8
-
kalapos01 #8 Úristen. Ilyeneket mondanak a magyarban? No komment, iszonyat gáz. -
#7 Nagyon nagy film!! eszméletlenül jó dumák vannak benne :D
"Úgy megujjaztam magam a vámpír srác láttán hogy beszakadt a körmöm."
"Felnyalnám a mennyezetre hogy spaklival kellene levakarni" :D:D:D -
#6 ne felejtsd ki a "fingás közben belecsúszik a szar a gatyába a zsúfolt étteremben" poént se.
egyébként nekem is nagyon tetszett, és külön értékelendő a nem romantikus alapszitu is. colin farell-nek meg nem csak a fizimiskája szuper, hanem a kérója is ütős :D -
floatr #5 Szvsz elég ritka manapság az ennyire jól eltalált film. Tele van már a t-köm a csak 3D-ben működő csillogó műfilmekkel, az ötlettelen remake-ekkel, a látványra megírt "akció"filmekkel, a beszarásra optimalizált vág nélküli darabolós horrorokkal.
Ez végre igazán egy jó film, amit valóban élmény megnézni. És érdekes módon én ebben az esetben nem tudtam a fordítás, és a szinkron hibáira koncentrálni, mert sokkal jobban lekötött a történet maga -
zetortraktor #4 Ajajj, akkor ez nagyon egyszerű film lehet. Nekimennek az üvegajtónak, tortát dobnak egymás arcába, fogkefét nyomnak a seggükbe? -
#3 Jó volt de könnyesre azért nem röhögtem magam. -
sempron07 #2 Másodszorra néztem meg, és még úgy is nagyon kellemes felüdülést okozott! :) -
Mcsiv #1 ültem már be moziba, ültem már be vígjátékra, de ez volt az első olyan film, amit moziba néztem és a mozi egésze végig röhögte a filmet, majd végül könnyesre röhögött szemmel távoztunk. Egy esti asszony<->mozi párosra erősen ajánlott a film:)