A PC-s Portal 2 fogyott a legjobban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skynet
Nem terelek,nagynehezen elõkerül egyetlen ellenpélda amikor is jobban fogy egy pc változat, és egybõl megjelennek a habzószájú pc fanatikusok akik egybõl bizonygatni próbálnak meg szarozzák a konzolt.😊
De arról hogy szinte ez az egyetlen példa a kismillió ellenpéldával szemben és az hogy a ps3 változat mellé ingyé osztogatták a pc változatot arról néma csend😊
A Valve pontosan tudja, mennyit értékesített PC-re és konzolra. Az ajándék példányokat nyilvánvalóan nem számolják bele.

Ne terelj, mert "pc-n mindenki warezol" 😊 warezzal is ott lenne a custom cucc.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Hát igen itt jön ki az hogy az idióta fos éjsötét konzolgyártók nem engedik a moddolást, pc meg igen...

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Skynet
Kismillió multicímbõl kb az elsõ és egyetlen,ami javarészt a ps3 verzió mellé ingyé adott pc változatnak és a számtalan custom mapnak köszönheti,kb ennyi.😊
Szerintem azért fogy jobban PC-re, mert nagyon sok custom map van hozzá. Igaz az amit a portal 1-2 forumokon írnak, hogy a játék csak akkor kezdõdik, amikor a portalt végigvitted. 750+ map van csak a portal 2-re!

A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.

Narxis
Hát én pedig vettem már csomagok nélkül is, L4D2, AlienvsPredator, az új Serious Sam részek stb. mind-mind nevetségesen olcsó volt, megjelenéstõl számítva olyan fél év elteltével, addigra meg már a bugokat is kijavították.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ritka, hogy steamen akkora akció legyen, hogy megérje (értsd. amikor 70+% -okat engednek, akkor általában belekényszerítenek egy 20+ eurós csomagba, hogy megvegyél egy csomó felesleges játékot, legalábbis én még soha semmit nem tudtam venni, ami megtetszett emiatt). Tapasztalatom szerint a külföldi ingyenkiszállítós oldalakon jobb akciók és barátibb megjelenési árak (steamhez képest akár fele) vannak.

Az hogy gecibuta vagy 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Narxis
Akciós játékokat kell nézni, szinte minden nap akcióznak párat, azok tuti olcsóbbak a boltinál, ünnepekkor meg több tucat játék van féláron vagy még kevesebbért.

shaddam
PS3 verzió mellé járt pc-s is.Matematikailag nehéz levezetni mi következik ebbõl.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

7.5 Euróért lehetett tegnap venni a Steamen a Far Cry 1-2-õt együtt. A bolti ára: 900, illetve 3000 Ft. És ez csak 1 példa.
TheLostOne
Meg hát ugye a Steam...
Nem egy játékot vettem annak idején megjelenéskor/megjelenés után nem sokkal nagyrészt a bolti ár feléért.

A konzolhuszárok nem vevõk a gondolkodásra...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

"pc-n mindenki warezol nem érdemes rá játékot csinálni, a pc-s játékoknak leáldozott" 😄

TreDoR
Sok k*csög warezhuszár megvette.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Narxis
Ennyi. PC powa!!!