14
  • Laza
    És ez hogy jön ide attól, hogy valami leírja a saját véleményét? Trollkodásból 5* -ös ;)
  • bino512
    Szerintem nem rossz,de ebből a konceptből tényleg egy jóval nagyobb volumenü játékot letehettek volna az asztalra.. Akárhogy nézzük ez egy 10-en pár pályás logikai játék XD tüz,viz,láva,kő,'homok',növényzet,"emberek" ...semmi más nincs benne XD Ahoz képest meg nagy a cécó körülötte :D
    Black and white féle játékmenet sokat dobott volna rajta,nem az állatnevelésre gondolok.De istápolni az embereket stb stb stb stb..
  • ReVisor
    Minden hozzá- és hozzá nem értőnek (beleértve a cikkírót) is felhívnám a figyelmét arra a tényre, hogy a fenti játék megálmodójának a neve valójában: Eric Chahi. Fel nem foghatom ezt az igénytelenséget. Ha már kritizál valaki, akkor legalább tájékozódjon már vazz.
  • tenkenorman
    és habár tényleg monoton, meló mellet pont kitett egy kis szabadidőt, és tetszett az egyedi megközelítése. szeretem ezeket a játékokat.
  • tenkenorman
    nekem is tetszik a játék, úgy látszik egyedül maradtál "Zolivok"
  • Voltan
    Jó a kritika szerintem. A játék valóban hagy némi kívánnivalót, de van benne valami báj, és hangulat, ami benne tartja az embert.
    A problémám az, hogy ebből egy igazi klasszikus kellett volna, hogy szülessen, ez sajnos nem történt meg. Nehezményezem, hogy az Another World alkotójától (ami az egyik kedvenc játékom, akármi is történik a játékiparban a jövőben)többet vártam.
    Ha Another World, akkor mindenkinek ajánlom a Limbo-t, na, az hozza a szintet. Olyannyira, hogy magam is meglepődtem. Az egész játéktörténelemben a Heart of Darkness emelkedett csak olyan magasságokba, illetve talán a Flashback. Ha valakinek itt mond valamit az Another World, akkor szerezze meg a Limbo-t, nem fog csalódni, azt garantálom.
  • avman
    "A francia kiadó isten szimulátora megdöntötte a cég eddigi eladási rekordjait a csak letölthető formában érkező játékok kategóriájában."
    szóval csendben leül. mélyen hallgat. ellenőrzőt otthon apunak megmutatja.
  • Baxo
    Itt a 3. porszem, mert nekem is meg van eredetiben és nagyon is tetszik! ;)
  • Loverman
    látom te nagy szavakat használsz hogy okosnak tűnj :D kapitalizmus, csak 1 homokszem, marketing... kár hogy elég átlátszó. tudod vehetjük úgy hogy minden egyes ember aki megvesz 1 játékot csak egy homokszem. de valahogy a kétmilliós eladási mutatők az ilyen homokszemekből szoktak összeállni.
  • Magiszter
    Hát a kritikái marha jók, mindenki odavan érte. Csak az Ubi DRM-et meg a hülye kamera irányítást említik mint negatívumot. De lehet én máshol olvasok kritikákat mint te. :)
  • Zolivok
    2 porszem is semmi ne légy már ilyen buta , olvasd el a véleményeket , marketingjét és eladási mutatókat összevetve ull c da tru pic
  • Magiszter
    És mi a helyzet 2 homokszemmel? Mert nekem is tetszett és 4000-et iszonyatosan megért. Főleg ha adnak hozzá még esetleg ingyen tartalmat (álmodig a nyomor :D ).

Szóval eddig 3/2 a tetszési arány ha neked nem tetszett. Ezt levetítve kb 800 millió játékosra egész szép kis bevétel. Igaz egy statisztikának annyi valóságtartalma van mint egy kampánybeszédnek. Szép, jól hangzik, de a tapasztalat aztán mást mutat.
  • Zolivok
    szerintem ilyen kapitalizmusban stb, nem 1 homokszemet akarnak elszórakoztatni
  • Szefmester
    Szerintem teljesen jó játék. A célját ellátja, mert engem legalábbis szórakoztat.