EeePC végre olcsón!

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
K. drága a szállítási költség, és elég nehéz összehozni 4 embert ilyen célra, ha meg ráadásul távol élnek egymástól még a hazai költség is rájön.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Büdös Bohóc
(rendelésrõl nem hallottál még gondolom, 2-3-4 cuccnál közösben rendelve már szétoszlik a szállítás bõven)

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Ennyibe kerul itthon?? Wow...
Meg sem néztem, azt hittem kb ugyanannyi lehet.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Tinman
Basszus tényleg! Megyek is Kanadába... wait... öööö ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Na jó, csak idehaza az 80.000 Ft!!!!

Ez meg 45 ezer!

Jogos, ezt elfelejtettem.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Büdös Bohóc
eh, Kanadában majdnem ennyiért normális eee pc-t kapok nem ilyen kiherélt szart.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Tinman
SSD van benne, ami azt jelenti, hogy 2.5"-os szabvány méret vagyis hagyományos 2.5"-os noti vinyó is elvileg oké benne, de én a melegedés miatt nem szeretnék ilyesmit bele.

SSD-k valóban drágák, de pl. egy 30 GB-osra már elfér a Win7 lazán, az meg nagyjából 16-17k körül megy... a 64 GB-os pedig 23-24k körül.

Jaaaaj de balfasz vagyok, a link lemaradt <#falbav><#falbav>
Tehát ilyenem van. Sztem ez egy jobb alternatíva :)

Gondolom, csak SSD fér bele, nem? Azt meg eléggé drága nagyobbra cserélni.

Tinman
MeeGoo vagy hekkeltél rá XP-t? :-)

Tinman
Lehet és itthon is 45k bruttó!

Nekem ilyenem van, 55k volt, teljesen meg vagyok vele elégedve, és szintén 0,9 kg :)

precision
itthon lehet már kapni? mert szerintem ha ideér az a 45 simán lesz 70-80 ezer is

Bazinga!

Tinman
Kollégával nem is oly rég arról beszélgettünk, hogy ez az egész eeePC téma nem igazán úgy sült el, ahogy kellene, hiszen bár eleinte volt pár 7\"-os rendkívül low kategóriás netbook, valahogy az egész elment a notik irányába, vagyis a kis kijelzõ mellé magas ár és gyenge felszereltség párosult. Ez egészen odáig fajult, hogy manapság sem ritkák a 100-120.000 Ft-os NETbookok.

Ez a netbook 45k körül van most netszerte!

Nem mondom, hogy most végre itt a megváltó, de még jómagam is elgondolkodtam, hogy inkább egy ilyet nyúznék, hurcolásznék a nehéz gamer notim helyett, szigorúan munka és kommunikációs célzattal... de ez a kis masina még arra is elég, hogy BR-rippeket lejátsszon, persze 720p szerintem már gond lehet neki, de próba szerencse... skype-ra, MSN, közösségi oldalak, office dolgok, netezés... ezekre teljesen okés szvsz ennyiért.

Alapból az Intel-féle MeeGoo-t tartalmazza, de aki többre vágyik az XP, Win7 és természetesen Linux disztribúciókat is telepíthet rá, persze W7 esetben SSD csere szükséges!

Tudtommal, jelenleg ez a legkönnyebb netbook a világon a maga 0.9 kg-os súlyával.

A topik nyitás célja az volna, hogy akinek már van az kérem mondja el róla a véleményét, aki pedig szeretne, annak igyekszünk válaszolni.

http://www.youtube.com/v/rhShv0EiXnE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Specifikációk:

Processzor típus: Intel® Atom™ N435
Processzor frekvencia: 1,3 GHz
Processzor L2 cache méret: 0,5 MB
Processzor FSB frekvencia: 1066 MHz
Chipkészlet: Intel NM10
Memória: 1GB DDR3 1066MHz
Memóriahelyek száma: 1 db
Memória max. bõvíthetõség: 2 GB
Merevlemez kapacitás 8 GB
Merevlemez sebesség SSD
Kijelzõ méret 10,1\"
Kijelzõ típusa WUXGA
Kijelzõ felbontás 1024x600 pixel
Grafikus vezérlõ Intel GMA X3150
Grafikus vezérlõ memória: megosztott
Hálózat WLAN
Csatlakozók 2xUSB 2.0
Audio csatlakozók fülhallgató kimenet, mikrofon bemenet
Kártyaolvasó microSD
Operációs rendszer: Intel MeeGo
Akkumulátor típus Li-ion 29W
Akkumulátor teljesítmény 2600mAh
Akkumulátor cellaszám 3
Billentyûzet nyelv HU
Méret (HxMxSz) 262 x 180 x 17.6 mm
Súly 0,9 kg
Tartozékok akkumulátor, hálózati töltõ, leírás
Extrák: beépített mikrofon, beépített sztereó hangszórók, beépített webkamera
Garancia: 2 év

Ha reklámnak minõsül, akkor elnézést, kérlek töröljétek!

← ElőzőOldal 3 / 3