Ingyen megszerezhető a Portal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
máderfákerek én cambridge felsõvel küldöm jelentkezzetek be angolra hozzám fuck jall
Annyi, hogy van aki lusta beírni egy google ba az adott játék nevét+torrent és leszedni. Inkább felmegy a Steam profiljába és kattintgat mindenre, ami elérhetõ. Ami meg nem azért fizet.
Az összes játék megszerezhetõ ingyen...
k, u
Steammel nem szarakodok, inkább leszedem torrentrõl. Mi különbség van.
https://twitter.com/foodlfg
Ha Szept. 20-ig hozzáadod a steam fiókodhoz, ingyen letöltheted. Az akció letelte után is. Akárhányszor. Az accodhoz adódik mint tiszteletpéldány. Aki lemarad, az kimarad <#nezze>#nezze>
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
írj nekik egy levelet, és kérdezd meg 😉
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
marha okos vagy, van egy középfokúm szóval értem mivan.
mousee
oké és a forever mit takar? ha újrateszem a gépet akkor le tudom e az accomról még tölteni vagy az 20.-a után elveszi..?
mousee
oké és a forever mit takar? ha újrateszem a gépet akkor le tudom e az accomról még tölteni vagy az 20.-a után elveszi..?
*if
"So get your skates on, yes? As long as you install the game before the expiry date, it’s yours to keep forever."
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
A kérdés inkább az, hogy Te mennyit beszélsz angolul.
hm, angolul mennyit beszelsz ? nyomd be egy forditoba vagy olvasd el ujra a cikket, amiben benne is van a lenyeg.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Hát nekem, hozzáadta az accountomhoz...
"portal is free is u grab it before sept 20."
"portal is free is u grab it before sept 20."
megint felrevezeto cim... nem vagyunk meglepve, dear sg.
nem megszerezheto, hanem jatszhato!
nem megszerezheto, hanem jatszhato!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!