A Dead Space 2 a legfélelmetesebb X360 játék

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Penumbra, és Amnesia-át láttam Tesznyában 300 vagy 400 ft-ért. Vegyétek, egyétek. 😊
Skynet
X360 címrõl volt szó így az Undying, Amnesia, és a Penumbra kiesett...
Dead space 1 tényleg parásabb volt mint a 2.
A Condemned-el nem játszottam, de azt halottam, hogy parás game.
A Fear 1-2 hm hát nem rosszak de 2 részben annak a közepétõl sajna elõre lehetett tudni, hogy mikor mi fog elvben megijeszteni.
Amit furcsálok, pl Undying, Penumbra részek, vagy az Amnesia ezekkel kéne ezt a szív ritmus vizsgálatot megcsinálni 😄. Tuti, hogy magas lenne az érték 😄.
caprine
Szerintem is a DS1 durvább volt mint a 2, végigtoltam mindkettõt legalább 2-3 alkalommal. Ami igaz az igaz, hogy amikor elõször mentem egy egy pályán és nem tudtam mire számítsak akkor ott volt a zabszem, de újrajátszás után már nagyjából képben van az ember, tudja mire számítson, így a pulzus is jóval alacsonyabb.

AsRock B450 K4|AMD RyZen 9 3900x| Zalman 1000W| Corsair DDR4 2x16GB|Samu M.2 1TB + Patriot 1TB SSD|MSI 2070S|NZXT big tower|Samsung 32"+ACER 24"+HP 24"|WhiteShard, Spirit of Gamer....

nos egyetertek az elottem szolokhoz, a ds1 joval fosatosabb volt, mint a 2ik resz, felelmetes volt az a nagy ures sotet urhajo tele hullakkal.

resi5 mit keres a listan en sem ertem. teljesen elvesztette a survival horror jelleget, amihez sztem az is hozzajarul, hogy nem ejszaka jatszodik, nincs csend es nyikorgos padlo, meg ugye ezek a bogarmutans dogok se voltak tul meggyozoek a harapos zombiinvaziohoz kepest

anti hero

koschwarz
igen, manapság sokan sírnak quicksave hiánya miatt, holott egyértelmûen jelentõs mértékben hozzáad egy játék feszültségéhez az, hogy nem tudsz 10mp-ként menteni egy gombnyomással. akkor gyakorlatilag nincs tétje. quicksave-et én tényleg csak egy sandbox jellegû játékban tudok elképzelni, de csak azért, mert pl. nehogy egy óra játék után egy akár hülye halállal is az a játékidõ elvesszen.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Seth
Nameg nem volt save,quicksave bárhol 😄 Nem csoda hogy lépésrõl lépésre haladt az ember, marine-nal minden zajra figyelni kellett

PSN ID.: Beegabor

A Condemned-del valszeg csak az elsõ 5 percig játszhattak.
koschwarz
a condemned 1...valóban 😄

és az AVP volt az, amivel konkrétan nem tudtam játszani, annyira feszült volt a hangulat. biztos a filmek miatt is, de én frászt kaptam a csipogástól 😄 pedig egyébként kifejezetten nem vagyok egy ilyen rémüldözõs fajta.

Skynet
Dead Space 1 mérföldekkel jobb és parásabb volt mint a 2 a javarészt hentelõs játékmenetével...
Left 4 Dead 2, Gears of War 2, Mass Effect 2 mint parás???????
kár hogy az Amnesia nem jelent meg Xbox-ra, lehet h az nyert volna

Victor1103
Alan Wake és Resident Evil 5 mint félelmetes játék? LOL Az alan wake kb olyan unalmas hogy az szavakban nehezen fejezhetõ ki hát még a félelemfaktor. Amcsiban T mint Teen besorolást kapott szerintem rá is szolgált mert kb semmi félelmetes nem volt benne. A Resident Evil 5 perc akár Pegi 7-es is lehetett volna idehaza mert az is csak árnyéka a 4.dik résznek.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

A RE5 nem votl félelmetes. Afrikáner zombi harcosok, fényes nappal? Az kis kavargó fekális szörny túl kevés volt a félelemhez. A DS viszont kiváló izgalmakat biztosított, ahogy a Condemned is.
De egyik sincs ahhoz a parához, amit az AvP idején éreztem 1999 körül.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

shaddam
Én a halo 3-ban a kacsáktól jobban féltem

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

IMYke2.0.0.0
Dead Space 2 csak olyan félelmetes akart lenni, mint az elsõ rész.
Nem mondom, voltak megrezzenéseim a második rész alatt is, de korántsem annyi, mint az 1. alatt!
Arról nem is beszélve, hogy a klausztrofóbiás hangulat csakis a sorozatot indító példányban mûködött igazán... minden metrózásra készülés elõtt vagy 4x mentettem 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Egy Mass Effect 2 felkerülhet az ijesztõ játékokat taglaló listára, míg a Bioshock kifelejtõdik? Hogy van ez?
NEOreg3
szerintem a Condemned magában félelmetesebb, mint a Dead Space 1-2 együttvéve és a DS1 valóban félelmetesebb a 2-nél

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

koschwarz
a mass effect 2 vajon hogyan keveredett bele ebbe a listába?
egyébként a dead space 1 nekem félelmetesebb volt a 2-nél.