16
-
Zolivok #16 máderfákerek én cambridge felsővel küldöm jelentkezzetek be angolra hozzám fuck jall -
alien47 #15 Annyi, hogy van aki lusta beírni egy google ba az adott játék nevét+torrent és leszedni. Inkább felmegy a Steam profiljába és kattintgat mindenre, ami elérhető. Ami meg nem azért fizet. -
viasz #14 Az összes játék megszerezhető ingyen... -
Stranger666 #13 k, u
-
#12 "van egy középfokúm" :DDDD -
FoodLFG #11 Steammel nem szarakodok, inkább leszedem torrentről. Mi különbség van. -
#10 Ha Szept. 20-ig hozzáadod a steam fiókodhoz, ingyen letöltheted. Az akció letelte után is. Akárhányszor. Az accodhoz adódik mint tiszteletpéldány. Aki lemarad, az kimarad -
#9 írj nekik egy levelet, és kérdezd meg ;) -
Stranger666 #8 marha okos vagy, van egy középfokúm szóval értem mivan.
mousee
oké és a forever mit takar? ha újrateszem a gépet akkor le tudom e az accomról még tölteni vagy az 20.-a után elveszi..? -
Stranger666 #7 *if -
#6 "So get your skates on, yes? As long as you install the game before the expiry date, it’s yours to keep forever." -
Kindred Blades #5 A kérdés inkább az, hogy Te mennyit beszélsz angolul. -
#4 hm, angolul mennyit beszelsz ? nyomd be egy forditoba vagy olvasd el ujra a cikket, amiben benne is van a lenyeg. -
Stranger666 #3 Hát nekem, hozzáadta az accountomhoz...
"portal is free is u grab it before sept 20." -
#2 megint felrevezeto cim... nem vagyunk meglepve, dear sg.
nem megszerezheto, hanem jatszhato! -
#1 Aki eddig még nem tette, most itt az ideje, hogy beszerezze ezt a remek játékot. :)