288
Konzolvásárlás előtt – mit, hol, mennyiért?
-
#288 Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy kinectek mekkor hely kell és Tv-töl mennyi távolság? Azért kérdezek most akarok venni alapgépet és kinectek. Elöre köszönöm választ.
-
#287 Lehet, hogy drágábbak a játékok, viszont használt beszerzésének is lehet értelme (bár 1-2-nél már van multis védelem, pl Uncharted 3). Amúgy Zavvi-n kívül Game.co.uk-n lehet néha nagyon olcsón kifogni dolgokat (használtakat is árulnak, persze itt nem látod, milyen állapotban jön a lemez, eddig nekem szerencsére nem volt gondom).
heady: ne is mondd, nyár végén még 313 Ftos font mellett vettem pár játékot, font azóta bő 50 forintot drágult, viszont PC-s Deus Ex: HR-t így is 4 ezerrel olcsóbban vettem postázással együtt, mint itthon tudtam volna... -
heady #286 Okosan kell vásárolni. Én csak 1-2 játékot vettem 0-day, a többit mind zavviról, 2-4 hónappal később, féláron kb. Igaz, most nagyon drága a font sajnos. -
abel0317 #285 Xbox mellett teszem le a voksom. végülis igaz. megkell nézni az exkluzív játékokat rá és már megis van a döntésed! :) egyetlen hátránya szerintem mindkettő konzolnak, hogy drágább rá a játék mint pc-re :( -
#284 thx nekedis valahol ahol játszol...:) -
franklille #283 Akkor még további sok jó játékot az asztali gépeken! -
#282 Kézikonzol luxus.
Én úgy vagyok elsőnek rendes gépeket veszek ha tudok ha lenne utána feles pénzem akkor törődnék a gyengébb kézikkel. -
franklille #281 Egyenlőre most elég amit tavaly ruháztam be a Microsoftnál.
Viszont a PS Vitára kíváncsi vagyok. Milyen lesz majd a játékfelhozatal hosszabb távon? -
#280 Igen a rossz választás ha csak az egyiket veszed meg. :) -
franklille #279 Ezért is érzem úgy, hogy igazából nincs rossz választás, mindkét géppel nagyszerűen érezheted magad. -
#278 hát van mind2 platformra minden stílusból
jó Alan Wake egyedi kategória, de azonkívül van minden. -
franklille #277 Nálam is ez döntött az XBox mellett, valahogy színesebbnek éreztem a kínálatot, kedvenc műfajomból a stratégiából is nagyobb volt a választék, bár nem kifejezetten konzolos műfaj. -
#276 oks nemgond azért van a topik hogy segítsük egymást.
de ha választanod kell a 2 gép közt az exclusive játékokat megnézed és akkor tudsz választani. -
franklille #275 Ez nagyon részletes volt, ennyire nem mentem még bele.
Tavaly sokat vacilláltam a két konzol között, Xbox mellett döntöttem, nem bántam meg. De valószínű a PS-t választók is hasonlóan érezhetnek. -
franklille #274 Az angol Wikipédiát néztem, 2012 januári adatokat írt. -
#273 Látszólag lehet egyformák, de ez nem igaz sajnos.
Valamint a mozgás érzékelős téma sem ugyanaz. Generációs eltérés van a move és kinect közt, a kinect nem ellenfele a move-nak, mivel nem 1 technológia, a move a nintendo nunchaku-jának a riválisa.
A kinect egy kamera, ami mozgás és hangfelismerő készülék ne felszíneskedjünk azért. :)
Szóval inkább azt mondjuk hogy 90%-ban eltérnek egymástól.
A multiplatformok csak első ránézésre ugyanazok, technikailag eltérnek egymástól, legtöbb esetben frame illetve élsimitás szerű eltérések szoktak lenni.
Jah és a live meg a psn is kb olyan mint a narancs meg a banán, az a közös hogy egy internetes szolgáltatás. :) -
SlickAdam #272 tudtommal nincs 10 millio kulonbseg. -
franklille #271 Arra gondoltam, hogy közel hasonló eladott példányszám - 65m X360, 55m PS3, 80-90% egyforma multiplatform játékok. Bár a hardverfelépítés eltér, a játékok minősége nagyjából egyforma, mindkettőnél ki van fejlesztve mozgásérzékelésre alapuló játék, live, stb. -
#270 Hát most sincsenek fej-fej melett. -
franklille #269 Létezett már olyan időszak a konzolok 30 éves történetében, amikor ennyire fej-fej mellett volt két gép, mint most az Xbox360 és a PS3? -
-
SlickAdam #267 ps3. kesz. -
#266 Oks de amelyik fontosabb jobban ellennél azt válazd.
