10
-
lived #10 Amerika kapitány új ruhája valami borzadály! Az első filmben sokkal jobb volt. Ez a modernebb mint valami óvódás farsangi maskarája úgy néz ki. -
#9 kritikák: jobb oldal.
filmes infók: bal oldal.
ő dönt, mit olvas el. amúgy tényleg lehetne több filmkritika, nemcsak az épp aktuális mainstream képregényfilmekről és csihipuhi filmekről. meg azért lássuk be, akit nem érdekel a sokadik batman lesifotó, annak vagy nem kéne rákattintani a hírre, vagy keresnie kell egy másik filmes oldalt. komolyan megéri itt idegeskedni ezen? -
#8 ez már HAON szinvonal gyerekek .. -
NovaTerra #7 Szerintem nem azzal van baja, hogy friss híreket olvas, hanem azok minőségével. Rengeteg film készül, köztük van több igen jó. Lehetne normális kritikákat írni, ahelyett, hogy két képet közölnek pl.: az új Batman film forgatásáról. -
#6 kérlekszépen, ez egy másik kor. mi még azon picsogtunk, hogy a jedi visszatér magyarországi bemutatójára 1 évet kellett várni, ma azon megy a szarrágás, hogy friss híreket olvashatsz... -
#5 Ha tudjátok, hogy lelőnek minden poént akkor minek nézitek meg a képeket? Kár itt sírnotok a hülyeségeiteken! -
Rotcsa #4 Igen, pont így vagyok vele én is!
Minden poént lelőnek ezzel a sok szarral!
Zetorka, szerintem húzz vissza a szántóra és akasszd a szádba a legnagyobb ekéd,azt műveljed, -
#3 Már lassan képeken láttam az egész filmet meg se kell néznem a moziba -__- -
zetortraktor #2 LOL, a hisztispicsa mindjárt kitalálja, hogy 1 éve vagy 2 éve nem volt ilyesmi. Vagy azt, hogy az ilyesmi senkit sem érdekel és az új Batmanes videók nem hoznak több százezer megtekintést a YouTube-on. Szerintem haladj a korral. Amióta van YouTube meg Twitter, azóta nem kell várni hírekre meg képekre, hogy a premier előtt pár héttel olvasni lehessen a neten valami korosodó zsurnaliszta tollából. Ma már a forgatásokról egyenesen kapod az anyagot. -
Rotcsa #1 Teljesen olyan lett az SG film-rovata, mint egy bulvárlap!
Lesifotók és videók..szánalmas!
Mintha mindenkit ezek érdekelnének....