16
Global Ops: Commando Libya
-
#16 "minden igény megvan a gépemen"
Ez így korán reggel ütött.. -
Ozzyazegyetlen #15 Sziasztok, lenne egy kérdésem, minden stimmel minden igény megvan a gépemen mégis ha elindítom az első pályáig a sok promo lemegy de mikor indulna a játék csak a feketeség és egyedül kilépni tudok ha a menüt behozom az ESC-el.. nem értem mi lehet, próbáltam a grafikát de ugye nincs beállítás csak a felbontás de hiába.. nem értem h egy ien szar grafikájú játékban mi ekkora igény-.-" A gépem meg van hozzá, de ez egy fos... -
simi1018 #14 Segítsetek már ! A Templomos résznél elakadtam. Lezuhant a harang.....kinyírtam mindenkit......de egyszerűen nem tudok a házból kimenni. Hogyan tovább, a segítséget előre is köszi.
-
nefelejcske #13 Én beállok a fordításra várók sorába és nagyon megköszönném. -
#12 Te Atya Úristen! Kipróbáltam a és hát azt kell mondjam ezt a játékot a magyar felirat sem mentheti meg. U3? Hót halál gagyi az egész grafika, szájmozgás nuku, gagyi karakterek, még gagyibb mozgásanimáció, tűzharc közben loading felirat, hát ez a játék egy vicc. -
#11 Akkor ha jól sejtem hétvégén már tuti nem lesz belőle semmi? -
mike01010101 #10 Bizonyos reszeknel hexa editorral kell atirni a szoveg es ez eleg lassu.
A menu, a kuldetes leiras az sima szovegfile volt. -
#9 Egyelőre sajnos technika problémák adódtak! -
nefelejcske #8 Drukkolok, hogy minél hamarabb legyen magyarosítás! -
djculture #7 Remélem az 1.1 patch alá is jó lesz:) -
#6 Hamarosan kész a magyarítása! -
wahuja #5 Szia.Szurkolok hogy sikerüljön hajrá.. -
#4 Na ez jó hír, előre is köszönjük! -
#3 jonak jo de, de a faszert nemet -
#2 egész jónak tűnik, kikapcsolódásnak biztos hogy nem rossz :)
+fav -
mike01010101 #1 Global Ops gameplay
Megjelent a játék. Egy \"C\" katagóriás, de élvezhető Gears Of war klón modern korban. Kicsit hiánypotlónak érzem, mert tps modern kommandós játékból nincs sok.
Unreal 3 engine fut alatta és kicsit félkésznek tünik egyébként.
Csak németül jelent meg eddig, elkezdtem fordítani, pár nap alatt meg lesz.