Könnyebb lesz a fájlmásolás a Windows 8-ban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem
killall imagent
killall imagent
killall imagent
killall imagent
Igazából most már az ötletekbõl is kifogyott, mert ugyanazon a néven regisztrált a PCfórumra is a napokban (Bulletshit), de az alant olvasható Kenderesi is õ. Ha valaki kételkedne benne, még arra is lusta, hogy új flémet találjon ki, mert a PCfórumra szóról-szóra ugyanazt másolta be, amit ide is behányt, össze lehet hasonlítani. Bulletshit – 2011.08.25. 17:07 hsz.
Bulletshit: SkullJoe vagy akárki! Szakadj már le rólunk! Kívülrõl fújjuk az összes nótádat (bár mostanában a trójai megfigyelõrendszert valamiért hanyagolod...). Menjél már olyan fórumra flémelni, ahol még nem ismernek, hadd szórakozzanak már mások is, ne mindig csak mi!
A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Bulletshit : nem akarom a testrészeidet méltatni de nem látom be hogy imádhatod az XP-t, és itt most csak a rendszerrõl beszélek hiszen printscreen-en amit bemásoltál semmi nem maradt meg XP-snek, minden utánozza az Apple agyonhypeolt rendszerét és ezek után dicsõíted h milyen gyönyörû...gratulálok, de az már nem XP akkor amire te a nyáladat csorgatod.
és a zseniális önjelölt közgazdászokat(vagy rendszergazdákat) se méltatnám, de azért ne azt vegyük már alapul h mennyi gépen van XP, és mennyin 7...ennyi erõvel kijelenthetnéd azt is h a régi CRT TV jobb mint egy LCD, mert több embernek van még olyan...
Nem is értem a kommenteket, mivan ide került az ország összes számítógépes analfabétája??? Csajoktól elnézést, egy nõismerõsöm sem képes a TC-t használni, de ez nem az õ hibájuk, valószinüleg a térlátásukkal van gond, nem tudnak átlátni két panelt, de férfiaktól ilyet hogy a TC-t egy lapon említik az intézõvel...
Wtf
Errõl: (mondjuk ezek van txt-ben, eredetileg így vannak a fájlok, elérési út szerint (FIFA 10 telepítõlemezén)
data\bescene.cs
data\big.fat
data\cl.bin
data\zdata_00.bh
data\zdata_00.big
data\audio\Dat_cze.big
data\audio\Dat_eng.big
Erre: (Ha Multi-5 DVD9-bõl Multi-2 DVD5-öt csinálnál, és CAB-ba kell tömöríteni, mert csak akkor tenné fel jól a Windows Installer-es telepítõ a lemezrõl, és így kellene lennie akkor a fájlok neveinek):
dataBescene_cs
dataBig_fat
dataCl_bin
dataZdata_00_bh
dataZdata_00_big
dataAudioDat_cze_big
dataAudioDat_eng_big
Ez csak egy példa, ehhez TC kell(ett), (Csoportos átnevezés parancs), meg Notepad++ Szerkesztés csere parancs, és akármilyennév.bat fájlt készíteni, (pláne ha másolni akarsz, a fentebb megadott elérési úton lévõ könyvtárban lévõ fájlokat egy mappába, egy bizonyos logika alapján átnevezve a fájlok neveit. Így több ezer fájlt lehet átnevezni egyszerre és átmásolni.
Pl.:
copy /y "%FIFA10DVD%\data\cl.bin" "Group1\dataCl_bin" >nul
copy /y "%FIFA10DVD%\data\big.fat" "Group1\dataBig_fat" >nul
ezt txt-ben kellett létrehozni, és bat fájlként futtatni, erre a windows intézõ nem képes.
SP4-ben talán benne lesz <#mf1>#mf1> Még 3 év 2014 végéig, beleférne addig bõven. <#vigyor>#vigyor>
http://www.tenke.hu
A %TEMP% könyvtár tartalmát kipucoló program, csak egy katt és pápá hulladék-fájlok és mappák, ezt semmi mással nem csinálod meg ennél gyorsabban.
Link: CLEANTEMP
És csak 64kB az egész, letöltöd, aztán a Windows köyvtáradna bemásolod (így parancssorból is elérheted, lásd: PATH környezeti változók), aztán ikont az Asztalra neki, jobbklikk az ikonon, és a "Cél:"-nél kibõvíted a parancsot,
errõl: C:\WINDOWS\CLEANTEMP.EXE
erre: C:\WINDOWS\CLEANTEMP.EXE /y /a
aztán, elmented, és egy katt rá. Automatikusan törli az összes fájlt és mappát onnan.
%TEMP% = "C:\Documents and Settings\Felhasználónév\Local Settings\Temp" (XP)
%TEMP% = "C:\Users\Felhasználónév\AppData\Local\Temp" (Vista/7 és a Win8 gondolom azon is ugyanott)
Több hónap alatt akár több GB-nyi hulladék is lehet ott, ha nem töröltél onnan sose. Nem kell ide mindenféle ccleaner, meg társaik, ha csak ott akarsz szemetet kipucolni onnan.
"amíg egy certified rendszergizda, mint pl. Én , le nem sikálja izomból és rá nem telepít egy rendes Operációs Rendszert, pl. XP-t"
killall imagent
Az, hogy különbözõ fájltulajdonságok stringként a fájlnevekhez fûzhetõk megadott séma szerint, az még nekem nem elég.
Mondjuk írtam rá programot (nem nagy ügy), ami egyszerûbben is kezelhetõ, szóval már nem aktuális a probléma, csak kérdezem.
https://twitter.com/foodlfg

