33
  • Merces
    #33
    ...az első majmok bojgója már ha nem képzeled hogy a 2001 es baromság az kemény társadolamkritika ,csak a marha nagy logikáddal nem vagy képes felfogni hogy miröl szól, kisökcsög ül figyel nempofázik......,ha megérti majd akkor......ja és a bunda szinében van a kulcs......
  • jaspercry
    #32
    Nekem tetszett,izgalmas,poén is volt,jó rendezés a "ember" fő szereplő egyre jobb alakításokban látom.És nem utolsó sorban jó kezdete a "Majmok bojgójának"

    (127óra is tetszett tőlle,beérett)
  • zolika7519
    #31
    Nem tudom mihez kapcsolodik csak gondoltam:9
  • koschwarz
    #30
    én meg azt olvastam, hogy pont nem a tim burton-ös MB-hez NEM kapcsolódik. kalapos meg azt írja, hogy a rendező szerint egyikhez sem...de mégsem lehet véletlen, hogy benne van a filmben.
  • kalapos01
    #29
    "vágtátok, hogy a film elején a tv hírekben szerepelt egy űrhajó indítása? "

    Az egyik legjobb poén volt a filmben, hogy végigkísérték ezt az űrhajós projektet, frankó kis kikacsintás.
  • kalapos01
    #28
    Egyik filmhez sem kapocsolódik igazán, el is mondta a rendező.
  • zolika7519
    #27
    Nem értem miért hozzák be sokan a régi MB-t
  • zolika7519
    #26
    Ez a film a 2001-es filmhez kapcsolodik, az eltünt Űrhajós Mark Walhberg a régiekhez semmi köze, az egy kerek lezárt történet. Az az első rész, és a végén a 2011-es filmben erre a földre érkezik, ahol a majmok elszaporodtak...De vhol a neten irták mit akarnak a folytatásban az emberek a föld alá kényszerülnek egy virus miatt stb....
  • koschwarz
    #25
    nekem tetszett.

    vágtátok, hogy a film elején a tv hírekben szerepelt egy űrhajó indítása? aztán később egy földre esett újság címlapján ott a hír, hogy ez az űrhajó eltűnt, elvesztették...na abban utazott charlton heston (?) :D
  • shownomarcy
    #24
    Jó film volt, tetszett.
    Mondjuk két apróság, ami eszembe jutott, hogy az okos Cézárnak eléggé emberi tekintetet adtak,
    illetve a végén csak nem tudták a majom megszólalását kihagyni.
  • kalapos01
    #23
    "Már az első "Majmok bolygója" is egy logikátlan nagy baromság volt. Hasonlóan a történelemhamisító történelmi filmekhez. Ha csak tehetem, még az unokáimat is lebeszélem az ilyen filmekről."

    Szóval a te LOGIKÁD szerint, ha egy történetben nem látsz logikát, akkor még véletlenül sem te vagy az ostob..., hibás, hanem a film. Értem. Ez vaslogika.

    "Tipikus amerikai szörnyűség."

    Ugye tudod, hogy A majmok bolygója egy francia író regénye alapján készült?
  • kalapos01
    #22
    "JA 300 majom lenyomja a 6 milliárd embert. This is Sparta!"

    LOL, valaki nagyon benézett valamit.

    (Ez a gáz abban, hogy elkezdődött a tanítés, mert most már a 10-12 éves Mórickák is gép elé kerülnek.)
  • chagny
    #20
    Már az első "Majmok bolygója" is egy logikátlan nagy baromság volt. Tipikus amerikai szörnyűség. Hasonlóan a történelemhamisító történelmi filmekhez. Ha csak tehetem, még az unokáimat is lebeszélem az ilyen filmekről.
  • tomboy013
    #19
    Én nemtudom te melyik filmet nézted de ebben nem volt semmi olyan hogy 300 majom lenyomott 6 millirád embert, egyszerűen csak bementek az erdőbe élni. Nem árt a filmet is nézni mielőtt butaságokat beszélsz =) Amúgy ez tényleg egy nagyon jó film, igazából nekem a Tim Burton féle MB is nagyon tetszett. Az alap művek viszont nem annyira. a 2. rész kifejezetten gagyi szerintem.
  • mad mind
    #18
    JA 300 majom lenyomja a 6 milliárd embert. This is Sparta!
    Méghogy jó történet.
  • sajtosnudli
    #17
    Miért szerinted mi volt ha nem az? Még ha valamivel megbántottalak volna de nem csak szimplán beszólsz mert nem tetszik a véleményem. Nem értem miért olyan nehéz megtanulni egyeseknek értelmesen fórumozni:S
  • Tetsuo
    #16
    Gep elol is beszolok; ;)
    Ha neked ez a beszolas. :S
  • sajtosnudli
    #15
    Jó és most hova szarjak? Biztos fasza gyerek lehetsz hogy gép mögül beszólogatsz idegeneknek.
  • Tetsuo
    #14
    Szeretem a nudlit is, csak nem a sajtosat. ;)
  • crissprivat
    #13
    Nem olvastam utána ennek a filmnek mielött megnéztem volna.
    Úgy ültem be rá,hogy megint egy "majmok bolygója" film. De meg kell mondanom,nagyon nagyot csalódtam benne. Persze POZITIVAN!
    Egész végig lekötött a története. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
  • sajtosnudli
    #12
    Semmi baj megértem hogy szeretsz beszólogatni, más örömöd úgysincs az életben://
  • Tetsuo
    #11
    Na. Koszonom szepen. Az utobbi 2 hsz-re vartam.
    Leszarom a CGI minoseget, ha a tortenet nem kidolgozott vagy benak a szineszek.
    Na persze, mikor 8 eves voltam, akkor en is arra izgultam, mint most sajtosnudli, de az mar regen volt. ;)
  • Polllen
    #10
    Lehet, hogy nem ugyanazt a filmet néztük, de amit én láttam Majmok bolygója: Lázadás címen azt senkinek sem ajánlom. (maximum nagyobb gyerekeknek)

