A Dead Space 2 a legfélelmetesebb X360 játék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Condemned-el nem játszottam, de azt halottam, hogy parás game.
A Fear 1-2 hm hát nem rosszak de 2 részben annak a közepétõl sajna elõre lehetett tudni, hogy mikor mi fog elvben megijeszteni.
Amit furcsálok, pl Undying, Penumbra részek, vagy az Amnesia ezekkel kéne ezt a szív ritmus vizsgálatot megcsinálni 😄. Tuti, hogy magas lenne az érték 😄.
AsRock B450 K4|AMD RyZen 9 3900x| Zalman 1000W| Corsair DDR4 2x16GB|Samu M.2 1TB + Patriot 1TB SSD|MSI 2070S|NZXT big tower|Samsung 32"+ACER 24"+HP 24"|WhiteShard, Spirit of Gamer....
resi5 mit keres a listan en sem ertem. teljesen elvesztette a survival horror jelleget, amihez sztem az is hozzajarul, hogy nem ejszaka jatszodik, nincs csend es nyikorgos padlo, meg ugye ezek a bogarmutans dogok se voltak tul meggyozoek a harapos zombiinvaziohoz kepest
anti hero
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
PSN ID.: Beegabor
és az AVP volt az, amivel konkrétan nem tudtam játszani, annyira feszült volt a hangulat. biztos a filmek miatt is, de én frászt kaptam a csipogástól 😄 pedig egyébként kifejezetten nem vagyok egy ilyen rémüldözõs fajta.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Left 4 Dead 2, Gears of War 2, Mass Effect 2 mint parás???????
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
De egyik sincs ahhoz a parához, amit az AvP idején éreztem 1999 körül.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Nem mondom, voltak megrezzenéseim a második rész alatt is, de korántsem annyi, mint az 1. alatt!
Arról nem is beszélve, hogy a klausztrofóbiás hangulat csakis a sorozatot indító példányban mûködött igazán... minden metrózásra készülés elõtt vagy 4x mentettem 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(