41
-
steeldriver #41 "Blood 3"
ha az első részt modern grafikával, változatlanul kiadnák, már az nagy siker lenne -
#40 A cikkírónak és Hungarikumnak:
http://code.google.com/p/corsix-th/
Béta, kicsit bugos, de lehet nosztalgiázni (a TH megléte szükséges, de nem kell hozzá dosbox) -
Rotcsa #39 Nem hiszem, h eltolnák.
Max egy két szinkronhang lenne más, mert asszem Raziel hangja halálozott már el, de a történetíró még él. :)
Ha el is rontják, akkor az nem a történeten múlik majd szerintem, hanem az irányításon.
A Defiance is konzol átirat volt, azért volt olyan kellemetlen. -
Hungarikum #38 theme hospital... istenem, de kéne egy ilyen játék újabb grafikával.... [korházast már láttam, de nem meseszerü grafikával]
-
Kindred Blades #37 Való igaz, én csak a két fő karakter vonatkozásában néztem, úgy lezártnak éreztem a sztorit. De vannak szálak, melyeken elindulhatna egy új sorozat, vagy akár kettő, párhuzamosan, mint az elődöknél. Ha el nem tolják. :) -
Rotcsa #36 Ja, nem. Voradort elvileg lenyaktilózta Moubius, de bo2-ben mégis él, ezt nem egészen érthető.
Janust meg A Hylden dobta be a mélybe szintén a bo2-ben.
Annyira komplex ez a story, h az ember belekavarja magát.
Már vagy 5x végigtoltam a Defiance-t, de még mindig van,ami nem egészen tiszta,
Idősíkok, történelem megváltozása, a Reaver és Raziel szerepe.. áh... annyira egybefonódik minden.
Nagy kár lenne, ha nem folytatnák! -
Rotcsa #35 Az Vorador volt.
Janusba beköltözött a Hylden nagyúr.
A Defiance-ban Raziel abban az időben van, amikor még él Vorador és Janus.
Először Voradorhoz megy,mert Ő kovácsolta a pengét, aztán mondja neki, hogy Ő sem erre számított, megváltozott a prófécia, keresse meg Janust, Ő majd tudja a választ arra, ami a végzetét illeti.
Janus feltámasztásához a sötétség szíve kell, amit meg is szerez Kain testéből.
Beszélgetnek, de épp ekkor roppannak össze az oszlopok, Janus testét meg elfoglalja a Has. Raziel küzd ellene, legyőzi, pillanatra visszatér Janus, ezért nem tudja megölni, hiába mondja neki. Majd ismét eluralkodik a démon a testén és megöli Razielt, aki az alvilágba kerül, majd miután Kain is arra az idősíkra lépve megöli Moubiust, aki szintén az alvilágba kerül, akit megöl ott Raziel így visszatérve a fizikai síkra egyesül kain pengéjével és így tisztul meg Kain a fertzéstől. Legyőzi a csápos genyót, de a Hylden még repked, azt nem ölte meg senki :D -
Zero 7th #34 Uh, hát ez elég nagy hiba. Az első rész jó, de a második a valaha készült legjobb űrcsatás cucc. -
Zero 7th #33 Janust mintha hidegre tette volna a még ember Raziel, nem? -
Merces #32 yep holnap megyek tasztaturát cserélni......... -
Rotcsa #31 Freelancer-t akartál mondani?
A második részéről terjengenek demo videók a neten, de megjelenni állítólag sosem fog, sajnos :( -
Rotcsa #30 Már hogy lenne lezárt történet, amikor a Hylden szabadon garázdálkodhat Janus testében?!
Éppen az a helyzet, h a "The coin is still turning", még sok minden lehet belőle, Kain megtisztult a Nuprator-őrülettől és a penge is teljes erejében van Raziel áldozata álltal, hát akkor mikor állhatna vissza az egyensúly, ha nem most, egy új részben??!
Különben meg legutóbb ha jól emlékszem már a névválasztásról volt valami pletyka. -
Merces #29 Freelaner esetleg? Szerintem elővehetnék azokat az avantgardos koncept artokat,és elkészithetnék a megerőszakolatlan verziót........ -
Gamecube86 #28 Azért sok olyan címet is említetek amit kevéssé lehetne elfeledettnek mondani.
