Előzményt kap A Dolog előzményfilmje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Illetve az elõzményt nem a folytatást =)
Sigourney Weaver egy nagyszerû szinésznõ és nagyon jól játszotta Allen Ripley szerepét, de azóta kinek sikerült jó nõi fõszerepet játszania? Talán Demi Moore-nak a GI Jane-ben, más nekem nem igazán jut eszembe. Ez a csaj meg a The Thing-be már trailer alapján se tûnik egy kiemelkedõ színésznõnek. Mellékszereplõnek elment volna de hogy fõszereplõ? Pedig de jó lenne ha tudná a régi film hangulatát hozni ez is. Életem elsõ horror filmje volt még kiskoromban amit láttam és nagyon megszerettem. Nem akarom hogy csúnyán elkúrják a folytatást =D
Nem feltétlenül, mivel ugye norvégok voltak a 2-es film sztorija szerint a bázison, azok meg könnyebben álltak hozzá az egyenjogúsági dolgokhoz akkoriban, mint az amcsik, ezért elképzelhetõ, hogy simán alkalmaztak nõi kutatókat a sarkkörön.
Azonban azzal viszont egyetértek, hogy az általam leírtaktól függetlenül én is szívesebben vettem volna egy csak férfiakból álló társaság vergõdését az idegen karmaiban.
Azonban azzal viszont egyetértek, hogy az általam leírtaktól függetlenül én is szívesebben vettem volna egy csak férfiakból álló társaság vergõdését az idegen karmaiban.
ellen ripley óta tudjuk hogy a lányok is tudnak <#gun>#gun> tökösek lenni, én reménykedek a film sikerében.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
A nõi fõszereplõ miatt egy nagy bukta lesz az új film, hogy lehet már ebbe a filmbe egyáltalán nõt tenni? a 82-esben is csak férfiak voltak és úgy volt "hiteles". Az egy nagyszerû film volt. Remélem nem lesz igazam mert nagyon szeretnék egy jó Dolog filmet látni ismét.