Az Alkonyat sztárja és Nic Cage is a The Expendables 2-ben?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem illuzióromboló lett volna bármelyiküket is megölni az elsõ részben.õk olyan ikonok akik a klasszikussá vált akciófilmjeikben nem haltak meg, viszont megöltek k*rva sok embert, meg megsérülhettek de nem haltak meg.azok a filmek errõl szóltak, lehet hogy nem voltak realisztikusak de akkor is alapfilmek.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Nem is minõsítettem õket, elismerem és ismerem a "munkásságukat". Csupán azt akartam megvilágításba helyezni, hogy a technika és a megerõltetõ kiképzések ellenére õk sem halhatatlanok, mint ahogy a pokolsrác beállítja.
Marmint azokra a kecskepasztorokra gondolsz akik kozul sokan edzodtek a 10 eves Szovjetek elleni haboruban ahol kikepzest es fegyevreket is kaptak?Bizony csunyan megalaztak a Seal-eseket mikozben lelottek a szallitohelikopteruket.Nem akarom az amcsikat vedeni de ez az esemeny nem az o harcteri ertekuket minositi.
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Hogy húzzátok lefele az elsõ részt pedig, szerintem igenis jó volt. Film imádó vagyok, majdnem mindent szeretek, csak a totális hülyeségeket nem, és nekem hatalmas élmény volt Dolph Lungren-t mozivásznon látni. Ahogy Eric Roberts-et is, akit pl a Dark Knight-ban láttam elõször a vásznon, addig csak DVD-n vagy TV-ben. Hogy a Jet Li Vs Dolph Lungren csemegérõl ne is beszéljek. Ilyeneket ma már nem csinálnak, mert mindenhol Potter meg Alkonyat, meg a kibaszott fiatalok. Nekem tetszett, és tuti megnézem a másodikat is. No nem Lautner miatt. Az egy buzi. XD
DINNYE!!! KUSSHADJ!!!
Nyilván az MI6-es elhalálozási lista ott van a fiókodban, mivel azért titkosszolgálat, hogy bárki megtudhatja hányan haláloznak el egy küldetés során. Nyilván arról sem hallottál, hogy nem is olyan régen egy osztag Navy Seal-t lõttek szét egy homemade rakétával az afgán kecskepásztorok. A világ legtökösebb fenegyerekeit... Attól, hogy megnézel sok Michael Bay stb. filmet, ne gondold, hogy mindent tudsz a fegyveres erõkrõl, fiú !
Soha nem szoktam egyetérteni a kalap úrral, de most bizony beletrafált!
Soha nem szoktam egyetérteni a kalap úrral, de most bizony beletrafált!
"Az Alkonyat sztárja és Nic Cage is a The Expendables 2-ben?"
A Címet is lehetetlen értelmesen fordítani? Viktorka...
A Címet is lehetetlen értelmesen fordítani? Viktorka...
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
mint 20 éve....
hogy nézhet ki most Chuck...
Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info
Hogy igazán nosztalgikus legyen legalább a négereknek meg kell halniuk.<#nezze>#nezze>
szerintem egy ilyen osztag attól jó, hoyg nem vérzik el szinte soha... hogy nézne ki, ha egy akció során megfelezõdne a létszám? erre nem gondoltál... mondd meg kérlek hány olyan csoportról tudsz, legyen az MI6, S.W.A.T. idegenlégió, Ranger vagy akármelyik, ahol nagy a pusztulat, te gyökér... attól válnának hírheddté, hoyg hullanak? marharépa...
az a baj hoyg a vaskalapod eltakarja a szemedet, s nem tudsz kinézni alóla...
az a baj hoyg a vaskalapod eltakarja a szemedet, s nem tudsz kinézni alóla...
Ha-ha. Kinyírják, persze. Nem sok olyan nyápic film van, mint a The Expendables, ahol szinte senkit sem mernek kinyírni, csak szerencsétlen dél-amerikai statisztákat. És Stallone erre verte. Hihetetlen, hogy mennyire nem volt tökös az 1. rész.
remélem hamar kinyírják ezt a Lautnergyereket benne... 😄
"Az Alkonyat sztárja"
már azt hittem a fehérbõrû drámahõs tetszett a Stallone-nak 😊
De miután a nevét is kiírták és rákerestem hogy ki is az egyáltalán 😊
Látom hogy ez nem az...
már azt hittem a fehérbõrû drámahõs tetszett a Stallone-nak 😊
De miután a nevét is kiírták és rákerestem hogy ki is az egyáltalán 😊
Látom hogy ez nem az...
Hogy is lesz: Stallone, Schwarzenegger, Willis, Lundgren, Li, Statham, Rourke, van Damme, Norris, Travolta, Slater, Lambert, Cage. Akkor már tényleg csak Seagal hiányzik. Vagy Mel Gibson. Vagy Carl Weathers.
Hát, talán ez feldobja a filmet, mert az elsõ rész címe a tartalomra is igaz volt... Talán mostanra sikerül eldönteni, mit is akarnak kezdeni ezzel a filmmel - legalábbis nekem ez az akció-vígjáték-paródia-nosztalgia-dráma téma nem igazán volt feldolgozható... Kicsit mint a vicc: sok szép és új volt benne, csak ami új, az nem szép, és ami szép, az meg nem új :-)
Ezért reméljük a jó rendezõi tehetséget.
épp az h nem. pár másodperc lesz az egész film. megmutatják a szereplõket. aztán bejön chuck norris és kész. a következõ másodpercben mindenki halott😄 nem lesz idõ semmilyen betegségre 😄
ez nagyon beteg lesz ennyi nagy névvel nyakon öntve😊