16
Új játék a paradoxtól
-
HEszkimo #16 Sziasztok!
Ha új játékot kezdenék, kifagy a játék. Ugyanez a probléma a többi hasonló játéknál is jelentkezik(pl.: Europa Universalis).
A gépigényeknek bőven megfelel a gépem. Directx és visualc+ telepítve. Win7-em van.
Valaki tud segíteni? -
Játék közben adott tanácsokat, de én a törlést választottam:) Nem szeretek simsezni:) -
MaRee #14 Ehez van valami tutorial vagy akármi? Demoban azt se tudom hova kattintsak, vagy mit kell csinálni.. Nem játszottam még ilyen típusú játékkal. -
Although #13 És hányan fogjátok megvenni ezt a minőségi játékot ? :) -
IXEMGabeo #12 először Songokut olvastam...mondom wtf:D -
Crusader Kings 2-re akarják hangolni a népet ezzel. -
Na akkor ideje felnézni a piratebay-ra :D -
geo91 #9 -
Jaja, garantált a minőségi szórakozás :D -
paradoxos játékok: na este ránézek már,a EU3-at meg a HoI részeket is ronygosra játszottam
-
Hattori Hanzo FTW...:D meglesem majd a teljeset....biztos jóféle..:D -
geo91 #5 persze, fel! rendben, akkor majd megpróbálom ablakban futtatni, csak most nem otthonról írok. köszi a segítséget! -
Hm direct x-et és a visualcc+ felraktad amit az installnál felkínál? Ha igen próbáld meg windowed modban futtatni, azt a settings txt-ben írd át. -
geo91 #3 tudna valaki segíteni mi lehet a probléma oka? nem jeleníti meg rendesen a térképet...
-
EU-t nem ismerem, de azt olvastam, h kb. olyan lesz, mint a Crusader Kings. Amugy van már demo :) -
A paradoxos srácok új játékot dobtak ki Sengoku címmel. A történet a középkori japánban játszódik és az akkori időszak bármely földesurával (daimo) lehetünk. A célunk, hogy egyesítsük japánt. Felépítésést és stílusát tekintve Europa Universalis III. Íme.