Négy új Samsung Galaxy érkezőben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
llaszlo: te egy faszfej vagy...
de tenyleg
de tenyleg
Tudoménazt. Meg nyitrán közösködnek a Sony-val (már eladták a Foxconn-ak), meg bérgyártatnak még jópár helyen.
Annó kérlek jártam én Székesfehérváron pl.
Az egyik szalag a Philips-et gyártotta, mellette pedig a Bang and Olufsen-t rakták össze.
Hol az igazság? 😊
Annó kérlek jártam én Székesfehérváron pl.
Az egyik szalag a Philips-et gyártotta, mellette pedig a Bang and Olufsen-t rakták össze.
Hol az igazság? 😊
www.digimomentsvideography.com
Tévedés. Az itthon és Európában kapható Samsung tévék nagy része Samsung, ráadásul Made in Hungary. Jászfényszarun és Gödöllõn van gyáruk, elõbbiben én is melóztam droidként 😊 (ami inkább érdekes, hogy olcsóbb Toshiba tévék is készültek ott, nagyjából ugyanazokból az alkatrészekbõl, ugyanazokon a gyártósorokon)
Érkezik 4 új Galaxy hogy az Apple ne unatkozzon, legyen miért perelniük a samsungot =D
Az a 2. teló nem ütésálló ? Burkolat alapján annak tûnik.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nem is fogjak venni 😄
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Egyébként ezekkel a telókkal semmi baj nincs, igaz a baloldali szép Blackberry klón, majd a BB is betiltatja, de a jobboldali legalább nem majmolja az iPhone-t.
Úgy nagyjából visszamenõleg 20-30 évre az össze elektronikai termékbe találsz Philips chip-eket, tranzisztorokat, alkatrészeket, stb....
Akkor most az egész világ egy nagy Philips?
Ez annyira fantáziátlan érvelés, hogy õk gyártják. Persze, hát hógyne....
Lefogadom hogy azt az alkatrészt amire megy itt a pöcsreszelés a samunál, valami felvásárolt üzemben fejlesztenek. Ennyi erõvel a samu tévék nagy része meg Foxconn. Bérgyártatnak velük szépszámmal.
Akkor most az egész világ egy nagy Philips?
Ez annyira fantáziátlan érvelés, hogy õk gyártják. Persze, hát hógyne....
Lefogadom hogy azt az alkatrészt amire megy itt a pöcsreszelés a samunál, valami felvásárolt üzemben fejlesztenek. Ennyi erõvel a samu tévék nagy része meg Foxconn. Bérgyártatnak velük szépszámmal.
A samsung nálam elnyerte a legfantáziátlanabb cég díjat a telefon design terén.
Nem olyan ez a bal oldali mintha kettévágtak volna egy bb-t és egy iphone4-et és összeragasztották volna õket?
De azt tudod, hogy az "egyedit" is õk gyártják, de legalább is az õ alkatrészeiket használják!?
<#hehe>#hehe>
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
TILCSÁKBE, MONNYONLE!
<#nyes>#nyes>
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
szamszungék csinálhatnának valami egyedit is mostmár... bb 9700 klón is kell a repertoárba? :S