Az űrsiklóprogram a MIR űrállomás idejében
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://htka.hu/author/molnibalage/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nem tudom, hogy pl az Amazonra felkerülés mennyire bonyolult.
Én azon a véleményen vagyok, hogy ha már egyszer az ember összeszedte a gondolatait és leírta, akkor ezt az utolsó lépést hiba nem megtenni. A nehezén már úgyis túl van. A mai technológiával a lehetõségek adottak. Legrosszabb esetben elzavarnak, az önérzet egy kicsit bánja, de a lényeg, hogy nem veszítettél semmit.
Ĥ|Ψ>≈iħ∂|Ψ>/∂t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Igen, szerény is vagyok. 😊
Már viszonylag alacsony példányszám mellett is lehet gazdaságos. Meggazdagodni viszont valószínûleg nem fogsz belõle. <#shakehead>#shakehead> (Ha mégis akkor kérem a tanácsadási jutalékot! <#nevetes1>#nevetes1>)
Ĥ|Ψ>≈iħ∂|Ψ>/∂t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!
De komolyra fordítva a szót, ha befejeztem, lehet, hogy utánanézek a lehetõségeknek. Ugyanakkor megvan a kétség továbbra is bennem, hogy lenne-e elegendõ kereslet egy ilyen könyv iránt...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Még két-három rész, aztán tényleg vége, és egy kis összesítés jön arról, hogy merre tart az amerikai ûrprogram (lelövöm a poént -> továbbra sincs konkrét, szilárd cél 😄).
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Érdekesebb inkább hogy micsoda pangás van ennél a cikknél, mikor az elõzõ 48-nál mindenki serényen beírta az okosságait. Lehet hogy megunta a nép az ûrsiklót? Részemrõl jöhetne akár minden nap is ûrhajós cikk.
sztem ket malomban oroltok