13
-
ugh #13 llaszlo: te egy faszfej vagy...
de tenyleg -
#12 Tudoménazt. Meg nyitrán közösködnek a Sony-val (már eladták a Foxconn-ak), meg bérgyártatnak még jópár helyen.
Annó kérlek jártam én Székesfehérváron pl.
Az egyik szalag a Philips-et gyártotta, mellette pedig a Bang and Olufsen-t rakták össze.
Hol az igazság? :) -
#11 Tévedés. Az itthon és Európában kapható Samsung tévék nagy része Samsung, ráadásul Made in Hungary. Jászfényszarun és Gödöllőn van gyáruk, előbbiben én is melóztam droidként :) (ami inkább érdekes, hogy olcsóbb Toshiba tévék is készültek ott, nagyjából ugyanazokból az alkatrészekből, ugyanazokon a gyártósorokon) -
tomboy013 #10 Érkezik 4 új Galaxy hogy az Apple ne unatkozzon, legyen miért perelniük a samsungot =D -
#9 Az a 2. teló nem ütésálló ? Burkolat alapján annak tűnik. -
#8 Nem is fogjak venni :D -
#7 Egyébként ezekkel a telókkal semmi baj nincs, igaz a baloldali szép Blackberry klón, majd a BB is betiltatja, de a jobboldali legalább nem majmolja az iPhone-t. -
#6 Úgy nagyjából visszamenőleg 20-30 évre az össze elektronikai termékbe találsz Philips chip-eket, tranzisztorokat, alkatrészeket, stb....
Akkor most az egész világ egy nagy Philips?
Ez annyira fantáziátlan érvelés, hogy ők gyártják. Persze, hát hógyne....
Lefogadom hogy azt az alkatrészt amire megy itt a pöcsreszelés a samunál, valami felvásárolt üzemben fejlesztenek. Ennyi erővel a samu tévék nagy része meg Foxconn. Bérgyártatnak velük szépszámmal. -
llaszlo #5 A samsung nálam elnyerte a legfantáziátlanabb cég díjat a telefon design terén. -
#4 Nem olyan ez a bal oldali mintha kettévágtak volna egy bb-t és egy iphone4-et és összeragasztották volna őket? -
#3 De azt tudod, hogy az "egyedit" is ők gyártják, de legalább is az ő alkatrészeiket használják!?
-
#2 TILCSÁKBE, MONNYONLE!
-
Szemjuel #1 szamszungék csinálhatnának valami egyedit is mostmár... bb 9700 klón is kell a repertoárba? :S