuk be annak, hogy az egyik író kezdő, a másik, aki a rendezője is egyben a filmnek, nincs hozzászokva a sorozatok után a mozifilmek hosszúságához.
  • Chocho
    #12
    Nekem is feltűnt a sok Sony reklám, meg a noti, amin Windows jel feszít. :D
  • mrlujoak
    #11
    Nagyon-nagyon tetszett a film! Volt egy jó történet, vidámság és elgondolkodtató mély rész is. Egyetértek a címmel, így kell ezt csinálni!
    A Sony Ericsson Xperia X10 (Justin Timberlake telefonja) és a Sony Ericsson Vivaz (Mila Kunis-é) "főszerepei" is jók voltak, csakúgy, mint a SONY Vaio, Bravia és PS3 (Move-val)... Najó, a kicsit "meghülyült" apple termék is jó volt :)
  • KillerBlue
    #10
    Nekem tetszett bár talán Timberlake helyett mást is találhattak volna és akkor talán az éneklős jeleneteket is megúsztuk volna. Gőzöm sincs, hogy Woody Harrelson mit keresett ebben a filmben tök felesleges volt. És a mobilos/ipad-es bemutatót is hanyagolhatták volna. Egyébként csak hozzátenném, hogy akik ezeket a romantikus filmeket nézik azokat nem a valószerűség érdekli.
  • Aldo Moro
    #9
    Ezt az ex enszinkes faszti sose bírtam. A förtelmes főnökök (bocsánat: FF) jobban tetszett.
  • sajtosnudli
    #8
    Tegnap láttam, nekem tetszett.
  • kalapos01
    #7
    Tele van normális, magukat komolyan vevő romantikus filmekkel a piac. Blue Valentine, Angele és Tony, Nader és Simin, jövő héten lesz a Hétköznapi pár. Jobbnál jobbak.
  • Ruley
    #6
    Nekem a műfajnak nem is annyira a "romantikus", mint a "komédia" részével van bajom.

    Miért ne lehetne nagy ritkán egy normális, magát komolyan vevő romantikus filmet is csinálni, mint régen, nem csak ilyen fél-paródiákat?
  • Chocho
    #5
    Jó kis film volt, nekem nagyon tetszett. Főleg, hogy voltak benne pontok, amik meglehetősen jól másolták a való élet ilyetén szituációit.

    A színészek pedig nagyon jók benne. :)
  • zetortraktor
    #4
    Úristen, szerinte, gyúrj rá IQ-ra. :)) És nézd meg, hogy az IQ-n kívül milyen szavak kezdődnek a szótárban az "i" betűvel.

    "a hatásvadász szerelmi propaganda filmekben!"

    Haha. Majd, ha először leszel lánnyal (vagy fiúval), akkor te is meg tudod, hogy milyen az.
  • Tyler1
    #3
    "Végre egy igazán eredeti ötleten alapuló filmet is láthatunk a mozikban"

    micsodaaaaaaaaaa? tényleg nagyon eredeti, mert Gyllenhaal-Hathaway és Portman-Kutcher páros után, most Timberlake-Kunis játsza el uggggynazt a rohadt történetet...
    mellesleg a műfaj is már kurva unalmas. romantikus komédia? a legszarabb magyar, rongyos költségvetésű horrorban több egyediség van, mint ezekben a hatásvadász szerelmi propaganda filmekben!
  • wedge31
    #1
    Ezerszer lerágott csont ez a barátból szerelem téma.