9
Bastion - Steamen elérhető
 • gosumofo
  #9
  http://supergiantgames.com/?p=1286

  500000+ eladott példány!
 • lammaer
  #8
  Egyre több nagyon jó minőségü kis game jön ki ismeretlen garázscsapatoktól (ezt 7-en csinálták).

  Jó minőség alatt a kinézetet és - ami mégfontosabb - a tartalmat is értem, plusz általában elég bugmentesek.

  Én most toltam végig a Space Pirates and Zombies című játékot (azt ketten csinálták). A cím bugyutasága megtévesztő, komoly ürhajós akciójátékról van szó, taktikai és stratégiai elemekkel és még pofásan is néz ki.

  Érdemes odafigyelni ezekre a gyöngyszemekre.
 • Rage47
  #7
  milyen géped van?
 • Zsolek123
  #6
  én megvettem steamen, és nem tudok vele játszani 10 percnél többet, mert megfőzi a videókártyát :)
 • CamelX
  #5
  10/10! Ráadásul New Game Plus-os végigjátszást is ugyanúgy élveztem mint elsőt, a vége meg mind2x megható volt :)
 • Árnyvadász
  #4
  Kellemes játék, de én 4 óra után többet elő nem vettem. Máig nem értem az okát. Meguntam, érdektelenné vált, monoton lett? Nem igazán értem, de sajnos ez történt.
 • Seth
  #3
  Nagyon jó játék, kb egy hete vittem végig. A narrátor sokat dob a hangulaton,remek.Elég hosszú is, vannak challengek,fejleszthető fegyók, nameg egy olyan sztori ami még mondanivalóval is rendelkezik.
 • Rage47
  #2
  Ja, és ami a játék legnagyobb különlegessége, a folyamatosan aktív narrátor, aki kommentálja, mit csinálsz épp, és a történetet is meséli.
 • Rage47
  #1
  "A Bastion egy remek szerepjáték. A történet elején egy lepusztult világban találjuk magunkat ahol szinte semmi sincsen. Így a főhősünkkel kell elindulni és újjá építeni az egész világot. Az újjáépítésben nem csak a különféle építményekre kell gondolni hanem az egész tájat is újjá kell varázsolnunk. A Bastion játékban nagy jelentősége van a fegyvereknek amiket a pályák során szerezhetünk meg és tuningolhatunk. Jellemző a változatos pályák így a játék során nem unjuk meg a küldetéseket. Nagy előnye a nagyon szép grafika és a narrátor is aktívan részt vesz jelenlétével." Gamestar  Engem nagyon leköt, az ára nem a legjobb még Steamen az euró miatt (dolcsiban megéri sztem), de akcióval már érdemes lesz bárkinek megvenni:)
  A zenéje nagyon megalapozza az egész hangulatát, zseniális, nem csoda, hogy külön letölthető Steamen:)

  STEAM Link