22 percnyi XCOM

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TreDoR
Azt meg mindig nem vagom, ezt az ocsmany grafot, hogy hoztak ossze.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Seth
AZ X-COM nevet már megalázták párszor, nem kell itt javítani a helyzetén

PSN ID.: Beegabor

Molnibalage
Nem tudom, hogy a játék melyik szakszát ábrázolják, de a legnagyobb bibi a jelek szerint az, hogy nem lehet mission failed, mert ha meghalsz, akkor vége a játéknak. Az UFO X-COM-ban, ha meghalt a csapat, akkor oda lett a gép és maga a csapat itt ilyen nem lehet, mert a videóból az jön le, ha te meghalasz, akkor jön a load game. A játék elején hard fokozaton csak úgy hullottak az emberek, mint a legyek...

Akármit csinálhatnak vele az FPS telejesn leveri az egész játék szemléletet. El lehet adni, mint játékot, de az X-COM nevet gyalázzák ezzel.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

itt is kb ugyan az történik mint a Fallout sorozatnál, kidobnak néhány rendkívül fontos és hasznos eszközt,(pl körökre osztott játékmenet) rittyentenek egy új félig meddig elfogadható történetet a játék köré, esetleg még bedobnak néhány új apróságot és már kész is kétes minõségû játék.

nem nagyon gyõzõt meg ez a videó engem de azért még nem mondok le róla.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Akció része nem lenne rossz a harci részekhez (én örülök neki, hogy vérfrissítést kap a sorozat), csak vissza kellene tenni a stratégiai vonalat egy az egyben 😛.

"Sokakat kivert a víz, mikor meglátták, hogy milyen irányba viszi el a 2K Marin a népszerû stratégiai sorozatot."

Sokakat még most is kiver, ez még mindig akciójáték...
Molnibalage
Most sem tetszik...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

yesname
Ez nagyon jónak, hangulatosnak tûnik.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]