31
-
tomboy013 #31 Én már foglaltam is helyet a vasárnapi Végső Állomás 5 3D-re. Nekem ez az egyetlen film amit megéri megnézni a moziba szeptemberben. A 3D nagyon tetszett a negyedik részben is. Az összes 3D-s film közül amit láttam ennél láttam értelmét. Pl. a Fűrész 3D is egy hoki volt szerintem, nem volt egyáltalán arra kiélezve. Horror filmen kívül meg nem sok értelmét látom a 3D-nek. Sokat ki lehet hozni a filmól az ijesztgetős részeknél. De ez az én véleményem =) -
#30 Az a te szellemi szintedről mindent elárul, hogy filmek alapján próbálod meghatározni mások korát. :) -
Lantee #29 1. Óriási mozifanatikus létemre ezek közül egyik sem érdekel - itt már nálam meg is bukott a Kemény Szeptember. (talán majd a Final Destination 5. eredeti nyelven BBRip-ben)
2. Mióta az összes (tisztelet a kivételnek) AAA-s filmet CSAK szinkronnal adják, azóta nem nagyon járok.
3. Az itt felsoroltak talán jó filmek, de nem MOZIBA való filmek. Moziban olyan filmet érdemes nézni, ami meghálálja a nagy vászon+brutál hang kombót. -
kalapos01 #28 "Úgy harangozta be a cikk írója, mintha a következő filmek jelenének meg:
Batman 8, Pókember 7, Alien új része és még sorolhatnám."
Te írsz kalap fosokról és közben Pókembereket vársz meg hetedik meg nyolcadik részeket? Mert szerinted azok a királyok? :)))
Persze az ember koráról mindent elmond az, ha neki akkor rossz egy film, ha nem tetszik a címe és akkor jó egy film, ha csöcs van benne. Ha nagy leszel, akkor majd nem csak filmen fogsz látni olyasmit. -
kalapos01 #27 Nyilván ez rád nézve kritika. És persze szomorú is, hogy a jelen legjobb színészeit nem ismered. Bezzeg Shia Labeouf nevét gondolom álmodból is. -
Yagami #26 Meg a "butafatraktor". Imádom ezt a párost, ha valamit be kell szólni, mind a kettő felbukkan :D És jah, fatraki...attól még, hogy te akkora film-májer vagy, hogy arcról ismered az összes színészt, még nem mindenki ekkora tehetség, és sokakat zavarhat (köztük engem is, aki azért tudja ki az a Javier Bardem, és mennyire sehogy nem játszott pl. a Nem vénnek való vidékben), hogy nincs képalá. Tényleg igénytelenség, de ezt már megszoktuk Viktortól. Meg a semmitmondó okoskodást az SG felkent filmpapjaitól. További szép napot! -
alien47 #25 Úgy harangozta be a cikk írója, mintha a következő filmek jelenének meg:
Batman 8, Pókember 7, Alien új része és még sorolhatnám.
Ezzel szemben egy kalap fos film, amit még letölteni sem érdemes. Nem még mozijegyet venni rájuk.
Pl: Srác a biciklivel (Le gamin au vélo) MI EZ? Ki néz meg ilyen szemetet? (max ha sok szép csöcs lenne benne)
Megint a szokásos kamu cikknevek!
-
#24 Vele nem kell foglalkozni, ő az ügyeletes okos. -
Bhalage #23 szerintem kegyetlen fos a szeptemberi mozi kinalat -
Hoz_Hun #22 Szorozd meg kettővel vagy hárommal a koromat. A robotos filmeket kifejezetten utálom. Továbbra sem tudom ki a franc az a Javier Bardem meg Ryan Gosling. Nekem ezek a nevek nem mondanak semmit. -
#21 Kerüljük már a személyeskedő jelzők használatát ... vagy ez az SG-n az ismeretlen életkorú (vélhetően nem több mint 16) emberkéknél már alap? Elég sok van belőletek. Csak saját magatokat minősítitek.
A 6 képből 4-et be tudok azonosítani. És akkor? Nem kötelező mindenkit és mindent kép alapján felismerni. De egy kb 20 filmet felsoroló cikkhez elvárható lenne a képaláírás, hogy a hozzám hasonló 'sötétek' is megvilágosodhassanak. -
H3nG #20 Végre Viktor magához tért :) Ez egy nagyon jó cím! -
#19 Viktor! Viktor! Viktor! Öhm...
