83
Tv2 Valosagshow
-
IXEMGabeo #83 lejáratták az túlzás, lehetett tudni már a VV4-ben is, hogy filmekből idéz...na persze nem minden szövege és monológja származott filmekből, mert azt lehetetlenség, hogy minden második szavad idézés legyen -
#82 Alekosz vs. Ben-Hur – A görög nagy lebukása -
#81 Nagyon durván lejáratták aleket azzal a ben hur-os videóval -
IXEMGabeo #80 már nem nyerte meg -
#79 Nagy lenne de nem sok esely van ra mivel az osszeeskuvo fanok nem birjak Alekoszt :D -
#78 Alekosz megnyeri és médiatörténelmet ír? -
#77 Vége van már? Még nincs. Az egész egy nagy kínszenvedés volt, én magam kb fél órát néztem, sokat is mondtam.
77. hozzászólás. -
#76 Ez ekkora szar, hogy még 100hsz sincs -
A magyar valóságshow-történet leggusztustalanabb jelenete a Tv2-é (18+) -
ZZ88 #74 Ebben a műsorban egy a jó: dec 16 án befejezik. -
#73 Alekosz nem illik ebbe a szar műsorba ez tény. Aki beköltözött büdös kínai korcs kurva az előre le volt fixálva Alekosszal. -
#72 Pityinger DopeMan László
Gyerekek! Itt networkolok a nagyszobában és megy ez a nyomorult Összeesküvők. Azért ez az Alekosz jól rábaszott mert úgy látom, a csajok annyira hánynak tőle, hogy max a mutterjával jöhet össze. Mondjuk az egy igazi görög dráma lesz. Mese az Oidipusz komplexusról :D...Büdös köcsög görög -
ZZ88 #71 Pár percet áldoztam erre a műsorra: december 16 án lesz a döntő:
Ami lejött:
Alekosz beköltözik kb 1 hónapra teljes jogú lakóként kb 80 misiért, 1 hete bevisz egy új csajt teljes jogú játékosként! Ennek következtében az egyik csaj jogos felháborodásában feldühödik, a faszija meglegyinti, hogy nyugodjon le és ezért ERŐSZAK miatt kizárják, a trágár fodrászgyerek is Alekosz miatt esett ki, szóval Hajdú, ezt elkúrtad, nem kicsit nagyon. Ócska, nézhetetlen, pitiáner szar műsor. -
#70 Ez olyan túl megjátszott mű az egész. bazsd meg tivikettő! -
#69 Hát ez elég kaka. 1 hete néztem bele utoljára. Nézhetetlen, főleg hogy nem is láttam az elejét sem, hogy megértsem mi a lényeg. szerencsére -
IXEMGabeo #68 miért verekedés volt? -
#67 Megy am a fesztival az Osszeeskuvokbe is:D ahogy nezem 3 embert is kizartak a villabol ma es meg ma lessz a parbaj is, pont nem lattam az osszefoglalot -
dzsagon #66 Pedig nem ártana, mert van némi összefüggés a nézettség és a hozzászólások száma között. -
#65 Szerintem Hajdut nem az SG forum erdekli -
dzsagon #64 A faszkalap hajdú tud róla, hogy mennyire nem pörög ez a topik? Hányan nézhetik ezt a szart? 17-en? -
IXEMGabeo #63 milyen sapka van ezen a hülyén:D:D -
#62 http://tv2.hu/osszeeskuvok/elo/video/elo-kamera-1-500071
2 kamera van -
IXEMGabeo #61 hol látod te Alekoszt? adj már linket légyszi hol műkszik az adás:) -
#60 most legalabb annyira be van love Alekosz mint a VV-be disznovagason:D -
#59 Mar meg is van az Oliver utodja is: Marci:D -
#58 Igen, szombat este adták és vasárnap délután is ugyan úgy az első részt. Én is csak néztem mi ez... -
#57 mindennap másik csatornán. -
#56 Dejavum van. Tegnap este Valami Amerika ment a TV2-n, meg most is az megy. Beszarás mekkora a válság. Most akkor régi filmek ismétléseit fogjuk nézni évekig???? -
#55 Még fel kell térképzeni a területet :D -
IXEMGabeo #54 amikor elkezdődött a műsor volt kb 30 hsz:D most Alek egymaga csinált 20-25 hsz-t:D:D:D:D:D:D -
xido #53 Floros első éjjele:)
folytatásért cím módosítás b és c végződésre -
#52 Elég furcsa fecskék vannak manapság... -
ZZ88 #51 Pár napig, aztán megy a levesbe, egy fecske nem csinál nyarat. -
#50 szerintetek mennyi idő alatt fut fel ez a topic? -
#49 Marci szerintetek megszopatja Alekoszt is a gecis kilinccsel? :D
-
#48 Remélem felkészült profi módon az újabb kihívásra
:D -
#47 Amúgy itt is a lét tét? -
#46 Lehet hogy összeesküvőkre térek át vv-ről. -
80 millió! Ennyit ér Alekosz a TV2-nek