Förtelmes főnökök - Akartad már kinyírni a főnöködet?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úristen. Ilyeneket mondanak a magyarban? No komment, iszonyat gáz.
Nagyon nagy film!! eszméletlenül jó dumák vannak benne 😄
"Úgy megujjaztam magam a vámpír srác láttán hogy beszakadt a körmöm."
"Felnyalnám a mennyezetre hogy spaklival kellene levakarni" 😄😄😄
"Úgy megujjaztam magam a vámpír srác láttán hogy beszakadt a körmöm."
"Felnyalnám a mennyezetre hogy spaklival kellene levakarni" 😄😄😄
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
ne felejtsd ki a "fingás közben belecsúszik a szar a gatyába a zsúfolt étteremben" poént se.
egyébként nekem is nagyon tetszett, és külön értékelendõ a nem romantikus alapszitu is. colin farell-nek meg nem csak a fizimiskája szuper, hanem a kérója is ütõs 😄
egyébként nekem is nagyon tetszett, és külön értékelendõ a nem romantikus alapszitu is. colin farell-nek meg nem csak a fizimiskája szuper, hanem a kérója is ütõs 😄
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Szvsz elég ritka manapság az ennyire jól eltalált film. Tele van már a t-köm a csak 3D-ben mûködõ csillogó mûfilmekkel, az ötlettelen remake-ekkel, a látványra megírt "akció"filmekkel, a beszarásra optimalizált vág nélküli darabolós horrorokkal.
Ez végre igazán egy jó film, amit valóban élmény megnézni. És érdekes módon én ebben az esetben nem tudtam a fordítás, és a szinkron hibáira koncentrálni, mert sokkal jobban lekötött a történet maga
Ez végre igazán egy jó film, amit valóban élmény megnézni. És érdekes módon én ebben az esetben nem tudtam a fordítás, és a szinkron hibáira koncentrálni, mert sokkal jobban lekötött a történet maga
Ajajj, akkor ez nagyon egyszerû film lehet. Nekimennek az üvegajtónak, tortát dobnak egymás arcába, fogkefét nyomnak a seggükbe?
Jó volt de könnyesre azért nem röhögtem magam.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Másodszorra néztem meg, és még úgy is nagyon kellemes felüdülést okozott! 😊
ültem már be moziba, ültem már be vígjátékra, de ez volt az elsõ olyan film, amit moziba néztem és a mozi egésze végig röhögte a filmet, majd végül könnyesre röhögött szemmel távoztunk. Egy esti asszony<->mozi párosra erõsen ajánlott a film😊