"Mi a véleményed a Duke Nukem Foreverről?"

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Irtó lehangoló, és nagyon szar egy játék. Pedig a Duke Nuken 3D-t, kb 10 szer játszottam végig. Sehol se hozta egy mai játék grafikai színvonalát. Unalmas, sablonos feladatok. Egy órát tudtam vele játszani és azonnal töröltem, mert ráuntam.
SZAR nagyon SZAR
Még akár jó játék is lehetett volna ha nem lett volna "halott" a hangulat. Voltak benne ötletes részek és a régi idõket idézõ kis feladványok és néhány jó poén is. Nekem azért is nem tetszett mert a környezet kialakítása annyira rossz volt, sehol semmi élet, ha végignéztél Vegason is egy nagy nulla volt a látvány. Rövid is volt. Az meg hogy 2 darab fegyver lehetett nálad szerintem Duke Nukem-be ez vicc. A fõellenségeket is csak le kellett darálni. Egyszer végignyomtam de többször biztos nem fogom.

fél óra játék után töröltem is le, majdnem bealudtam rajta. <#sniffles>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

JethroHUN
Még a Szarban..khm Jóban(t) Rosssssszbant is jobb nézni mit ezzel játszani <#idiota>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

IMYke2.0.0.0
Én kitöltöttem. Nem kíméltem õket.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

SZAR