The Elder Scrolls V: Skyrim - vámpírok is lehetünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én csak az Oblivionnal játszottam, de tényleg félisten lettem a végére. 😄 (Lásd láthatatlanság.) Igaz kicsit rontott a játék élményen, de legalább gyorsan végigtoltam a végét. Elõtte meg szinte minden mellékküldetést végigtoltam, de pár nap után ráuntam, hogy nem haladok a fõküldetéssel. Amúgy nekem tetszett az Oblivion. Talán egyedül azt rühelltem benne legjobban, hogy pofátlanul telepakolta újra dögökkel a megtisztított területeket, ha elmentem aludni. Volt még 1-2 apróság, amit máshogy csináltam volna a helyükben, de összességében tetszett a game.
Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)
Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)
de kedvencem amit még mindég nem mertem megnézni filmben az a cowboyok és alienek 😄
Tûzzel nem nagyon volt gond, 100% mana absorptionnal nem igazán volt varázslat, ami hatott volna egyáltalán.
Hjah, Elder Scrolls sorozat mindig is a félistenképzésrõl szólt... 😛
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez is jól indul...
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket