Frászkarika - Az Alkonyat-rajongók rémálma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kell Neked levonnod semmilyen következtetést senkirõl, vagy talán megbízott ezzel valaki? Majd ha a Te véleményed a témában elõremutatóbb lesz, akkor mindenki a helyén fogja kezelni.
Mondjuk már van mit a helyén kezelni, végül is elõadtad magad 😉
Mondjuk már van mit a helyén kezelni, végül is elõadtad magad 😉
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Egy faszparaszt.
Leírta, hogy a kritikusokkal sosem ért egyet. Én meg ebbõl levontam az egyetlen következtetést, hogy azok a filmek, amiket rühellnek a kritikusok, tetszenek neki.
Dugod õt, hogy ennyire véded? Majd õ leírja, hogy mit gondol, attól nem lesz jobb az estéd, ha most odállsz mellé.
Dugod õt, hogy ennyire véded? Majd õ leírja, hogy mit gondol, attól nem lesz jobb az estéd, ha most odállsz mellé.
Lesd meg az eredetit, 2 része is van. Kiskorom legjobb horrorja volt(ami persze ma már inkább vígjáték😄)
PSN ID.: Beegabor
Pofátlanul egyszerûen mentek át állandóan személyeskedésbe. Ki vagy Te, hogy bárki felett ítéletet mondj?
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
..ez egy vicc volt ,no jó sziporka,alpári volt belekötnöd....
Bár nagyrészt a '80-as évek filmjein nõttem fel, ennek az eredetije kimaradt az életembõl, így elõször nem is nagyon akartam az új verziót megnézni, valahogy nem izgatott. Aztán mégis nekigyürkõztem és nagyon tetszett!
A színészek nagyon jók, fõleg Farrell és Yelchin viszik a filmet a hátukon de többiek is jók. Nem veszi túl komolyan magát, ahol kell, ott kellõen morbid is, szerintem iszonyú jól megidézi a '80-as éveket.
Én bátran ajánlom mindenkinek, szerintem nagyszerû szórakozás. A címe (Frászkarika) pedig külön tetszik. Nem hétköznapi, nem is erõltetett. A szinkronért is jár a csillagos ötös. Amúgy is szinkronpárti vagyok, de itt minden hangot ragyogóan eltaláltak.
A színészek nagyon jók, fõleg Farrell és Yelchin viszik a filmet a hátukon de többiek is jók. Nem veszi túl komolyan magát, ahol kell, ott kellõen morbid is, szerintem iszonyú jól megidézi a '80-as éveket.
Én bátran ajánlom mindenkinek, szerintem nagyszerû szórakozás. A címe (Frászkarika) pedig külön tetszik. Nem hétköznapi, nem is erõltetett. A szinkronért is jár a csillagos ötös. Amúgy is szinkronpárti vagyok, de itt minden hangot ragyogóan eltaláltak.
Na akadjunk már le megint a magyar cím pocskondiázásával. Kicsit uncsi már ez a fikagyár. Nem ettõl jó vagy rossz egy film és nem ettõl nem nézik meg a moziban.
"n a kritikusokkal soha nem is értettem egyet 😛"
Akkor nyilván Alkonyat meg Gagyi mami meg Jonas Brothers imádó vagy. Akkor nem kéne csodálkoznod, hogy nem fogtad fel ezt a filmet.
(Eleve már abból látszik, hogy hülye vagy, hogy azt hiszed, hogy van olyan, hogy "kritikusok". Sok kritikus van, akiknek ez vagy az a véleménye. De a kritikusoknak nem egy véleménye van.
Akkor nyilván Alkonyat meg Gagyi mami meg Jonas Brothers imádó vagy. Akkor nem kéne csodálkoznod, hogy nem fogtad fel ezt a filmet.
(Eleve már abból látszik, hogy hülye vagy, hogy azt hiszed, hogy van olyan, hogy "kritikusok". Sok kritikus van, akiknek ez vagy az a véleménye. De a kritikusoknak nem egy véleménye van.
Még egy Frászkarikás hír lesz én eskü tarkón lövök valakit XD
Annyira be volt hirdetve itt meg minden, már vagy 3* nyomatták hogy mennyire jól sikerült... Nagy kaland... Amint volt lehetõségem én is megnéztem és rájöttem hogy ez egy szar. Nekem nem tetszett, bár én a kritikusokkal soha nem is értettem egyet 😛
Annyira be volt hirdetve itt meg minden, már vagy 3* nyomatták hogy mennyire jól sikerült... Nagy kaland... Amint volt lehetõségem én is megnéztem és rájöttem hogy ez egy szar. Nekem nem tetszett, bár én a kritikusokkal soha nem is értettem egyet 😛
Hát de van ezeknek egy legendájuk, mint a legtöbb ilyen lénynek (nem nem a zombiknak nincs).
És minden valamire való film annyira tiszteli, hogy ezeket be is tartja. (lsd. Van Helsing, Drakula, stb. még az olyan elborult filmek is mint az Alkonyattól pirkadatig.) Ennyi erõvel, lehetne Odin-nak 12 lába, ha már úgysem létezett
És minden valamire való film annyira tiszteli, hogy ezeket be is tartja. (lsd. Van Helsing, Drakula, stb. még az olyan elborult filmek is mint az Alkonyattól pirkadatig.) Ennyi erõvel, lehetne Odin-nak 12 lába, ha már úgysem létezett
True bloodot nem nézed?😄 Milyen mesebeli lények 😄
ha jól értem, akkor nem azon csodálkozol, hogy vannak vámpírok. ezt elfogadod. téged a nemiszervük mûködése izgat. hmm. értem. megvallom, engem nem foglalkoztat mesebeli lények nemiszerve, de biztos akad olyan, aki elmélyed a témában.
Nade a vámpíroknak nincs vérkeringése.. AKkor hogy a faszba áll fel nekik?