Quake, Simcity, Half Life, Mortal Kombat stb Doom és Warcraft határeset.
Viszont ha bele gondolunk hogy akadnak akik még manapság is beszélnek a régi címekről. Akkor hamar rájöhetünk hogy amik nem vesztek el a süllyesztőben azok közül is inkább azokat kedvelik a népek amiknek van múltja. Hiába régen még a szórakoztatás volt a cél manapság valami egészen más. -
Kindred Blades #27 A Blood Omen / Soul Reaver széria nem elfelejtett, hanem kerek egész, lezárt történet. Felesleges folytatni, azzal csak mellényúlnának. -
Carbine #26 gog.com-on 6$ a 2. rész vagy TPB. A Freespace 2 Open-nek kell telepített 2. rész. Utánna csak az intallert kell letölteni és menűből kiválasztani azt amit akarsz. (Grafikai update, FS1 port, rengeteg egyedi készítésű hadjárat, stb). Teljes installal bő 10 Gb-ra megfog hízni az FS2, de abszolút megéri. :) -
#25 Elővettem a Feespace-t. :)
A 2. részével meg nem is toltam, de itt az ideje. -
pitbulllll #24 Commandos ( esetleg reboot )
Gearhead Garage
Doom
Quake
Desert Strike
Cannon Fodder
Mortal Kombat
Alone in the Dark
Indiana Jones
Caesar
Panzer General
Simcity
Warcraft
-
#23 Shadow man 2 van ps2-re. -
Carbine #22 Freespace 2:
Freespace 2 Open
Bridge Commander:
Star Trek Excalibur
Ez is több, mint a semmi. -
gombost #21 Azt észrevettétek, hogy a kommentekben említett játékok nagy részét az Interplay készítette? -
Yagami #20 jézusom: pont a Giants: Citizen Kabuto nevű beteg agyszüleményt hagytam ki a felsorolásból, hol vannak az ilyen játékok? -
Yagami #19 Half-Life 3 (nem EP3)
MDK 3
új Carmageddon (bár az jön ugye);
Revolt 2
Shadowman 2 (jézusom az a játék mennyire jó volt anno, messze verte az összes TPS-t)
ha már Star Wars, akkor Republic Commando 2 és új Jedi Academy
No One Lives Forever 3 (bár a második részt legszívesebben elfelejteném)
Blood 3 (az FPS)
Kingpint előttem említették, abból is kérnék második etapot
Sacrifice 2 (emlékszik valaki erre a stratégia-istenszimulátor játékra?)
Star Trek: Elite Force Voyager 2 is jó lenne
hirtelen ennyi...
További szép napot!
-
Gamecube86 #18 Én személy szerint ezeknek örülnék.
Freespace
Imperium Galactica / Nexus: The Jupiter Incident
Bridge Commander / Elite Force
Mechwarrior
Heretic
Kingpin
Heavy Gear -
gombost #17 Ez mekkora ötlet, ebből lehetne egy cikksorozatot csinálni.
Emlékszik valaki a 'The Neverhood'-ra? Vagy a 'Beneath a steel sky'-ra? Akkor még tudtak kalandjátékokat csinálni. -
amitakartok #16 Jogi problémák miatt. A korai Battletech verziókban voltak egyes mechek, amiket japán forrásokból pl. a Macross anime sorozatból koppintottak licencelés nélkül, mire a Macross amerikai forgalmazója (a Harmony Gold) beperelte őket. Ezeket egy háttérben zajló megállapodássorozat óta nem említik és nem fogalmazzák - nem hivatalos gyűjtőnevük a "The Unseen". Ezek egyike felbukkant a legújabb Mechwarrior trailerben ami miatt újabb per volt; az eredmény gyakorlatilag az, hogy nem világos, most akkor kitől is kellene licencelni mert senki nem tudja, kinél vannak a jogok. Ezért nem jön pl. Super Robot Wars és Another Century's Episode angol nyelvterületre, pedig odaát őrületesen népszerűek. -
#15 Mechwarriormak elvileg készül(t) a fojtatása,de sajnos hallgatnak róla már egy jó ideje! :(
-
Che Guevara #14 Nagy kedvencem volt a régi RPG-k közt a Planescape Torment. Verhetetlen sztori egy elmebeteg világban. (Már majdnem olyan volt, mintha könyvet olvastam volna.) Nálam még mindig etalon. -
Rotcsa #13 A Legacy of Kain sorozat folytatása nagyon nagy lenne!
