Szuperszámítógéppel előre jelezhetők a forradalmak?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Ĥ|Ψ>≈iħ∂|Ψ>/∂t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
A szamitogepek max. tenyleg arra jok, hogy kiassak az adatokat, de feldolgozni nem tudjak. Egy ember kapcsolati halojat meg tudjak rajzolni az iwiw/facebook/gsm hivaslista alapjan, osszegyujtik a kommunikacios gyakorisagot, de ertelmezni nem tudjak a kapcsolatok jelentoseget. Pl. az ember gyakran kommunikal a kedvenc boltjanak penztarosaval, megsem olyan fontos a kapcsolat mint egy ritkan latott barat eseten.
Bin laden eseteben pedig mar a tamadas utan azt mondtam, hogy szerintem otthon ul a csaladja koreben es nezi a cnn-t. Es tenyleg, bar nem a szulohazajaban, hanem valamivel odebb, pakisztanban tette mindezt. A terkepen szaudarabia es pakisztan van surun jelolve, de ezt ugyebar tudta mindenki, mivel az egyik a csaladja lakohelye, a masik pedig az afganisztanhoz legkozelebbi mukodo civil repteret is tartalmazo allam, ahol nem lonek a muzulmanokra.
Egyebkent bin laden is hamarabb meglett volna, csak amerika nem akarta megszallni pakisztant, pedig nem lett volna rossz otlet. Meg atomfegyvert is talaltak volna, ami papiron eleg indok... Aztan kivonulas utan a lefegyverzett pakisztaniakat mar gond nelkul kiirtotta volna india (teruleti kovetelesei mellekhatasakent), tehat a terrorveszelyt sem novelte volna.
2.) Ez a program a magyar helyzetet kiértékelve azt mondaná itt már tombol egy kissebb háború, aztán kidob egy error-t mert nem érti hogy miért nem tombol mégsem. Pedig lehet lassan kéne valamit kezdeni... kissé durva hogy már egy szék is vagy egy asztal luxusnak számítson.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
"Leetaru szerint ezek az adatok jóval pontosabbak az amerikai titkosszolgálatok következtetéseinél és elõrejelzéseinél."
Ezzel csak az a gond, hogy azokat nem ismerjük.
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs