18
  • Alfa Of NS
    Persze hogy jó szolgáltatásokat nyújt, de a verseny hiánya előbb-utóbb visszaüt valahogy.
  • 7HTH7
    Részemről nincs baj a google egyeduralmával. Rengeteg szolgáltatásukat használom és azt kell mondjam minőségi szolgáltatások. Mellesleg náluk sokkal jobb helyen van a pénz, mint a microsoftnál. A google rengeteg érdekes kutatást, versenyt támogat, amit a microsoftnak esze ágában se lenne, mert nem látna belőle azonnali hasznot. Pl:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Google_Lunar_X_Prize

Ez a kis verseny is nagyon jót tesz az űrkutatásnak, az emberiség jövőjének. Ez a befektetés biztosan nem most fog megtérülni a googlenek, hanem mondjuk 100 év múlva, ennek ellenére nem sajnálják rá a pénzt :)
  • Alfa Of NS
    Mondjuk az sose jó, ha egy piacot egyvalaki ural.
  • tom..
    Inkább úgy mondanám hogy megszokást igényelnek. Kezdetek óta a google-t használom, és már nagyjából megvan hogyan kell keresnem benne hogy azt amit kell, gyorsan megtaláljam. Sokat számít hogy mennyire szokik rá arra pontosan milyen szavakra is kell rákeresni hogy érdemleges találatot kapjon.

Biztos a Bingel is menne egy idő után, csakhát, googlenál már megvan a bevett szokás :)
  • Tetsuo
    (facepalm) Azt hiszem, ez volt az sg-n az utolso hozzaszolas amit elolvastam a heten. :S
  • attes
    haha
  • FoodLFG
    Amerikai tv sorozatokban többször találkoztam a Binggel, mint a saját böngészőmben.
  • Skynet85
    te figy már nem te nyerted meg a ,,hogyan érverljünk ésszerűen és logikusan" játékot ? Kérlek taníts, én is ilyen bölcs és fröcsögés mentes disputa bajnok akarok lenni...
  • frensys
    Mert egy nagy szar a bing!Soha nem találja meg nemhogy elsőre,de még 5-ikre sem azt amit keresek,összevissza talál meg mindent,a yahoo még szarabb!Google a jó
  • stain
    Én sokat kódolok ms platformon, úgyhogy nekem ideális a bing, mert az ms témákat jól lefedi. Magyar keresésekre nem valami hasznos. Viszont amcsiban valóban van egy csomó jó szolgáltatásuk. Pl. egy időben volt a cashback, amikor ha rajtuk keresztül vásároltál, akkor x dollár visszajárt. Persze nyilván ilyet még a gugli sem fog itthon bevezetni, pedig őket aztán tényleg felveti a felesleges pénz.

Amúgy azt rebesgetik, hogy az ms a szabadalmakon keresztül többet keres az androidon, mint a google.
  • Venom T
    Te meg magadból ne csinálj már hülyét légyszíves.
    Ki a rákot érdekli, hogy Amcsiban jó a Bing, mikor itt akarom használni ezen a szemétdombon ami Magyarországnak hívnak! A google igen is kenterbe veri az összes Ms-es szolgáltatást, és az így van rendjén.
    Bírom az ilyen antiszociális lázadókat, akik érdemileg nem tudnak felhozni semmit egy népszerű és jól használható rendszer ellen, (lásd, google-Android) Az zavarja őket, hogy népszerű. És késztetést éreznek, hogy kilógjanak a sorból. Értem én, hogy ez nektek jó, de ne akarja már ez alapján az átlag user-t félrevezetni egy nyilvánvalóan kiforratlan rendszer felé senki.
    Ha valami jó az jó és ezáltal népszerű. Nem a reklám meg ezek teszik népszerűvé, mer ez kevés lenne, ha nem állna mögötte minőségi szolgáltatás. És igen, ebből megszedi magát a Google. Engem nem zavar. Sokkal jobban zavarnak az önjelölt dilettáns szakértők a fórumokon, akik csak a népszerűsége miatt fikázzák azt a kiforrott rendszert, amit milliók használnak nap mint nap elégedetten. És ha valaki meg meri jegyezni, hogy az általuk ajánlott alternatíva nem olyan jó, akkor egyből le idiótának titulálják...

Gondolkozz inkább...
  • usersg
    "de kit érdekel? Manapság már nincs titok."

Viszont van a fejedben jó nagy sötétség.. :)

" Ezenkívül ottvan rengeteg szolgáltatás ami kifejezetten jó, ráadásul ingyenes."