Lényegében befejezetlen a story és egy ennyire egyedi hangulat-világgal és történettel rendelkező franchise-t tényleg kár lenne a kukába dobni.
Nem tudom miért gondolják úgy egyesek, hogy az ilyeneknek ma már nincs tér a játék-piacon.... -
amitakartok #12 Pontosan. Egy jól összerakott HW3 szerintem abszolút kasszasiker lenne. Bár a sztorija valószínűleg csak spinoff lenne hiszen a HW2 elég szolid lezárást adott a főtörténetnek. Ki tudja, talán egy Cataclysm folytatást is bevethetnének.
Legnagyobb probléma az eddigi Homeworld részekkel, hogy (a Cataclysm kivételével) casual játékosoknak túl nehéz és időigényes. Cataclysm az egyetlen, amiben egyátalán van nehézségi fokozat vezérlés gép ellen; a másik kettő hírhedten nehéz és az AI nyíltan csal. -
#11 Dungeon Master
Eye of the Beholder
Might & Magic (Nem a Heroes, a sima)
The Legacy (Máig megvan a lementett karakterem, mivel a végén szólt, hogy tegyem el a folytatáshoz. :)
Elvira
Turrican
Killer Instinct
...most így hirtelen,de van még egy rakás, amihez szívesen venném a folytatást -
#10 Transport Tycoon-ból volt "hivatalos" folytatás, az volt a Locomotion. Csak névproblémák miatt nem az lett a neve (a Microprose széthullása után a név a Hasbro-hoz került, Chris Sawyer meg az Atarihoz, és nem tudtak megegyezni), de amúgy ugyanúgy Chris Sawyer játék, bár tizedannyira sem lett sikeres, mint az eredeti (mondjuk érthető okokból...). Illetve van OpenTTD is, ami az eredeti alapjáték újraírása, jócskán felbővítve és mod-olhatóvá téve.
De a legeslegigazibb egy olyan TTD lenne, amelyben maradnak a városok és a gazdasági alapok, de a Locomotion építős motorjával... hajh... :)
-
#9 Egy Battlefront 3 és egy Jedi Knight 4 szerintem elférne a piacon... -
#8 Összességében jobb, de a MoO2-ben azért változatosabb fegyverzet és taktika hozható össze. Mondjuk egy idő után ott is "faékegyszerűségű" hajó a nyerő. Telerakod a legnagyobb beam fegyverekkel és jó erős pajzzsal a hajót... -
#7 De akármilyen röpködős szimulátorral ellennék. Csakhát ugye ezek már nem divatosak.
Repszim is megteszi? -
#6 A MoO-nál szerintem a Galactic Civilizations 2 jobb.
Az X-Comot meg lelkes fiatalok folyamatosan klónozzák. Előbb utóbb lesz belőle valami használható is.
Én már egy Elite/Frontier szerű űrös kereskedősre lennék kíváncsi. Az Eve, meg az X sorozat nekem nem jön be.
De akármilyen röpködős szimulátorral ellennék. Csakhát ugye ezek már nem divatosak. -
#5 Van helyettte jobb. Most nem jut eszembe a címe, de egy ideig warezban fent volt kipróbálásra. -
Szefmester #4 Egy igazi Master of Orion folytatás remek lenne, de legalább olyan legyen mint a 2. rész volt. Ahogy a Mechwarriornak is jól esne egy folytatása, vagy az X-Comnak (ami most jön az szerintem csak névben az) -
#3 X-Wing "Manapság ugyanis egyszerűen nincs igény az ilyen játékokra és ezért nem valószínű, hogy a LucasArts hozzányúl a franchisehoz."
Pedig igény az volna rá, a Tie fighter nagyon nagy kedvencem volt. Nemtudom mennyi órát repültem benne, de rengeteget. Nomeg az X-wing Alliance! óóó a régi szép idők ;( -
Solmenir #2 Nekem úgy rémlik, hogy mintha a Gobliiins-hez pár éve elkészült volna egy negyedik rész, tehát nem mondhatni teljesen elfeledtnek - bár nem tudom, hogy sikerült