2015-re mindenki érintőképernyős okostelefont vesz

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs is annál szebb amikor az ember a fülével hangosítja ki a telefont miközben beszélget vagy cseréli meg a bejövõ hivást azzal akivel épp beszélget. De nekm a mikrofont is sikerült már elnémítanom. Ezen kivûl az is jó volt mikot az Androidos készülékem gyártója egy szoft frissítésnél elcseszte a telefonkönyvet. Amíg méltóztattak javítani rossz volt a telefonkönyv app-t kellet rá használni ami vagy mûködött rendesen vagy fagyott mint az állat.

Jövõre tudok új telefont venni a szolgáltatónál, de ragaszkodni fogok a piros és zöld gombhoz ezen kívül billenytyüzetet is szeretnék majd. Ennyi. Lehet érintõkijelzõs de hívás közben és fogadás alatt legyen letiltható.

UnknownAsshole
vesz a bánatom
Már le is lehet vonni egyet a mindenkibõl. Nekem két dolog kell egy mobilba. A telefon, plusz egy "extra" : az ébresztõ.
Molnibalage
Lófaszt. Apám és anyám max. akkor venne ilyet, ha elfogyna a földrõl a nyomógombos...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Skynet
A 3210 és a 3510-esem még megvannak mai napig használom õket hibátlanok karcmentesek...Minden igényem kielégítik,és ellenben ezekkel az érintõkijelzõs szarokkal az elmúlt 5 évben nemvolt semmi bajom,nem is lesz😊
Hát nem is Trénél és társainál kell venni, ha már van elõfizetésed. Kártyafüggetlen piacon van még választék.

Tinman
Atyaég! <#wilting>

Persze, hogy azt vesz, mert nem nagyon marad más a piacon... már most is durva ezen a téren a helyzet.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

+1

Biztos velem van a baj, de én praktikusabbnak, és kényelmesebbnek tartom a nyomógombot az érintõs kijelzõnél. A gyors hívás funkció miatt még rá sem kell néznem a telefonra ahhoz hogy felhívjak egy számomra fontosabb személyt.
artschi
akkor ideje a régi jó kis normális nyomógombos telefonomhoz pótaksi hegyeket beszerezni...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

← ElőzőOldal 2 / 2