9
Bastion - Steamen elérhető
  • gosumofo
    #9
    http://supergiantgames.com/?p=1286

    500000+ eladott példány!
  • lammaer
    #8
    Egyre több nagyon jó minőségü kis game jön ki ismeretlen garázscsapatoktól (ezt 7-en csinálták).

    Jó minőség alatt a kinézetet és - ami mégfontosabb - a tartalmat is értem, plusz általában elég bugmentesek.

    Én most toltam végig a Space Pirates and Zombies című játékot (azt ketten csinálták). A cím bugyutasága megtévesztő, komoly ürhajós akciójátékról van szó, taktikai és stratégiai elemekkel és még pofásan is néz ki.

    Érdemes odafigyelni ezekre a gyöngyszemekre.
  • Rage47
    #7
    milyen géped van?
  • Zsolek123
    #6
    én megvettem steamen, és nem tudok vele játszani 10 percnél többet, mert megfőzi a videókártyát :)
  • CamelX
    #5
    10/10! Ráadásul New Game Plus-os végigjátszást is ugyanúgy élveztem mint elsőt, a vége meg mind2x megható volt :)
  • Árnyvadász
    #4
    Kellemes játék, de én 4 óra után többet elő nem vettem. Máig nem értem az okát. Meguntam, érdektelenné vált, monoton lett? Nem igazán értem, de sajnos ez történt.
  • Seth
    #3
    Nagyon jó játék, kb egy hete vittem végig. A narrátor sokat dob a hangulaton,remek.Elég hosszú is, vannak challengek,fejleszthető fegyók, nameg egy olyan sztori ami még mondanivalóval is rendelkezik.
  • Rage47
    #2
    Ja, és ami a játék legnagyobb különlegessége, a folyamatosan aktív narrátor, aki kommentálja, mit csinálsz épp, és a történetet is meséli.
  • Rage47
    #1
    "A Bastion egy remek szerepjáték. A történet elején egy lepusztult világban találjuk magunkat ahol szinte semmi sincsen. Így a főhősünkkel kell elindulni és újjá építeni az egész világot. Az újjáépítésben nem csak a különféle építményekre kell gondolni hanem az egész tájat is újjá kell varázsolnunk. A Bastion játékban nagy jelentősége van a fegyvereknek amiket a pályák során szerezhetünk meg és tuningolhatunk. Jellemző a változatos pályák így a játék során nem unjuk meg a küldetéseket. Nagy előnye a nagyon szép grafika és a narrátor is aktívan részt vesz jelenlétével." Gamestar



    Engem nagyon leköt, az ára nem a legjobb még Steamen az euró miatt (dolcsiban megéri sztem), de akcióval már érdemes lesz bárkinek megvenni:)
    A zenéje nagyon megalapozza az egész hangulatát, zseniális, nem csoda, hogy külön letölthető Steamen:)

    STEAM Link