83
Tech and Deep house
-
Bedrock85 #83 Helló!
Egy kis deep szelekció tőlem!
Hallgassátok, töltsétek!
http://soundcloud.com/jointhestructure/deep-level-7 -
mester1987 #82 Sziasztok.
Aki szereti a Trance (ill. Deep féle Trance-t) széles világát-t, szívesen várom az érdeklődőket a most induló csoportba facebookon:
>>>KATT<<< -
#81 ma Hi!Fly presents Nick Curly @ A38 -
#80 ezt hallgatod titokban?:D -
bagsy33 #79 -
bagsy33 #78 -
bagsy33 #77 -
bagsy33 #76 -
bagsy33 #75 -
bagsy33 #74 -
bagsy33 #73 Bocsi nem ezt akartam -
bagsy33 #72 -
bagsy33 #71 -
#70 Debut -
#69 fujj, de imádom :) örök .
-
#68 -
#67 -
#66 -
#65 am nekem a jó kis love parade-es raves, technos zenék hiányoznak :)
sry az offért :) sírni tudnék, ha ezeket még felrakná valaki :D
-
#64 -
#63 ezt úgy merem kijelentni, hogy elég sokat járok bulizni évek óta(hetente vagy két hetente) és sok csapat szervezését megnéztem, de a szigetre akkor megyek, ha lelkileg zsarolnak :D -
#62 sztem úgy érti, hogy ami ott megy az a stílus "diszkós" fele, mert ott aztán mindegy nekik csak csavarja szét őket... eztért is undorodok már a hajógyáritól nem beszélve az emberekről. cirkuszt a népnek alapon megy ott minden és nagyon ritka amikor minőségi zene megy és a déjé is tudja mit csinál... kb. amikor Nora meg Nagáék vannak. szal a hajógyári az diszkó :) egy NVC vagy Hi!Fly, Debut stb. rendezvénnyel összehasonlítva a sziget elég primitív zenei téren. -
#61 -
#60 talán 14 lehettem mikor először találkoztam az elektronikus hangzással méghozzá egy westbam album volt ami magával ragadott, mindjárt 30 vagyok tehát azt hiszem elég régóta benne vagyok a témában arra is van némi rálátásom mi hogyan alakult át és mi mivel olvadt egybe:)
"A hajógyári féle reszelős, lépegetős zenéket mindennek lehet nevezni, csak minimalnak nem. Sőt, az inkább az elektronikus zenei világ szégyene..." maradjunk annyiban hogy biza ott is csak track-eket kevernek a dj-k és biza az itt linkelt zenék java része ott is megtalálható:) tehát nem értem mitől lenne szégyen az ottani lépegetős techouse -
#59 Viszont, ha már témánál vagyunk. Keresek egy tracket, amit ebben a mixben lehet hallani a 26. perctől:
Dima Deepmix & Max Grabke - Sapovnela Studio: Laplandia [2011]
Jackspot - Feelin (Mihai Popovicou remix)-nek van egy olyan része, ami kísértetiesen hasonlít rá, de ez nem az a változat és se beatporton, se discogs-n, se googlen nem találtam az originalon kívül más változatot.
Ha esetleg valakinek ismerős a mixből a következő track is, az is jöhet. Sajnos arról semmit se tudok. -
#58 (Y) -
#57 egyébként mikor zenéét hallgatok youtube-on valahogy mindig a kétezres éveknél találom magam./Sterbinszky,Budai az abszolút favorit hazaiból/meg ugye az akkori eurodance ami ismét csak a gyengém :D -
#56 azt se feledjük,hogy nem mind1 milyen "környezetben" halljuk a számot meg esetlegesen milyen átdolgozásban.
Így voltam Tim Berg Bromance és Seek Bromance az előzőt inkább egy jó trance számnak tartom utóbbit meg egy átlag diszkóba való dance valaminek.(amit nagyon nem szeretek) -
#55 minimal-techno, minimal-electro, minimal-house, techno, tech-house, dub-techno, electronic... Azért minimal és minimal között is van különbség. Aki kicsit régebótta benne van a témában, az észre is veszi és fel is ismeri a stílusokat. A hajógyári féle reszelős, lépegetős zenéket mindennek lehet nevezni, csak minimalnak nem. Sőt, az inkább az elektronikus zenei világ szégyene... -
#54 -
#53 sztem minimal-techno :D -
#52 nahh ez most melyik?:D szerintem mind kettőnek az elemei fel lehető...minimál meg szerintem már átment egyfajta acid minimál-ba -
#51 :) -
#50 de akkor is megvannak a saját hangzásaik és szvsz simán ki lehet szűrni őket. bár minimalt már szvsz kezd elkurvulni pár helyen. kb. van az a diszkós hajógyáris dokkolós feeling, meg amiket általában "underground" bulikon lehet hallani. na meg a két törzsközönség is ég és föld. mások az igények. persze bulin simán elfér a tekház meg a minimal egymás mellett. -
#49 pedig nem véletlenül van a tech szócska ott:) -
#48 sztem meg nem :D -
#47 szerintem is mára már eléggé össze van mosódva a minimal-al a techouse ami nem is baj:D -
#46 van amiről egyértelműen el tudom dönteni hogy mi,főleg ha többször hallom.de sokszor nem sikerül eltalálni :D
ha jó a szám akkor meg nem is érdekel a besorolása :D -
#45 NICK CURLY @ KRYSHA MIRA, MOSCOW 09.09.11 -
#44 sokat hallgatod mindkettőt szal pl. 1 hónap house meg egy hónap minimal-techno, akkor utána egyből szúrja a füled, hogy mi micsoda :)