tl;dr
1. * kijelöli az összeset
2. CTLR +M
3. Megadod az átnevezés szintaktikáját (használhatsz sima karaktereket, az eredeti filenév adott karaktereit, sorszámokat, dátumot, idõt, egyedi függvényeket, stb., stb.)
4. ráklikk a Start! gombra és pár másodpercen belül megvan.
Ehhez képest sok sikert az "F2, beír, tab" megoldáshoz 15000szer. <#mf1>#mf1>

arrakistornak meg megint 2 új felhasználóneve van :))
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Há' hogy néz má ki ?? Mint a se99em szüretkor... !
És hol marad a használhatóság??!?!
Amíg te a kis kacsóddal az egér fele bénázol, addigra én már megtaláltam, átneveztem, átmásoltam és fel is FTP-ztem...
És itt az általad oly' hõn szeretett egész képernyõt eltakaró , átláthatatlan winfos 7-ed:

Vagy CTRL+A,F2,beír csak ilyenkor az összes név (szám) nevû lesz. Vagy TC-ben miért olyan gyors a fájlátírás ?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Az nem úgy volt...
bruhahahahahahaha. vagy nemtom inkább sírnék. a vistáig az egész cucc használhatalan volt, ugye eldobott mindent ha valamivel "birkózni" kellett volna.
kitûnõ példája annak, hol tartanak, ha a "skip" meg a "rename" gomb 15 évbe telt nekik. bele is dögölhetnek.
A TC kezelhetõségben tíz éve lemaradt (nem magától értetõdõ). Az OKJ-s informatikusok terjesztették el, hogy ha ezt használod, akkor az nagy coolság és értesz a számítógéphez. Ezért minden szerencsétlen ezt nyomja orrba-szájba. Átlag júzereknek teljesen felesleges. Sokkal egyértelmûbb a vindózos rendszer.
Jó példa a TC keresés funkciója, ami feleslegesen túlbonyolított. Mennyivel egyszerûbb vindózablakba beírni, hogy NOT xx OR (yy AND zz) size:>13MB
És már ezt a szintet is minimális mennyiségû ember használja.
Nem kell itt sznobkodni.
https://twitter.com/foodlfg
Egyébként Windows/TotalCommander ha mondom, segít a gondon.
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
1. Ez az ablak már linuxok alatt évek óta így van (másolgatásoknál), a cikk pedig csak a zójesikszet említi :P
2. Aki komolyabb fájlmásolási mûveletekkel operál, az tuti commanderezik, vagy más programot használ rá, ahogy a cikkben is le van írva. Aki meg csak a kis dokumentumait dobálja az asztalon vagy a dokumentumok mappában, annak édesmindegy, hogy 2, vagy 5 sec alatt végez a rendszer :)
Persze tessék csak fejleszteni, hajrá ;)
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Az nem úgy volt...
Az nem úgy volt...
Az új "rendszer" legalább kezelni fogja, hogy a konkurrens másolások ne lasítsák egymást a merelvlemez megnövekedett fejpozicionálással töltött ideje miatt?