12
-
ColemanV #12 az X-Wing Alliance a legászabb Star Wars világos repkedés volt amit valaha láttam és játszottam.
Tudta az X-Wing és a Tie Fighter legjobb húzásait, zseniális története volt és egy-az-egyben Han Solo féle életérzést hozott, mikor nem vadászgéppel hanem csempész vagy szállító hajóval kellett a birodalmiak orra alá borsot törni xD
.
Erősen örülnék egy folytatásnak :D Az X-Wing Alliance itt figyel a polcomon xD Külön ehhez vettem joystick-et xD -
ZSOOLT2 #11 "Ráadásul a csapat munkatársakat keres egy nyitott világú RPG, egy akció/kaland és egy FPS fejlesztéséhez is."
Vagy egy Mass Effecthez hasonló RPG-shooter készül szimulátoros részekkel. -
#10 A játékhíreket nem a Viki írja, hanem a Tibi. -
#9 És ja. Igazából a Dark Forces következő része volt a Jedi Knight... :)
Dark Forces (1995)
Jedi Knight: Dark Forces II (1997)
Jedi Knight: Mysteries of the Sith (1998)
Jedi Knight II: Jedi Outcast (2002)
Jedi Knight: Jedi Academy (2003)
Kár lenne külön folytatást csinálni megint a régi Dark Forces-nak, mivel mind Klye Katarn kalandjairól szólt, kivéve a Jedi Academy-t, de abban is felbukkant, és maguk a játékok is egymás szoros folytatásai voltak. Ha már az ember cikket ír, tudja is, miről van szó. Hogy a sorszámozás épp nem folytatólagos, attól még volt a JK-nak harmadik része, meg a Dark Forces-nak folytatása. Illik is a mai trendekbe, manapság sem mindig sorszámot biggyezstenek az új rész címe mögé. -
#8 JK4 viktorka. ....... -
VvD #7 Jedi Knight3!!!! Az első két rész életem 2 legjobb játéka, bár tudom, hogy sokaknak nem tetszett. -
Zero 7th #6 Valami szar oldrepublicos/újtrilógiás konzolos borzalom lesz úgyis, kár izgulni, -
KGer #5 B-Wing!!! -
Soundmaker #4 Rogue Squadron Remake!!!!! A könyvek alapján maraha jó repülős, kommandós játékot lehetne belőle készíteni!! -
#3 X-Wing Alliance remake pleeeeeeease! :) -
Gauge #2 TIE FIGHTER-t!!!!!! -
#1 IGEN! IIIGEN!!! Nagyon itt az ideje!