7
-
FoodLFG #7 Sohasem játszottam a Haloval, konzolon meg főleg nem. Az OST sem minden nap hallgatom, de bizony a sok jellegtelen gagyi játékzene közt, ez nem rossz. Hangulatban nagyon ott van még ha ismétlődik is. -
amitakartok #6 @Novaterra:
Amiknek túlnyomó része vagy nem akkora volumenű, mint a Halo, vagy nem fordítják le angolra, vagy mindkettő. Nintendót nem tudom de a Sonynál van egy olyan háziszabály, hogy Sony konzolokra írt játékok angol szinkron nélkül nem dobhatóak piacra angol nyelvterületen; totális hülyeség, de ez van.
@Jagdgeschwader:
Az elsővel nincs is semmi bajom. A második résszel annál inkább: valahol olvastam, hogy a Halo 2-nek megdolgozták az exéjét disassemblerrel hogy kiderítsék, miért nem hajlandó Vista nélkül menni. Ami kisült a dologból az az, hogy a Halo 2-ben semmi olyasmi nincs, ami igényelné a Vistát (API függvények, stb.), de külön be van állítva, hogy csak Vistát fogadjon el DirectX verziótól függetlenül. Szerinted a MS majd hülye lesz nem megvetetni az (akkor még) új oprendszerét ilyen ürüggyel? Végülis aki játszani akar, az akármit hajlandó megvenni, nemde? Na ez az az üzletpolitika, amit én undorítónak tartok. -
Jagdgeschwader #5 Ne add fel a reményt, az első két rész is megjelent PC-re. Biztos jön majd a Halo 3 is egyszer, és -ha megéled- negyedikről sem kell lemondanod! -
NovaTerra #4 A Sony és a Nintendo is ad ki szoftvereket (játékokat). -
Ry0K3N #3 Csoda még nem untad meg ugyanannak a számnak a 2352346162362. remixét amit belenyomtak a játékba már lassan 8 éve. -
amitakartok #2 "csak X360-ra"
Kár. Ismét egy tipikus példa arra, hogy ha kijön egy játék amire hajlandó lennék pénzt kiadni ahelyett hogy lewarezolnám, rögtön console only. Pont ezért nem kellett volna a MS-nak beszállnia a konzolpiacra: ha a hardvert és a szoftvert ugyanaz a cég gyártja, egyoldalúan szabhatnak meg mindent, rengeteg visszaélésre adva lehetőséget. Remélem, sikeres lesz a Halo 4 - annyira sikeres, hogy valaki antitröszt eljárást indít a MS ellen és kikényszeríti a PC portot. -
FoodLFG #1 Engem csak a zene érdekel.
http://youtu.be/rPwO8RVUqf0
Halo3 OST rulz! \o/