    Egyetlen pozitívum a filmben a trükkök, ahogy korábban is írták. Eszméletlen jó a majmok mimikája és mozgása.
    A történet amúgy nem lenne rossz, de felületes, a karakterek felejthetők és közhelyek rulezZz. Sokkal többet ki lehetett (és kellett is) volna hozni belőle.
    Semmilyen elvárásom nem volt a filmmel kapcsolatban, és bár voltak jó részek benne, összességében csalódás. Max vasárnap délutáni családi mozinak jó.

    Mi is azért mentünk csak el, mert a trailer nagyon meggyőző volt, meg a híre, bár így utólag nem tudom mire fel.
  • zetortraktor
    #9
    Társadalomkritika? :))) Ugyan már. Ráadásul "jó kis"? Maximum baromi felszínes. Ilyen alapon az is társadalomkritika, ha egy szereplő bármi filmben azt mondja, hogy "az emberek gyakran nem figyelnek egymásra". Persze bárki bármit belemagyarázhat mindenbe, de akkor rejtett tartalmat kellene keresni, nem pedig mindenki számára egyértelmű, neonvillogókkal kivilágítottat. Persze, ha csak ilyesmit veszel észre, akkor elhiszem, hogy neked ez "jó kis".

    Folytatni meg ezerféleképp lehetne, ugyanis a Majmok bolygója 1-ig még jó sok idő eltelhet. Egy film sztorija meg lefedhet 1 napot vagy egy évet is.
  • Aldo Moro
    #8
    Az MB egy szerb sör. Erről ennyit.
  • Aldo Moro
    #7
    "tíz évvel ezelőtt már Tim Burton bicskája is beletört" Nekem kifejezetten tetszett, már a díszletek miatt is.
  • Magiszter
    #6
    Miért ne lehetne folytatni? A MB 1 ben az emberek primitívek a majmok meg fejlettek, beszélnek, öltöznek, saját kultúrájuk van. Ez a rész csak azt mondja el hogyan kezdődött, de hogy hogy jutottak el a 2011-es évből a 3978-as évbe a majmok (történelmileg), milyen folyamat volt az ami az embereket elhülyítette...stb. Szóval van helye a folytatásnak mert cirka 2000 évről halvány fogalmunk sincs.

    Amúgy aki megnézte a MB 1-2-3-at az rengeteg utalást, átfedést észrevehetett, ami számomra kellemes meglepetés és mosolyogtató momentum volt (Csillagszem csak példának).
    Igazából a Lázadás történetét el is mesélik a 3. részben, kis átköltéssel. Szóval a történet igazából nem teljesen légből-kapott.

    A film mindenesetre tetszett és várom a folytatást.
  • endrev
    #5
    Tetszett, jó kis társadalomkritika (százszor jobb mint a zombi-koncepció). A majmok megformálása nagyszerű volt, teljesen átjöttek az érzelmek és indulatok. A történeti keret sajnos nem engedett túl sokat a filmnek, de azt teljesen kihasználta (mármint a film a történeti keretet).

    Folytatni már nem nagyon lehet Sajtosnudli, mert (spoiler helye), úgyhogy a folytatás gyakorlatilag a Majmok bolygója 1. Mondjuk azt még lehet remake-elni, csak kicsit nevetséges már hogy remake, reboot, előzményfilm, folytatás, és ha ezek nem és eredeti ötletért sírnak, akkor elővesznek egy Dick-novellát, de egyébként nincs új ötlet. (Persze van, most írom.)
  • nessboth
    #4
    ez a majmok bolygója 2-ben volt...
  • jackoneill90
    #3
    Hülye majmok, hülye cézár. Atomot rájuk aztán még ami van.
  • sajtosnudli
    #2
    Néhol elég mű lett Cézár de összességében nagyon jók lettek ezek a CGI-s majmok. Maga a film pedig nagyin jó lett. Várom a folytatást.
  • kakaoskalacs
    #1
    Nekem bejött várom a folytatást HA lesz : )