18
-
#18 Azért mert nő :)
Ez Diablo felesége :)
Hozzáteszem, már ott bibi van, hogy zöld :D -
Prof William #17 Diablónak milyen nőies az arca ezen borítón... Vagy ő is alkalmazkodott mai trendi szépfiús desinghez? -
#16 Tényleg!!!
Beszarok. -
#15 A Loki borítójáról egy ez egyben átvett barbár mindent visz :-) -
#14 Must have! -
#13 Ja, nem, egybe kell írni. Igazad van. -
#12 7 szótag. Úgy tudtam, hogy 6-nál több esetén kötőjellel kell írni a szót (ragot leszámítva, de az nincs benne).
De mondjuk nem lényeg, csak külön írva kicsit mást jelent, azért javítottam. X) -
Zero 7th #11 *játékostársadalom -
#10 *játékos-társadalom -
A játékos társadalom RPG rajongó része szerintem inkább RPG-t vár, nem Diablo-t.X) -
ADAMEX9 #8 Számomra ott érte el a csúcsát a kínai hamisítóipar amikor hamarabb kitalálták az iPad-et, mint az Apple!
Még Steve Jobs eszébe sem jutott a tábla, de a kínaiak kihoztak egy felnagyított (kb 7") iPhone-t. -
Carmageddon #7 Hát jó nagy átbaszás, egy ilyen fost kiadni úristen, ez egy hányinger keltő. -
Szefmester #6 Lássátok feleim... ímhol egy dolgozó nép kik nem ülnek elzsírosodott seggükön a dollárokat számolva hanem dolgoznak. Ők már megcsináltak 2 folytatást is a Blizzardnak azok meg nemhogy megköszönnék.. -
Omicron #5 A Warcraft 2 motorjával:)) -
#4 kici ócó kínai diabló :D -
#3 jumping cat XDDDDDDD -
NovaTerra #2 Ez a kép már elég régi. A Blizzard meg nem igen tud ezzel mit kezdeni, örül, hogy beengedték a kínai piacra. -
kissssss #1 :-DDDDDDDDDD