Vagy vedd meg mind2-őt. -
abel0317 #265 igazából mind a 2 platformon van olyan exkluzív ami tetszik :) box-on a Halo, Gears trilógia de ps3-mon meg ott a killzone trilógia, resistance trilógia, uncharted trilógia xD(ezek a trilógiák...)heavy rain, infamous stb. ps3-ra több az ex játék de mégis nehéz döntenem mert a kedvencem az meg a gears of war(pc-s) -
#264 Milyen ex játékok tetszenek?
Ha megvan akkor már tudod is a választ! :) -
abel0317 #263 Xbox 360 slim vagy PS3 slim? -
#262 kéne kis tanács hogy milyen kis olcsó kénzikonzolt ajánlotok az Artic vagy hasonló olcsó kis kézi konzolok közül mert gondoltam egy ilyet veszek a kicsi kislányomnak mert nagyon rá van kattanva ezekre? -
#261 Jogos, a DOA4 kimaradt, pedig az egyik leghíresebb. Mea culpa. Wii-re a Brawl az a Super Smash Bros Brawl? Ha igen, az nem túl komoly cucc. A másik, érdekesebb Wii exkluzív a Nantsuko vs. Capcom, az legalább jó cucc, de van még Swrods, ami jó ötlet, pocsék kivitelezés, Star Wars The Lightsabre Duels, amit megint nem túl jó, meg volt valami Soul Calibur utánzat, amiből csak a Soul Calibur lényegét, a jó játszhatóságot hagyták ki...
Szóval a végeredmény: X360-on kettővel több bunyós cucc, mint PS3-on, viszont az online fizetős (kb. egy új játék ára évente, ha online akarsz játszani). -
#260 wiire van exkluziv a brawl, x360ra a dead or alive 4. -
#259 Rendben. ^^ -
#258 360-on nem vagyok előfizető, de szerintem mindkét platformon találsz profikat és amatőröket. Ha a PS3 mellett döntesz, és veszel Mortal-t vagy Street Fighter IV-et, akkor majd vegyél fel: Anubys_HUN néven vagyok. -
#257 Köszi, és az online skill szint mennyire különbözik xbox360 és ps3 között? -
#256 De, bocs, mégis, a Samurai Shodown legújabb része Xbox only. Van még Fighters Uncaged, amit Xbox only, viszont PS3-ra csak a The Fight van, ami exkluzív. A Samurai Shodown egyébként nem rossz, szóval az meg lehet az Xbox mellett. -
#255 Wii-re csak pár darab van, Xbox360-ra és PS3-ra kb. minden kijön, nem tudnék fejből exkluzív verekedős stuffot mondani egyikre sem. PS3 mellett szólhat az ingyenes netplay, és a +1 karakter a Mortal Kombatban... :) -
#254 Hi. Melyik konzolon nagyobb a fighting gamer-ek tábora? -
#253 Vaterán 80gb os 2 joyyal 40000ft -
Akey #252 Azért a 40GB-os gép már minimum 3 éves. 60e-ért 320GB-osat kapsz újonnan. Még nyugodtan alkudj le az 50-ből és az ócska játékokért nehogy pénzt adj. -
#251 Passz, azért nincs rajta sok. Uncharted 1(lusta voltam letörölni), Resistance: fall of man, Killzone2, DNF, Motorstorm, Motorstorm: Apocalypse, mostanában kijött Ace Combat, néhány Move-os (Sports championship, Start the party, echochrome II, aztán valami fightos, amit nem tudtam két kontroller hiányában kipróbálni...)
Hű, így végiggondolva, azért szedtem le párat -
SlickAdam #250 jopar demo lehet.:D
U1-2 nem nagyon installal, max par szaz megat (azt is esetleg a masodik resz), RDR is max 4 giga, szal... :D -
#249 Szerintem a 40 giga nagyon könnyen szűkösnek bizonyulhat. Bár a játékok legfeljebb csak részben települnek fel, de ez a telepítés idejéből ítélve így sem pár megabyte, illetve ott vannak a frissítések is (Heavy Rain pl kapásból Move Editionné upgradeli magát (több mint egy giga), GT5 Prologue is egy méretes frissítéssel kezdte, aztán meg ott vannak a demók, amelyek jellemzően gigabyte-os nagyságrendűek... Nekem most fent van a gépen az említetteken kívül az Uncharted 1-2 illetve a Red Dead Redemption, pár demó, és így már 43 gigám hiányzik.
Joyra (harmadik fél által készítetteken kívül) van még egy megoldás, PS2-est veszel átalakítóval. Persze így ugrik a sixaxis érzékelés (nem tudom, nem gyári kontrollerek hogy állnak e téren), de nem mindegyik játék igényli a használatát + egy USB portot el fog foglalni...