Pont te írtad az előbb, hogy nem az.

"Ezt a microfos soha nem fogja tudni ingyen adni, mert egy pénzsóvár banda."

Bizonyára a google dolgozói pedig csupa szív jóság, és puszta emberbaráti szeretetből nyújtják a kereső szolgáltatást. (nem mellesleg közvetlenül a bing -ért sem fizetsz)

"Én már csak elvből sem használom a binget lehet az sokkal jobb a googlenál(persze mivel winfos termék kizárt.)"

Érdekes elveid vannak... Egyébként mi az hogy "winfos termék"?

"Remélem hamarosan megjelenik valami jó kis Google OS és akkor teljes mértékben elszakadhatok az ablaktól"

Csöbörből vödörbe?
  • wadnari
    HÁHÁ a windóz eszi a kefét. Lehet neki akár milyen jó keresője úgyis a google fog nyerni remélem.
    Tudom ,hogy a google felhasználja az általunk keresett adatokat ,de kit érdekel? Manapság már nincs titok. Ezenkívül ottvan rengeteg szolgáltatás ami kifejezetten jó, ráadásul ingyenes.Ezt a microfos soha nem fogja tudni ingyen adni, mert egy pénzsóvár banda.
    Én már csak elvből sem használom a binget lehet az sokkal jobb a googlenál(persze mivel winfos termék kizárt.)

Remélem hamarosan megjelenik valami jó kis Google OS és akkor teljes mértékben elszakadhatok az ablaktól/A linux sem rossz ,de nekem nem jött be=/
  • Narxis
    Igen, ez az egyik nagy hibája. A térképeik is így működnek. A Bing egy szar Európában.
  • Sequoyah
    Ne magyarországon keresgélj légyszíves, mert akkor persze hogy idióta következtetésre jutsz. A Bing amerikában működik, nincs lokalizációja.
  • jackoneill90
    Én már nagyon unom azt a google keresőben, hogy mindig visszaállítódik a google instant még ha be is jelentkezek és beállítom, hogy nem kell később mégis bekapcsol. Aztán ma reggel gondoltam kikapcsolom újra, de már nem volt a beállítások között. Helyette: Automatikus kiegészítés. Na mármost ha ez kivan kapcsolva akkor nincs automatikus kiegészítés a beírt szavak mellé amit nagyon hiányolok, ezért először kikapcsoltam majd be és az instant hál istennek nem kapcsolt ma még vissza. Kb 2órával ezelőtt az instant kikapcsolás újra bekerült a beállításokba, de most újra kivették. Szándékosan akarják ráerőszakolni az emberre azt ami úgy lenne jó ha választható lenne. a minap a BLUU keresőt akartam használni és sajnos nem megy, pedig már nagyon rűszűntam magam, hogy a google keresőt az utóbbi hülyeségek miatt leváltom a BLUU-ra. A másik esélyes még talán a yahoo.
  • herlius
    A Bingnek csak egy nagy baja van: hogy nem Google a neve. Az egyszeri internetes felhasználónak fogalma sincs az internetes keresők világáról, meg hogy egyáltalán van-e élet a Google-ön túl is. Már az internetes keresést is guglizásnak hívja szinte mindenki, hiszen egyből erre asszociálnak. Kicsit ugyanaz a helyzet, mint a böngészőháborúban, csak a keresők esetében a Google nem csak helyzeti előnyben van, de elképesztően minőségi is a szolgáltatásuk, amit folyton fejlesztenek.
  • Gerygrey
    A Google már nagyon régóta nem csak egy kereső, hanem egy kompett, jól használható webes szolgáltatáscsomag. A Bingben ebből csak a térkép létezik, az is szar (találomra kiválasztott három budapesti utcát képtelen megtalálni, ebből az egyik a váci utca lett volna - "utca" nélkül megtalálja a váci úti IBIS hotelt az Oktogonnál, LOL) a képkeresője pedig botrány lassú a Google-höz képest. És akkor még nem beszéltünk a Google egyéb szolgáltatásairól: mail, calendar, docs, hogy csak hármat említsek, amiket napi szinten használok, illetve ott az Android, ami alatt mindez szintén elérhető. A Bing ennek a kifinomult rendszernek a töredékét se tudja, mobilon meg sehol nincs (Persze, majd a WP7, vagy a WP8, vagy valami, ígéretekkel tele a padlás de konkrétumot még nem igazán láttunk)