A PC-s Portal 2 fogyott a legjobban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De arról hogy szinte ez az egyetlen példa a kismillió ellenpéldával szemben és az hogy a ps3 változat mellé ingyé osztogatták a pc változatot arról néma csend😊
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Nem egy játékot vettem annak idején megjelenéskor/megjelenés után nem sokkal nagyrészt a bolti ár feléért.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls