Elkezdődött a Megapók forgatása - itt az első kép
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"producerek elmondták, hogy a film címszereplõje, a megapók nagyobb lesz, mint King Kong, halálosabb, mint az Alien Királynõ, s egy elárult nõ bosszúvágya fogja belülrõl hajtani."
King Kong méretû pók? 😄 Ekkora bullshitet! Mi a fenével táplálkozik egy ilyen?
Talán majd King Konggal? 😄
Egyet ugrik és kontinenseket szel keresztül 😄
Halálosabb, mint az Alien királynõ, de majd a rovarírtók lepermetezik és kész 😄
King Kong méretû pók? 😄 Ekkora bullshitet! Mi a fenével táplálkozik egy ilyen?
Talán majd King Konggal? 😄
Egyet ugrik és kontinenseket szel keresztül 😄
Halálosabb, mint az Alien királynõ, de majd a rovarírtók lepermetezik és kész 😄
korán van, csere: Én kb. életemben nem prüszköltem/szórakoztam annyit "zs" kategóriának szánt hulladékon, mint ezen a "film"en!
(mé' nincs szerkesztés a kommenteknél? Ez valami SG-fogyatékosság, vagy az én szemem nem találja ezt alap-fjúcsõrt?)
(mé' nincs szerkesztés a kommenteknél? Ez valami SG-fogyatékosság, vagy az én szemem nem találja ezt alap-fjúcsõrt?)
Tekintsd meg akkor a Megapython vs. Gatoroid címû gyöngyszemet. Én kb. életemben nem prüszköltem/szórakoztam annyit ezen a "film"en, mint a többi "zs" kategóriának szánt hulladékon. Esküszöm megéri! Ez a Megaspider meg pont semmilyen lesz. Az Asylum termékek minõségéhez képest túl jó lesz, normális filmnek meg rettenetesen ratyi, ami már ebbõl a cikkbõl lejön. További szép napot!
Hát igen... Általában az elit kommanósok a bizonytalansági õrök segítségét szokták kérni a megapók megállításában. A rovarirtó meg majd jól tudja a nagy pók szokásait, mert azok nem változtak a méretével együtt. Jónak ígérkezik <#idiota>#idiota>
Night of the Lepus (1972)
Directed by William F Claxton
That rabbit’s got a vicious streak a mile wide, it’ll do you up a treat.............
Directed by William F Claxton
That rabbit’s got a vicious streak a mile wide, it’ll do you up a treat.............
Zs kategória at its finest!😊
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Ja a hibridek most a menõk!
Nem is említetten,hogy készül a Phiranaconda és volt már Cápapolip is 😄
Sõt, dinoszaurusz-aligátor keverék is. 😄
Nem is említetten,hogy készül a Phiranaconda és volt már Cápapolip is 😄
Sõt, dinoszaurusz-aligátor keverék is. 😄
Mi is volt eddig?
Gigant Octopus, Megashark, Giga Aligator, Mega Krokodil, Killer piranha..😄
Most jön a Megapók! 😊
Gigant Octopus, Megashark, Giga Aligator, Mega Krokodil, Killer piranha..😄
Most jön a Megapók! 😊