Sengoku

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Ha új játékot kezdenék, kifagy a játék. Ugyanez a probléma a többi hasonló játéknál is jelentkezik(pl.: Europa Universalis).
A gépigényeknek bõven megfelel a gépem. Directx és visualc+ telepítve. Win7-em van.

Valaki tud segíteni?
Kopiati
Játék közben adott tanácsokat, de én a törlést választottam😊 Nem szeretek simsezni😊

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Ehez van valami tutorial vagy akármi? Demoban azt se tudom hova kattintsak, vagy mit kell csinálni.. Nem játszottam még ilyen típusú játékkal.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

És hányan fogjátok megvenni ezt a minõségi játékot ? 😊

elõször Songokut olvastam...mondom wtf😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Muki100
Crusader Kings 2-re akarják hangolni a népet ezzel.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

daomo
Na akkor ideje felnézni a piratebay-ra 😄

<#eljen><#eljen><#eljen>
Pluskast
Jaja, garantált a minõségi szórakozás 😄

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

bakkerman
paradoxos játékok: <#eljen><#eljen><#worship><#szeret> na este ránézek már,a EU3-at meg a HoI részeket is ronygosra játszottam

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
Hattori Hanzo FTW...😄 meglesem majd a teljeset....biztos jóféle..😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

persze, fel! rendben, akkor majd megpróbálom ablakban futtatni, csak most nem otthonról írok. köszi a segítséget!
Pluskast
Hm direct x-et és a visualcc+ felraktad amit az installnál felkínál? Ha igen próbáld meg windowed modban futtatni, azt a settings txt-ben írd át.

tudna valaki segíteni mi lehet a probléma oka? nem jeleníti meg rendesen a térképet...

Zomil
EU-t nem ismerem, de azt olvastam, h kb. olyan lesz, mint a Crusader Kings. Amugy van már demo 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Pluskast
A paradoxos srácok új játékot dobtak ki Sengoku címmel. A történet a középkori japánban játszódik és az akkori idõszak bármely földesurával (daimo) lehetünk. A célunk, hogy egyesítsük japánt. Felépítésést és stílusát tekintve Europa Universalis III. Íme.