18
  • TomecK
    Penumbra, és Amnesia-át láttam Tesznyában 300 vagy 400 ft-ért. Vegyétek, egyétek. :)
  • Skynet
    X360 címről volt szó így az Undying, Amnesia, és a Penumbra kiesett...
  • Zaraki Kenpachi
    Dead space 1 tényleg parásabb volt mint a 2.
    A Condemned-el nem játszottam, de azt halottam, hogy parás game.
    A Fear 1-2 hm hát nem rosszak de 2 részben annak a közepétől sajna előre lehetett tudni, hogy mikor mi fog elvben megijeszteni.
    Amit furcsálok, pl Undying, Penumbra részek, vagy az Amnesia ezekkel kéne ezt a szív ritmus vizsgálatot megcsinálni :D. Tuti, hogy magas lenne az érték :D.
  • caprine #15
    Szerintem is a DS1 durvább volt mint a 2, végigtoltam mindkettőt legalább 2-3 alkalommal. Ami igaz az igaz, hogy amikor először mentem egy egy pályán és nem tudtam mire számítsak akkor ott volt a zabszem, de újrajátszás után már nagyjából képben van az ember, tudja mire számítson, így a pulzus is jóval alacsonyabb.
  • Bhalage
    nos egyetertek az elottem szolokhoz, a ds1 joval fosatosabb volt, mint a 2ik resz, felelmetes volt az a nagy ures sotet urhajo tele hullakkal.

resi5 mit keres a listan en sem ertem. teljesen elvesztette a survival horror jelleget, amihez sztem az is hozzajarul, hogy nem ejszaka jatszodik, nincs csend es nyikorgos padlo, meg ugye ezek a bogarmutans dogok se voltak tul meggyozoek a harapos zombiinvaziohoz kepest
  • koschwarz
    igen, manapság sokan sírnak quicksave hiánya miatt, holott egyértelműen jelentős mértékben hozzáad egy játék feszültségéhez az, hogy nem tudsz 10mp-ként menteni egy gombnyomással. akkor gyakorlatilag nincs tétje. quicksave-et én tényleg csak egy sandbox jellegű játékban tudok elképzelni, de csak azért, mert pl. nehogy egy óra játék után egy akár hülye halállal is az a játékidő elvesszen.
  • Seth
    Nameg nem volt save,quicksave bárhol :D Nem csoda hogy lépésről lépésre haladt az ember, marine-nal minden zajra figyelni kellett
  • fozerl
    A Condemned-del valszeg csak az első 5 percig játszhattak.
  • koschwarz
    a condemned 1...valóban :D

és az AVP volt az, amivel konkrétan nem tudtam játszani, annyira feszült volt a hangulat. biztos a filmek miatt is, de én frászt kaptam a csipogástól :D pedig egyébként kifejezetten nem vagyok egy ilyen rémüldözős fajta.
  • Skynet
    Dead Space 1 mérföldekkel jobb és parásabb volt mint a 2 a javarészt hentelős játékmenetével...
    Left 4 Dead 2, Gears of War 2, Mass Effect 2 mint parás???????
  • Loverman
    kár hogy az Amnesia nem jelent meg Xbox-ra, lehet h az nyert volna
  • Victor1103
    Alan Wake és Resident Evil 5 mint félelmetes játék? LOL Az alan wake kb olyan unalmas hogy az szavakban nehezen fejezhető ki hát még a félelemfaktor. Amcsiban T mint Teen besorolást kapott szerintem rá is szolgált mert kb semmi félelmetes nem volt benne. A Resident Evil 5 perc akár Pegi 7-es is lehetett volna idehaza mert az is csak árnyéka a 4.dik résznek.
  • Ender Wiggin #6
    A RE5 nem votl félelmetes. Afrikáner zombi harcosok, fényes nappal? Az kis kavargó fekális szörny túl kevés volt a félelemhez. A DS viszont kiváló izgalmakat biztosított, ahogy a Condemned is.
    De egyik sincs ahhoz a parához, amit az AvP idején éreztem 1999 körül.
  • shaddam
    Én a halo 3-ban a kacsáktól jobban féltem
  • IMYke2.0.0.0
    Dead Space 2 csak olyan félelmetes akart lenni, mint az első rész.
    Nem mondom, voltak megrezzenéseim a második rész alatt is, de korántsem annyi, mint az 1. alatt!
    Arról nem is beszélve, hogy a klausztrofóbiás hangulat csakis a sorozatot indító példányban működött igazán... minden metrózásra készülés előtt vagy 4x mentettem :)
  • Jagdgeschwader
    Egy Mass Effect 2 felkerülhet az ijesztő játékokat taglaló listára, míg a Bioshock kifelejtődik? Hogy van ez?
  • NEOreg3
    szerintem a Condemned magában félelmetesebb, mint a Dead Space 1-2 együttvéve és a DS1 valóban félelmetesebb a 2-nél
  • koschwarz
    a mass effect 2 vajon hogyan keveredett bele ebbe a listába?
    egyébként a dead space 1 nekem félelmetesebb volt a 2-nél.