5
-
tomboy013 #5 Illetve az előzményt nem a folytatást =) -
tomboy013 #4 Sigourney Weaver egy nagyszerű szinésznő és nagyon jól játszotta Allen Ripley szerepét, de azóta kinek sikerült jó női főszerepet játszania? Talán Demi Moore-nak a GI Jane-ben, más nekem nem igazán jut eszembe. Ez a csaj meg a The Thing-be már trailer alapján se tűnik egy kiemelkedő színésznőnek. Mellékszereplőnek elment volna de hogy főszereplő? Pedig de jó lenne ha tudná a régi film hangulatát hozni ez is. Életem első horror filmje volt még kiskoromban amit láttam és nagyon megszerettem. Nem akarom hogy csúnyán elkúrják a folytatást =D -
Wittgen #3 Nem feltétlenül, mivel ugye norvégok voltak a 2-es film sztorija szerint a bázison, azok meg könnyebben álltak hozzá az egyenjogúsági dolgokhoz akkoriban, mint az amcsik, ezért elképzelhető, hogy simán alkalmaztak női kutatókat a sarkkörön.
Azonban azzal viszont egyetértek, hogy az általam leírtaktól függetlenül én is szívesebben vettem volna egy csak férfiakból álló társaság vergődését az idegen karmaiban. -
kissssss #2 ellen ripley óta tudjuk hogy a lányok is tudnak tökösek lenni, én reménykedek a film sikerében. -
tomboy013 #1 A női főszereplő miatt egy nagy bukta lesz az új film, hogy lehet már ebbe a filmbe egyáltalán nőt tenni? a 82-esben is csak férfiak voltak és úgy volt "hiteles". Az egy nagyszerű film volt. Remélem nem lesz igazam mert nagyon szeretnék egy jó Dolog filmet látni ismét.