Mi a bánatosa francért nem lehet a kép alá odabiggyeszteni hogy melyik filmből van? Letörne a kicsi kacsód? A címadásodon már nem is akadok ki, hiszen minek. SG Film rovat = Blikk magazin. Még jó hogy a bannerban ott van hogy Informatikai és Tudományos Hírmagazin. Különben néha nem tudnám hogy hol is járok. Kemény, Brutál, Büntető...stb. Jól van Viki, csináld csak, pont leszarom. Dehogy ha már veszed a fáradságot hogy írj egy cikket, arra is vedd a fáradtságot hogy a linkelt képek alá odaírd hogy mi a francból is vannak. Ugyanis ez igénytelenség és kb 2 percedbe telne hogy odaírd.
Ha pedig azzal jössz hogy nekem teszel szívességet azzal hogy ingyen írogatsz cikkeket... hát kösz, tényleg. De ha már csinálsz valamit csináld jól.
Már várom a lesifotós, lesivideós és büntető, brutál, kemény kezdetű cikkeket. Jah nem, mégsem. -
kalapos01 #18 Na, megjelent a 10-14 éves menőgyerekek képviselője. Majd lesznek biztos ticsung-ticsung robotos filmekben is. Ha pedig nagy leszel, 20-30 év múlva visszanézed, hogy milyen jó filmekről maradtál le, amikben szerepelnek. -
Hoz_Hun #17 Ki a franc az a Javier Bardem vagy Ryan Gosling??
-
WoodrowWilson #16 Gosling. -
zetortraktor #15 Akkor most bevallhatod, hogy egy átlagnál tájékozottabb vajon Zoe Saldana, Javier Bardem vagy Ryan Gosling arcát nem ismeri-e fel. :) -
#14 Fúú de jó filmek. Ja nem. :) -
WoodrowWilson #13 Én az átlagnál tájékozottabbnak tartom magam filmes téren, és csak kettőt tudtam elsőre beazonosítani. -
zetortraktor #12 Ahhoz mondjuk elég sötétnek kell lenne filmes téren, hogy valaki ne jöjjön rá, hogy a képek zöme melyik filmből lett véve. -
#11 Mitől ígérkezik 'keménynek' a mozis szeptember? Talán bevett egy Viagrát? :)
Jó lett volna, ha legalább a képek nevei sejtetik mi is van rajtuk, de ez csak álom marad, úgy, mint az aláírások is. -
#10 A második mondattal természetesen erre és a korábbi címekre utaltam ;) -
#9 A "sok"-nak is rengeteg, temérdek, tengernyi... szinonimája létezik. Ez a visszafogott, óvatoskodó keménykedés(hogy stílszerű legyek) néha kissé bénának hat. -
#8 a drive lesz a legjobb, mindenki nézze meg! -
zetortraktor #7 A gond csak az, hogy fogalmad sincs, hogy milyenek lesznek a filmek a hónapban, mert a zömét nem láthattad. Így marad az, hogy sok film lesz. Vagy kevés, mint az előző hónapokban.
Mondjuk ebben a hónapban tényleg elég jónak ígérkező filmek lesznek. -
Szlajos #6 Az egyszerű címek már unalmasak?
Például:
- Nagyszerű filmek tucatjai várnak ránk szeptemberben
- Kiváló filmeket láthatunk októberben is
- Széles választék a novemberi filmpalettán
- A decemberi mozis kínálat sem marad le a korábbi jó szériától
És nem kellett rajta hosszan gondolkodni sem. :)
Nem védett, szabadon felhasználható! :) -
#5 Szerintem az oktober brutalis lesz. :DD Fogadjunk! -
Locutus51 #4 Köszi! Egyszer használtam a képkeresőjét, valami elf lányról akartam képet keresni, és helyette asszem templomokat meg vigyorgó embereket adott ki, úgyhogy akkor leírtam magamban. -
scnad #3
Kugli képkereső -
Locutus51 #2 A szőke leányzó melyik filmben fog szerepelni, és hogy hívják? :D -
Egerwin #1 Király vagy Viktor! Nagyon változatosak a címadásaid. :D