9
 • portable
  #9
  Nekem is omnia 7-em van. Ma raktam rá a Mango rtm-et. Ezáltal még gyorsabb lett. msn meg a facebook chat nagyon jó benne. meg az uj marketplace is. jobb meg olcsobb appok kellenének rá.
 • tomboy013
  #8
  Az Omniával kapcsolatban azért terjedtek rossz hírek mert hibás firmware-t raktak egy jópár darabra ami miatt nem lehetett otthon frissíteni. Az enyémmel is ez volt, de bevittem egy samsung szervízbe és rávágtak egy új szoftot azóta frissül rendesen és semmi probléma nincs vele. A szervízbe is kérdeztem hogy sok Omniát hoztak-e eddig vissza durva hiba miatt és azt mondta a gyerek aki ott dolgozott hogy eddig összesen 1 ilyennel találkozott azzal is hangszóró probléma volt.
 • Atkamon
  #7
  Nővérem férjének HTC Mozart-ja van, és ő azzal is nagyon meg van elégedve. Én is Omnián gondolokozok, de ő meg azt mondta, hogy másoktól csak rosszat hallot róla (Microsoftnál dolgozik).
 • Csaba42
  #6
  Valóban nagyon jól sikerült az Omnia 7, aki WP7-ben gondolkozik, annak bátran tudom ajánlani. Kicsit túlszaturált mondjuk a kijelzője, de ettől még éles és jó képet ad.
 • DjDano
  #5
  Minden gyártó október illetve karácsony környékén szokta elárasztani a piacot az újdonságaikkal...
 • tomboy013
  #4
  Szerintem sem lesznek ezek annyival jobb telefonok hogy sokkal többért kéne adniuk. Én is Omnia 7 tulaj vagyok és meg vagyok elégedve vele. A sebessége is bőven jó nem kell ide 2 magos proci meg ez meg az hogy jól fusson a WP7. Ezek csak azért vannak hogy mégtöbbet kisajtoljanak az emberekből, mert jobbnak hangzik de valójában annyival nem ér többet az egész. Ráadásul szerintem az Omnia 7 a legszebb, legigényesebb WP7-es telefon =) Talán a HTC HD7 kelhetne versenyre vele bár a kijelzője visszaveti, de persze ez az én véleményem =)
 • asysoft
  #3
  Tessék, egy kis pletyka a HTC Omegáról. Egyébként neked kell eldöntened, hogy az ár vagy a teljesítmény-e a fontosabb (no nem mintha utóbbival gond lenne most WP7 esetén).
 • orbano
  #2
  Én nem vártam, vettem fingér-hugyér egy omnia 7-et, kollégáim meg optimust. szerintem egyik megjelenő telefon sem lesz annyival sokkal jobb, hogy megérje a négy-ötszörös árat :)
 • lcee
  #1
  Szerintem ezek a gyártók direkt engem szivatnak
  Már 2 hónapja telefont akarok venni, gondoltam veszek vmi jó kis WP7-est, de azóta olvasom hogy megjelenik meg bla-bla
  De mindig csak ilyen homályos hírmorzsák kerülnek ki hogy lehet hogy ilyen meg lehet hogy ez a neve...
  És most már ideérünk lassan szeptemberhez és még mindig nincs semmi konkrétum :(

  Pedig kíváncsi lennék érdemes volt-e várni vagy sem....