A Való Világ 5 egyik szereplője beintett az RTL Klubnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...vagy arra gondolt ahogyan recskázik rá az apukája................
"Rubin Kristóf, a Való Világ 5 kreatív fõszerkesztõje"
Hát én azért inkább eleve kihagytam volna a "kreatív" szót a titulusából. Sértõ és hitelrontó a Kreatív emberekre nézve.
Hát én azért inkább eleve kihagytam volna a "kreatív" szót a titulusából. Sértõ és hitelrontó a Kreatív emberekre nézve.
Lehet hogy végül csak rájött, hogy van még benne annyi szellemi nívó, hogy ezt mégse akarja...
Relixo, jól megmondtad. 😄
Relixo, jól megmondtad. 😄
Hehe 😄
"játékos távozásával így felszabadult egy hely a plázacicák kategóriában"
Most õszintén, nem tök mind1 melyik elvetemült,ótvaros suttyó rib@nc fogja a pináját meg a csöcsét mutogatni majd a hulladék agyhalott VV nézõknek ?
"kisfilmet készített vele és a családjával a csatorna"
Külön gratulálok azoknak az apukáknak és anyukáknak akik ide beküldik a gyereküket! Apuka majd titkos vágyait kiélve recskázhat a meztelen lányára......
S Z Á N A L O M !
Most õszintén, nem tök mind1 melyik elvetemült,ótvaros suttyó rib@nc fogja a pináját meg a csöcsét mutogatni majd a hulladék agyhalott VV nézõknek ?
"kisfilmet készített vele és a családjával a csatorna"
Külön gratulálok azoknak az apukáknak és anyukáknak akik ide beküldik a gyereküket! Apuka majd titkos vágyait kiélve recskázhat a meztelen lányára......
S Z Á N A L O M !
El. Psy. Congroo.
Aham én tudom miért. nincs Y a nevében... Aki meg kitalálta ezt az egész baromságot rágyujtanám a valótlan villáját. Érdekes módon a vörös posztó árnyékában nem volt ilyen mûsor. de narancsországban engedélyezett? (persze mindkettõ a pokolban égjen az idõk végezetéig, de érdekelne a magyarázat)
Igaz nem holnaptól, de most mondta Híradóba, hogy Szerdától 5 Ft-al drágul a benzin szóval van benne vmi xDD
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Nah legalább vkinek helyén van az esze, hogy nem akar bent lenni 😄
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7