17
  • Rony94
    #17
    Itt a legjobb példa szerintem a Fűrész (szigorúan csak az első rész). Itt is halnak meg emberek, de emellett van egy fantasztikus és izgalmas történet.

    Ha bár én a Fűrészt inkább durva kriminek mondanám mint horrornak de hivatalosan horror szóval maradjunk annyiban hogy horror. És mivel ez egy horrorfilm akkor rögtön egy agyament film az egész?
  • gromgotth
    #16
    Akkor mégis miről szólnak a horrorfilmek, ha nem a félelemről, a szenvedésről és minél "látványosabb" halálesetekről?! Szerintem van abban valami fura, ha valakit mások szenvedése és halála (még ha fiktív is) szórakoztat... Lelki fejledség és életkor ide vagy oda.
  • zetortraktor
    #15
    "Akkor miről szólnak a mostani horror filmek?"

    Basszus, meg kell ismételnem, hogy kifejezetten beteg ember lehetsz (szellemileg, természetesen), ha neked a horrorfilmek a halálról meg ölésről szólnak. És akkor is, ha neked rengeteg halálban van részed nap, mint nap (kismacskák, vagy mi a pék?) - nem tudom, nekem ezen a héten semi halálban nem volt részem. Ja, és akkor viszont nem beteg vagy, hanem csak nagyon szánnivaló, ha csak filmeken jutsz nevetéshez. Nagyon, nagyon rossz lehet neked.
  • tomboy013
    #14
    Én azt nem értem ha annyira utálja a horrort minek olvasgat a rec 3-ról meg minek nézi meg a videót, de amit végképp nem vágok hogy minek jön magyarázni a fórumba felesleges dolgokat? =D idiótája... =D
  • Chocho
    #13
    Nem kéne butaságokat állítani. :) A horror nyilván nem mindenkinek való, ha félsz rajta vagy nem tetszik, akkor nem kell róla tudomást venni, ennyi az egész. Akinek viszont bejön a borzongás, az csak levezeti vele a mindennapi stresszt és nem elmebeteg.
  • nessboth
    #11
    öö, most akkor beszélhetnénk a mai színvonalas vígjátékokról is, ahol a QVA ANYÁD, megy meg a hányás és a f*ingás...őő soroljam? És tényleg szégyenteljes mekkora trendje van a horroroknak, szinte elnyomják az összes csajos filmet a mozikban (amiknek föltenném a kérdés: mi értelme?)és elnyomják a ritka számba menő gülüszemű állatkás animációs filmeket. Szinte mindenütt csak horrorfilmet látok. a verdák 2-őt, hupikék törpikéket, rio-t és hasonló magas szintű mesét nagyítóval kellett keresnem, mert a sok beteg horror elnyomja.
    Egyébként a horrorfilmeknek semmi köze az emberi lelkiállapothoz. Más irányból közelíti meg a szórakoztatást. A lelkiállapot neveltetés kérdése, fiatal barátom.

    Egyébként mi köze a horrorfilmeknek a szervkereskedelemhez? Ha nem lennének horrorfilmek, akkor nem lenne szervkereskedelem? Ezek szerint az 1885-ös évek előtt nem is voltak gyilkosságok? Vérfürdők? Mellékesen te sem vagy horrorfan mégis agresszíven viselkedsz, akkor meg what a fuck are we talking about?!
  • tomboy013
    #10
    Te most komolyan idejöttél egy film műfajt fikázni? =D hát ez kész xD ennyire buta hogy lehet valaki....
  • BoneDragon
    #9
    Ha hülye vagy inkább ne szólalj meg. Akkor miről szólnak a mostani horror filmek? Simogatják egymás buksiját és fánkot zabálnak? Nem hinném. Pont az a kifacsarodott lelkű aki ilyeneket szeret nézni, csak hogy féljen. Majd ha igazából elkapják az utcán és feldarabolják vagy eladják a szerveit, nem fogsz ennyire vihogni magadon, te szánalmas balfasz.
  • zetortraktor
    #8
    "Ja hogy ez a trend, kár... "

    Hahaha. Mióta trend a horror? Hülye komédiák a trend. Csak azért, mert olyan besavanyodott vagy, hogy nem tusz röhögni nap, mint nap és ehhez filmek kellenek és csak azért, mert olyan kifacsart lelkű vagy, hogy nap, mint nap halálokat nézel a tévében és csak azért, mert olyan beteg vagy, hogy neked a horrorban csak a halál a lényeg, még nem kell baromságot írni.
  • Rotcsa
    #7
    AZt hittem az eddigi részek folytatódnak majd.
    Arra a folytatásra kíváncsi lennék, mert akkor valami apokaliptikus dolognak kellene bekövetkezését várni. Kiszabadult az ördög, vagy mi
  • ntom
    #6
    A vígjátékokban mi jó van? Az, hogy vicces szituációkba keverednek? Így is sok nevetséges dolog van nap mint nap, ne kelljen már moziba meg tv-be is ezt nézni.... Ja hogy ez a trend, kár...
  • BoneDragon
    #5
    Az ilyen filmekben mi jó van? Az, hogy ölik egymást? Így is sok halál van nap mint nap, ne kelljen már moziba meg tv-be is ezt nézni.... Ja hogy ez a trend, kár...
  • nessboth
    #4
    Trailer kísértetiesen emlékeztet a tavalyi szülinapi bulimra.

    A paranormal activity nyúlta le a [rec] trailerét. Asszem itt, vagy az indexen még cikk is volt róla.
  • ntom
    #3
    basszus, nem mondod, hogy ez is nyúlás...
    a paranormal activityről készült egy ugyanilyen, de ezek szerint csak a rec-ét koppintották
    http://www.youtube.com/watch?v=F_UxLEqd074
  • TeDDyRuSh
    #2
    Tényleg várós. Szerintem a sorozat az egyik legjobb zombis múví. A trailerek meg mindig ütősek. Nekem a mai napig az első részé a kedvencem:

    http://www.youtube.com/watch?v=nfgZlMYj_NU&feature=relmfu
  • nessboth
    #1
    Hehehehe:"Míg a halál el nem választ!"
    Baromi várós!