Bastion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://supergiantgames.com/?p=1286

500000+ eladott példány!

Egyre több nagyon jó minõségü kis game jön ki ismeretlen garázscsapatoktól (ezt 7-en csinálták).

Jó minõség alatt a kinézetet és - ami mégfontosabb - a tartalmat is értem, plusz általában elég bugmentesek.

Én most toltam végig a Space Pirates and Zombies címû játékot (azt ketten csinálták). A cím bugyutasága megtévesztõ, komoly ürhajós akciójátékról van szó, taktikai és stratégiai elemekkel és még pofásan is néz ki.

Érdemes odafigyelni ezekre a gyöngyszemekre.

Rage47
milyen géped van?
Zsolek123
én megvettem steamen, és nem tudok vele játszani 10 percnél többet, mert megfõzi a videókártyát 😊

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

10/10! Ráadásul New Game Plus-os végigjátszást is ugyanúgy élveztem mint elsõt, a vége meg mind2x megható volt 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Kellemes játék, de én 4 óra után többet elõ nem vettem. Máig nem értem az okát. Meguntam, érdektelenné vált, monoton lett? Nem igazán értem, de sajnos ez történt.
Seth
Nagyon jó játék, kb egy hete vittem végig. A narrátor sokat dob a hangulaton,remek.Elég hosszú is, vannak challengek,fejleszthetõ fegyók, nameg egy olyan sztori ami még mondanivalóval is rendelkezik.

PSN ID.: Beegabor

Rage47
Ja, és ami a játék legnagyobb különlegessége, a folyamatosan aktív narrátor, aki kommentálja, mit csinálsz épp, és a történetet is meséli.
Rage47
"A Bastion egy remek szerepjáték. A történet elején egy lepusztult világban találjuk magunkat ahol szinte semmi sincsen. Így a fõhõsünkkel kell elindulni és újjá építeni az egész világot. Az újjáépítésben nem csak a különféle építményekre kell gondolni hanem az egész tájat is újjá kell varázsolnunk. A Bastion játékban nagy jelentõsége van a fegyvereknek amiket a pályák során szerezhetünk meg és tuningolhatunk. Jellemzõ a változatos pályák így a játék során nem unjuk meg a küldetéseket. Nagy elõnye a nagyon szép grafika és a narrátor is aktívan részt vesz jelenlétével." Gamestar

Engem nagyon leköt, az ára nem a legjobb még Steamen az euró miatt (dolcsiban megéri sztem), de akcióval már érdemes lesz bárkinek megvenni😊
A zenéje nagyon megalapozza az egész hangulatát, zseniális, nem csoda, hogy külön letölthetõ Steamen😊

STEAM Link