12
  • Molnibalage
    #12
    Angolul semmi értelme kiadni, mert angol anyagokból dolgozom össze. Amit n+1 helyen leírtak azt szépen rendszerezem, kiegészítem, elmagyarázom és úgy írom meg.

    http://htka.hu/author/molnibalage/
  • philcsy
    #11
    A legjobb megoldás nem is a könyv hanem a e-book formátum lenne angolul. Ott tényleg minimális a költség és hatalmas a vásárlóközönség.
    Nem tudom, hogy pl az Amazonra felkerülés mennyire bonyolult.

    Én azon a véleményen vagyok, hogy ha már egyszer az ember összeszedte a gondolatait és leírta, akkor ezt az utolsó lépést hiba nem megtenni. A nehezén már úgyis túl van. A mai technológiával a lehetőségek adottak. Legrosszabb esetben elzavarnak, az önérzet egy kicsit bánja, de a lényeg, hogy nem veszítettél semmit.
  • Molnibalage
    #10
    Egyébként azt látom, hogy nem igazán van igény ilyen szintre és igényességre, mert akkor nem lenne annyi bóvli, ráadásul méregdrágán. Teli nyomnak ma mindent fotóval - deszéééééééészíííííínes - de infó az nuku vagy pár óra net és összeszedhető.
  • Molnibalage
    #9
    Nevetni fogsz, de amilyen cikkeket írok és amilyen haditechnikai könyveket látok én is eltöprengetem azon, hogy én is kereshetnék kiadót.
    Igen, szerény is vagyok. :)
  • philcsy
    #8
    Ha csak azt nézem, hogy milyen könyveket látok a boltokban, ez azokhoz képest bestseller lehetne. Szerintem találnál rá kiadót! De ha ambíciózus vagy még erre sincs szükség. Vannak olcsón vállalható minőségben dolgozó vidéki nyomdák, hirdethetnél itt az sg-n, az értékesítést pedig online is végezheted. Az egyik tanárom pl. a saját könyvét a kiadó ajánlatához képest fele áron és jobb minőségben tudta kiadni úgy, hogy maga rendezte a dolgokat. (Mondjuk ott az értékesítés nem probléma.)

    Már viszonylag alacsony példányszám mellett is lehet gazdaságos. Meggazdagodni viszont valószínűleg nem fogsz belőle. (Ha mégis akkor kérem a tanácsadási jutalékot! )
  • [NST]Cifu
    #7
    Majd megbeszéljük Nyerges Tibivel. :)

    De komolyra fordítva a szót, ha befejeztem, lehet, hogy utánanézek a lehetőségeknek. Ugyanakkor megvan a kétség továbbra is bennem, hogy lenne-e elegendő kereslet egy ilyen könyv iránt...
  • philcsy
    #6
    Megírod azt a pár részt + az összesítést, aztán az egészet összefűzöd még egy kicsit kibővíted és ki is adhatod könyvként. Persze csak ha megvan hozzá még a jogod.
  • [NST]Cifu
    #5
    Biztos nem volt érdekes dolog benne. :D

    Még két-három rész, aztán tényleg vége, és egy kis összesítés jön arról, hogy merre tart az amerikai űrprogram (lelövöm a poént -> továbbra sincs konkrét, szilárd cél :D).
  • BobaFett
    #4
    nekem egyetlen problémám ezzel a cikksorozattal, hogy tul lassan követték egymást a részei. Plusz sokszor ugy van vége hogy folytatjuk... És a folytatás tök másról szól holott -szerintem- még lenne mit mondani(olvasni) az adott témában is.
  • EmpZoooli
    #3
    Nem értem mire gondolsz, de talán nem érdemes ezen rugózni túl sokat.

    Érdekesebb inkább hogy micsoda pangás van ennél a cikknél, mikor az előző 48-nál mindenki serényen beírta az okosságait. Lehet hogy megunta a nép az űrsiklót? Részemről jöhetne akár minden nap is űrhajós cikk.
  • Lollerka
    #2
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Exponenci%C3%A1lis_n%C3%B6veked%C3%A9s

    sztem ket malomban oroltok
  • EmpZoooli
    #1
    Exponenciális növekedés az lenne például ha a bonyolultság korlátos növekedése a meglévő költségekkel arányos költség növekedést idézne elő. Tehát a költség növekedés nem korlátos, hisz minél nagyobb volt eredetileg annál nagyobb lesz a növekedés.