11 000 iPadet vásárol az United légitársaság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne zavarjon, hogy a Kindle közel sem tud annyit, mint egy iPad. Másik drága "sz@rt" meg nem vehettek, mert azt nem tesztelték egy évig.
Biztonság kedvéért, viszik a könyeket is. Háthal lemerûl, vagy leejtik.
Olyan géppel se repülnék ami össze van kötve egy ipaddal. :D
Amúgy meg nem értem mért ezt a drága fost kellett megvenniük, ha már le akarták váltani a könyveket arra sokkal jobb lett volna a kindle, az 1-2 hónapig is bírja feltöltés nélkül.
Amúgy meg nem értem mért ezt a drága fost kellett megvenniük, ha már le akarták váltani a könyveket arra sokkal jobb lett volna a kindle, az 1-2 hónapig is bírja feltöltés nélkül.
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhetõ el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Viszont a tablet gyartojanak SOHASEM a kornyezetvedelem a celja, hanem epp ellenkezoleg, a gyors termekvaltasokkal novelt bevetel. Amiert mindent meg is fog tenni.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Valszeg minden évben újra kell nyomtatni egy csomót. Én jó ötletnek tartom egyébként és nagyon sok más helyen is lehetne helyettesíteni már a papírt. Persze ezzal is lehet vitatkozni, hogy mennyire környezetkímélõ, mert a tabletet is le kell gyártani, de hosszútávon szerintem biztosan az.
Én arra gondolok, hogy a könyvek nehezebbek mint egy ipad és itt a spórolás. Vajpn számoltak azzal hogy az ipadot tölteni kell elromlik... (egykönyvvel egyiket se kell csinálni)
de most azokat a kézikönyveket folyton újranyomtatják? A könyvek már le vannak gyártva nem? (eddig magukkal vitték). Most ehelyett ezt viszik, és ez a spórolás? vagy én értem rosszul?
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
"Az iPad-ek összesen 12 000 oldalnyi papírt helyettesítenek majd, ezáltal a United Continental számításai szerint éves szinten 3200 tonna széndioxid kibocsátását elõzhetik meg, illetve 1,2 millió liter kerozint tudnak megtakarítani" Kérdés mennyire károsítja a környezetet az akksi és az ipad és az adatbázis fenntartása,de az 1,2 milló liter kerozinnal nem hiszem,hogy vetekedne. Kérdés mennyire valós ez az adat.. gyanús ez nekem..
Ha egy nagyobb viharban elszállna a gép elektronikája az elég tré volna. Ezekbe a repkedõ vas masinériákba a villám is belecsaphat, semmi baja nem lesz.
AZ united?
Ipad es altalanos tablet problemak:
-tolteni kell, elofordulhat, hogy ezt elfelejtik
-elektronikat tartalmaz, tehat nagyobb viharban eleg konnyen tonkremehet
-foleg ha eppen tolton volt, akkor a gep elektronikajaval egyutt tavozik
-tartalmazhat szoftverhibakat, amik nem jottek elo a tesztelesnel, csak eles helyzetben, es ilyenkor a tablet hasznalhatatlanna valik es fent nem lehet megjavitani
-ha szoftver hiba okozza a hibat, akkor a tartalek tablet is ugyanugy es ugyanott fog elromlani
-onnantol, hogy ossze is kotik a gep rendszerevel, az egesz gepet ujra kellene tesztelni es engedelyeztetni, marpedig az ipad nem menne at egy elektriktikus rendszer teszten (benne van a licenszeben, hogy ilyen rendszerben nem hasznalhato)
Mondjuk eleg kis eselye van annak, hogy pont ilyen hiba miatt legyen baj, mert tobbnyire nincs ra szukseg, es a balesetek tobbsegeben a kezikonyv sem er semmit, tehat alapvetoen mindegy, hogy konyvet, tabletet vagy semmit sem visznek magukkal a pilotak.
-tolteni kell, elofordulhat, hogy ezt elfelejtik
-elektronikat tartalmaz, tehat nagyobb viharban eleg konnyen tonkremehet
-foleg ha eppen tolton volt, akkor a gep elektronikajaval egyutt tavozik
-tartalmazhat szoftverhibakat, amik nem jottek elo a tesztelesnel, csak eles helyzetben, es ilyenkor a tablet hasznalhatatlanna valik es fent nem lehet megjavitani
-ha szoftver hiba okozza a hibat, akkor a tartalek tablet is ugyanugy es ugyanott fog elromlani
-onnantol, hogy ossze is kotik a gep rendszerevel, az egesz gepet ujra kellene tesztelni es engedelyeztetni, marpedig az ipad nem menne at egy elektriktikus rendszer teszten (benne van a licenszeben, hogy ilyen rendszerben nem hasznalhato)
Mondjuk eleg kis eselye van annak, hogy pont ilyen hiba miatt legyen baj, mert tobbnyire nincs ra szukseg, es a balesetek tobbsegeben a kezikonyv sem er semmit, tehat alapvetoen mindegy, hogy konyvet, tabletet vagy semmit sem visznek magukkal a pilotak.
Szerintem van annyira olcsó, hogy akár hármat is berakjanak a pilótafülkébe.
Elsõ generációs ipad elég törékeny. Egyet láttam, amit egy kerekes székbõl ejtettek le, és megtört a sarka. Vészhelyzetben a papíralapút nem kell hímes-tojásként kezelni, ezt igen.