Kínában már van Diablo V kiegészítő lemez is

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Azért mert nõ 😊
Ez Diablo felesége 😊

Hozzáteszem, már ott bibi van, hogy zöld 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Diablónak milyen nõies az arca ezen borítón... Vagy õ is alkalmazkodott mai trendi szépfiús desinghez?
IMYke2.0.0.0
Tényleg!!!
Beszarok.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hornymut
A Loki borítójáról egy ez egyben átvett barbár mindent visz :-)

\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"

TreDoR
Must have!

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

wraithLord
Ja, nem, egybe kell írni. Igazad van.
wraithLord
7 szótag. Úgy tudtam, hogy 6-nál több esetén kötõjellel kell írni a szót (ragot leszámítva, de az nincs benne).
De mondjuk nem lényeg, csak külön írva kicsit mást jelent, azért javítottam. X)
*játékostársadalom

wraithLord
*játékos-társadalom
wraithLord
<#hehe>

A játékos társadalom RPG rajongó része szerintem inkább RPG-t vár, nem Diablo-t.X)
Számomra ott érte el a csúcsát a kínai hamisítóipar amikor hamarabb kitalálták az iPad-et, mint az Apple!
Még Steve Jobs eszébe sem jutott a tábla, de a kínaiak kihoztak egy felnagyított (kb 7") iPhone-t.

www.adamexdesign.hu

Hát jó nagy átbaszás, egy ilyen fost kiadni úristen, ez egy hányinger keltõ.
Lássátok feleim... ímhol egy dolgozó nép kik nem ülnek elzsírosodott seggükön a dollárokat számolva hanem dolgoznak. Õk már megcsináltak 2 folytatást is a Blizzardnak azok meg nemhogy megköszönnék..
A Warcraft 2 motorjával😊)
Gubberx
kici ócó kínai diabló 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Frosty01
jumping cat XDDDDDDD

practitioner of the forbidden arts of death

Ez a kép már elég régi. A Blizzard meg nem igen tud ezzel mit kezdeni, örül, hogy beengedték a kínai piacra.
:-DDDDDDDDDD

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,