11
-
MaT #11 az, hogy "jobb" azt jelenti, hogy kenyelmesebb, es egyes embereknek jobban ra all a kezere. Termeszetesen nem lehet olyan gyors es preciz mozdulatokat vegrehajtani egy kontrollerrel, mint egy billentyuzet-eger komboval. En 4-5 eve rengeteg idot toltottem online a monitor elott fps jatekokat jatszva. Mara elertem azt a szintet, hogy hazamegyek a munkabol es jol esik leulni kenyelmesen a fotelba es haboruzni egy kicsit ;). Mindenkinek szive-joga eldonteni, hogy mi a "jobb" neki. En a konzolt es a kontrollert reszesitem elonyben. :) Egyebkent en is nagyon kivancsi vagyok erre a cross platform system-re. -
#10 És annyi embernek van egér+billje.
AutoAim meg nincs, AimAssist van, az meg lófasz :)
Egyébként meg trollkodnak, nem lesz semmiféle CSGO, a HL3 jön majd :P -
Zolivok #9 amúgy hl3 máhereknek csgo 2011 ben bejelentve 2012 ben érkezik fick ya -
hungi #8 " a bejelentés szerint legalább hét térképet kapunk majd induláskor "
Nehéz lett volna gondolkodni fordítás közben és pályának fordítani térkép helyett? -
RecoPhile #7 Az sem sokat érne... :D -
kissssss #6 heh én is kíváncsi leszek hogy mit sikerül majd produkálniuk egy laza kör erejéig, már várom is ezt a pillanatot... -
Csaba42 #5 Autoaim? Nekik csak úgy megy... :P -
freemanone #4 xbox360 a billzetet tuti kezeli... még pár éve próbáltam. Az egérrel már nemigen akart mit kezdeni :D -
n0k0m #3 Konzolra lesz egér+bill támogatás :P -
Gyuszopapa #2 Na most megmutathatják hogy mit tud a kontroller,mert egyesek szerint jobb vele mint billel és egérrel. -
beceneev #1 Szegény konzolosok...